Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

ΑΡΧΗ arrow Νέα
Νέα
Ομάδα της Κρήτης - Run Greece 2018 Εκτύπωση E-mail

Εκδήλωση απονομής «εισιτηρίου συμμετοχής» και παρουσίαση  της ομάδας «RUN GREECE ΚΡΗΤΗΣ 2018»

 run_greece_irakleio3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την Πέμπτη 31 Μαΐου ώρα 18.00  στο Ηράκλειο, στην οδό  Δημοκρατίας 3 - Ισόγειο (δίπλα στο Καπετανάκειο), στα γραφεία της "ERGO Ασφαλιστικής» που είναι και ο χορηγός - υποστηρικτής του τελικού αγώνα RUN GREECE, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση απονομής του «εισιτηρίου συμμετοχής» και η παρουσίαση της ομάδας της Κρήτης, που συγκροτήθηκε μετά τη διεξαγωγή του αγώνα RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2018.

Ο τελικός αγώνας RUN GREECE, διοργανώθηκε από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. την περσινή χρονιά για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία. Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τον αγώνα, χαρακτηρίζοντας τον τελικό σαν μια εξαιρετική ευχάριστη  αγωνιστική εμπειρία και ότι ανάλογες πρωτοβουλίες συμβάλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα.

H ομάδα RUN GREECE της Κρήτης αποτελείται από 10 άνδρες και 10 γυναίκες αθλήτριες, οι οποίοι είναι ενήλικοι, κάτοικοι της Κρήτης για ένα τουλάχιστον χρόνο πριν από τις 29/4/2018, συμμετείχαν στα 5χλμ στο αγώνα RUN GREECE Ηράκλειο 2018 και τερμάτισαν σε θέση πρόκρισης για την αντίστοιχη ηλικιακή τους κατηγορία.

Η ομάδα της Κρήτης μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες των άλλων έξι Run Greece, θα συμμετέχει στον τελικό αγώνα RUN GREECE, με την ονομασία «Αγώνας Δρόμου 3χλμ ERGO». Ο αγώνας αυτός, που έχει και κοινωνικό σκοπό, θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 στα πλαίσια των εκδηλώσεων του «ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ».

 

ΟΜΑΔΑ  RUN  GREECE  ΚΡΗΤΗΣ:

 

Κατηγορία 18-34:

Ριζονάκης Γιώργος, Μαστοράκης Γιώργος, Δαβράδος Σπύρος, Κιούσης Μιχάλης

Επιτροπάκη Ζωή, Καραγιάννη Δάφνη, Μαλιωτάκη Αθηνά, Καραταράκη Κατερίνα

 

Κατηγορία 35 - 39:  Ζαγκανάς Σταύρος, Βενέρη Ελένη

 

Κατηγορία 40 - 44: Παπαγιαννάκης Γιώργος, Τρούλη Μαριάννα

 

Κατηγορία 45 - 49: Μαγκαφουράκης Εμμανούηλ,  Χαλκιαδάκη Ελένη

 

Κατηγορία 50 - 54: Καμπιτάκης Μιλτιάδης, Βογιατζή Δήμητρα

 

Κατηγορία 55 - 59: Φιλιππάκης Μάνος, Πεδιαδίτου Ρένα

 

Κατηγορία 60 +:  Σαριδάκης Γιάννης, Τζαγκαράκη Ειρήνη

Τελευταία ανανέωση ( Τρίτη, 29 Μάιος 2018 )
 
Διασυλλογικοί ΠΠ-ΠΚ Β΄(Δίαθλα) - Μίνι Ηράκλεο 2018 - Πρόγραμμα Εκτύπωση E-mail

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΒΟΥ  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄ ΚΑΙ ΜΙΝΙΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  26  ΜΑΙΟΥ  ΣΤΟ  ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ  ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ

 

koykiadakis_mini.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με εκατοντάδες χαμόγελα, πολλά χαρούμενα πρόσωπα και ενθουσιώδεις φωνές, θα γεμίσει το Σάββατο 26  Μαΐου  το Παγκρήτιο στάδιο Ηρακλείου, όπου θα διεξαχθούν τα ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄ (ΔΙΑΘΛΑ) ΚΑΙ ΜΙΝΙ.

 

Τους αγώνες διοργανώνει η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης - Περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου, Λασιθίου, του Δήμου Ηρακλείου, της Δημοτικής  Επιχείρησης Ανάπτυξης  Αθλητισμού Ηρακλείου και του Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η.

Τα πρωταθλήματα  περιλαμβάνουν δύο κατηγορίες αγώνων για νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, από εννιά μέχρι δεκατριών ετών και συγκεκριμένα:

-       Παγκρήτιο πρωτάθλημα Διάθλων ΠΠ-ΠΚ Β΄ (12-13 ετών)

-       Παγκρήτιο πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων ΜΙΝΙ ΠΠ-ΠΚ (9 - 11 ετών)

Προβλέπεται συμμετοχή 700 περίπου νεαρών αθλητών, αφού τα σωματεία στίβου της Κρήτης δίνουν ιδιαίτερη  βαρύτητα στην προσέλκυση και αξιοποίηση νέων παιδιών, μέσα από ειδικά προγράμματα εκμάθησης του κλασικού αθλητισμού, αλλά και μέσα από την υποστήριξη των δραστηριοτήτων των παιδιών από το σύνολο των οικογενειών τους.

Συμμετοχές Δίαθλα: xls Συμμετοχές Δίαθλα ΠΠ-ΠΚ Β¨2018 270.00 Kb

xls Συμμετοχές Μίνι 665.00 Kb

xls Πινάκια 50μ ΜΙΝΙ ΠΠ-ΠΚ 2018 596.50 Kb

xls Πινάκιο 60μ Αγοριών Α 153.50 Kb

xls Πινάκιο 60μ Κοριτσιών Α 140.50 Kb

xls Πινάκιο 60μ Αγοριών Β 150.50 Kb

xls Πινάκιο 60μ Κοριτσιών Β 138.50 Kb

Το πρόγραμμα  των αγώνων έχει ως εξής:

 

Τελευταία ανανέωση ( Παρασκευή, 25 Μάιος 2018 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Βασαρμίδεια 2018 Εκτύπωση E-mail

Διεξήχθησαν την Κυριακή 20 Μαϊου στην Ιεράπετρα στο Βουζουνιεράκειο αθλητικό κέντρο οι Παγκρήτιοι Αγώνες ΒΑΣΑΡΜΙΔΕΙΑ 2018 αφιερωμένοι στην Πρωταθλήτρια Μαρίνα Βασαρμίδου που κατάγεται από την περιοχή.  Στους αγώνες που σημείωσαν οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία έλαβαν μέρος πάνω από300 αθλητες κυρίως των μικρότερων κατηγοριών από όλα σχεδόν τα σωματεία Ρεθύμνου, Ηρακλειου και Λασιθίου επιβεβαιώνοντας την ανάγκη διεξαγωγής αγώνων στιβου στην Ανατολική Κρήτη.Τα αποτελέσματα από τους αγώνες θα αναρτηθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες

 

vasarmidia_2018.jpg

 

Τελευταία ανανέωση ( Δευτέρα, 21 Μάιος 2018 )
 
Διασυλλογικοί Α/Γ - Β΄Αγωνιστική 2018 - Πρόγραμμα Εκτύπωση E-mail

ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

 

tsakonas.jpgΗ κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση σε επίπεδο Κρήτης, οι Διασυλλογικοί αγώνες Ανδρών - Γυναικών ολοκληρώνονται την Κυριακή 13 Μαΐου στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου, μαζί με τους διασυλλογικούς αγώνες συνθέτων αγωνισμάτων ΠΠ-ΠΚ Α΄. 

Η συμμετοχή γνωστών πρωταθλητών μας και μελών των εθνικών ομάδων όπως των: Τσάκωνα Λύκουργου (φωτό πάνω), Βασιλείου Ρένας (φωτό κάτω), Βασιλείου Άννας, Ρήγα Σοφίας, Νυφαντόπουλου Γιάννη, Λεδάκη Στέλλας, Γερομαρκάκη Ευαγγελίας, Μανιαδάκη Μαρίνας, Μπαλαμούτη Ζωής, Χουλάκη Γιάννη, Φιλανδαράκη Νίκου,   Καστρινού Μελίνας, Σαρρή Κατερίνας (φωτό κάτω) , Ξενικάκη Νίκου, Δόβρου Κατερίνας, Κανάκη Αλεξίας, Ξενιδάκη Χάρη, Ψαράκη Ευαγγελίας Βότσου Χρήστου,  Κασσωτάκη Μυρτώς, Μπόφτση Παύλου, Γαλαζούλα Τάσου,  Καλογεράκη Γεράσιμου, Βασιλάκη Κώστα, Τζόνσον Νοράγιας, Ψυλλάκη Μαρίας, Αλβερτσιάν Κριστίνας, Ξεζωνάκη Κατερίνας, Αϊβαλιώτη Κατερίνας, Τζιράκη Αδάμ, Βαγγέλη Άλκηστις, Φακιδάρη Μαρίας (φωτό κάτω) κ.α, αποτελεί ευκαιρία για τους φιλάθλους του στίβου να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των πρωταθλητών μας, που πολλοί από αυτούς θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στις διεθνείς διοργανώσεις του 2018.

Στους αγώνες θα συμμετέχουν 300 περίπου αθλητές - τριες, από τα σωματεία της Κρήτης Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος, Ο.Φ.Η., Α.Ο. Κύδων, Γ.Ε.Η., Α.Ο. Λασιθίου, Γ.Α.Σ. Ιεράπετρας, Γ.Σ. Λιβυκός, Σητειακός Α.Ο., Ο.Κ.Α. Αρκάδι, Γ.Σ. Β. Κορνάρος, Συλ. Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, Α.Ο. Κισάμου, Γ.Α.Σ. Μαλλίων, Α.Σ. Νέαρχος Χανίων.

Οι ΣυμμετοχέςΑνδρών : xls Συμμετοχές Ανδρών Διασυλλογικό Β΄Αγων 2018 97.50 Kb

Γυναικών : xls Συμμετοχές Γυναικών Διασυλλογικό 2018 Β΄Αγών 105.50 Kb

Συνθέτων ΠΠ-ΠΚ Α¨:  xls Διασυλλογικό Συνθέτων ΠΠ-ΠΚ Α΄2018 29.50 Kb

Τις λίστες συμμετοχών αλλά και αποτελέσματα από τους αγώνες  μπορείτε να βρίσκετε εδώ μετά την διεξαγωγή των αγωνισμάτων : Αποτελέσματα

Εδώ τα αποτελέσματα των συνθέτων ΠΠ-ΠΚ Α΄: Αποτελέσματα Συνθέτων ΠΠ-ΠΚ Α΄2018

Επίσης και στο blog της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης ( http://eas-segas-kritis.blogspot.gr/2018/05/blog-post.html )

vasiliou_sarri.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Τελευταία ανανέωση ( Σάββατο, 12 Μάιος 2018 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Run Greece - Ηράκλειο 2018 - Ευχαριστήριο Εκτύπωση E-mail

-       «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ»     ΗΤΑΝ  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ  ΟΛΟΙ  ΝΙΚΗΤΕΣ

 run_greece_12.jpg

- ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ,  ΣΕ ΜΙΑ  ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ

 Η γιορτή της πόλης του Ηρακλείου, η γιορτή  των κατοίκων  της Κρήτης, από τη Σητεία μέχρι το Καστέλι Κισάμου, το «RUN GREECE Ηράκλειο», έγινε για μια ακόμα φορά το μεγαλύτερο αθλητικό - κοινωνικό γεγονός της Κρήτης, με 4.295 εγγραφές δρομέων.

Χαμόγελα, ενθουσιασμός, χειροκροτήματα, γιορτινή ατμόσφαιρα, οικογενειακή συμμετοχή.

220 μεμονωμένοι εθελοντές, πολλές εθελοντικές οργανώσεις με τα μέλη τους και ο μεγαλύτερος αριθμός από κάθε άλλη φορά υπηρεσιών και φορέων, συμμετείχαν στη διοργάνωση και στήριξαν την προσπάθεια και συμμετοχή των χιλιάδων δρομέων.

          Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης μετά την ομολογούμενη απ' όλους μοναδική αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία του αγώνα «RUN GREECE Ηράκλειο», ευχαριστούν και συγχαίρουν όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση των αγώνων.

          Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε όλους πολίτες, που συμμετείχαν στους αγώνες τρέχοντας και βαδίζοντας στο παραλιακό μέτωπο του Ηρακλείου,  τερματίζοντας μέσα σε μια ολυμπιακή εγκατάσταση όπως είναι το Παγκρήτιο στάδιο, χαρίζοντας στον εαυτό τους ξεχωριστές στιγμές χαράς, ικανοποίησης, σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

 

            Ευχαριστούμε επίσης όλους εκείνους που βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου και στο παραλιακό μέτωπο για να χειροκροτήσουν και να ενθαρρύνουν με την παρουσία και το χαμόγελό τους, όλους τους συμμετέχοντες. 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους για να συμμετέχουν στον παιδικό αγώνα.

          Σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα κατορθώναμε να φτάναμε στην απόλυτη επιτυχία εάν δεν υπήρχαν οι δύο μεγάλοι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, η Περιφέρεια Κρήτης με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη, ο Δήμος Ηρακλείου με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Βασίλη Λαμπρινό, η  Αντιδημαρχία αθλητισμού, η Εταιρεία Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου και το Δ.Σ. του Παγκρητίου Σταδίου, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο  κ. Κώστα Βαρδαβά.

         Καθοριστικής σημασίας για τη διεξαγωγή και την επιτυχία του RUN  GREECE Ηράκλειο, ήταν η συμμετοχή και υποστήριξη της εκδήλωσης από το μεγάλο χορηγό των αγώνων και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. τη WIND Hellas, που έχει συμβάλει τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξη τόσο του δρομικού κινήματος, όσο και του ελληνικού κλασικού αθλητισμού συνολικά.

         Ευχαριστούμε επίσης για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες και την προσφορά τους:

-  Την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου και την Τροχαία Ηρακλείου.

- Τους τοπικούς χορηγούς: «MINOAN LINES», «Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Γραφείων Κρήτης» και «Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου Φιλοξενία"»

- Την Ελληνική Τηλεόραση για την προβολή και τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων.

- Τους χορηγούς επικοινωνίας: Όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Κρήτης.

- Την «Dream Events - Νίκος Ρηγάκης» για την  μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης.

-  Τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου στο σύνολό τους και ιδιαίτερα τα γραφεία - γραμματεία και συνεργάτες των κ.κ. Περιφερειάρχη Κρήτης και Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, τις Οικονομικές υπηρεσίες, τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας, τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας και το Γραφείο  Τύπου.

-  Τις υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου στο σύνολό τους και ιδιαίτερα το γραφείο - συνεργάτες του κ. Δημάρχου, την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, την Εταιρεία Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου και το Δ.Σ. του Παγκρητίου Σταδίου,  το Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η., τη Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού, τη ΔΗ.Κ.Ε.Η, τη Διεύθυνση Συντήρησης και Αυτεπιστασίας - Τμήμα Κοινοχρήστων Χώρων, το Τμήμα Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων Καθαριότητας, το τμήμα Αποκομιδής Απορριμμάτων  και ανακυκλώσιμων Υλικών -Υπηρεσία Καθαριότητας, το Γραφείο Τύπου και τη Φιλαρμονική.

-  Το Σύνδεσμο Κριτών Στίβου Ηρακλείου, τόσο για την προετοιμασία όσο και για τη διεξαγωγή των αγώνων

-  Το ΕΚΑΒ και το σύνολο των ιατρών των αγώνων.

-  Το Λιμεναρχείο και την Λιμενική Αστυνομία.

-  Τον Ο.Λ.Η.

-  Την Πυροσβεστική Υπηρεσία και  την 3η E.M.A.K. Κρήτης

-  Tην Σ.Ε.Α.Π.

-  Τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου

-  Το Αστικό ΚΤΕΛ για τη δωρεάν μεταφορά των δρομέων

-  Τις εθελοντικές οργανώσεις :

-  Σώμα Σαμαρειτών-Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,

-  Ομάδα εθελοντών του τμήματος εργοθεραπείας από το 3ο ΚΕ.ΚΟΙ.Φ-Α.Π.Η. «Τάλως» Δήμου Ηρακλείου

-  Το σύλλογο Μοτοσικλετιστών Σκαλανίου και Chopper Club

-  Τους 210  μεμονωμένους εθελοντές  

-  Το  Κ.Ε.Θ.Ε.Α. και το Σύλλογο  οικογενειών των παιδιών του Κ.Ε.Θ.Ε.Α.

-  Την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, τη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, τη Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, την ομάδα Φυσικής Αγωγής, την Ένωση καθηγητών Φυσικής Αγωγής, τα σχολεία που συμμετείχαν ομαδικά και τους συνοδούς τους.

-  Τα αθλητικά σωματεία της Κρήτης, τους εκπροσώπους και προπονητές τους.

-  Τους συλλόγους δρομέων υγείας

-  Τα δημόσια και ιδιωτικά γυμναστήρια

-  Τα Μ.Μ.Ε. του τηλεοπτικού, ηλεκτρονικού και γραπτού τύπου και όλους τους φωτογράφους που πρόβαλαν με κάθε τρόπο τις εκδηλώσεις και συνέβαλλαν καθοριστικά στην ενημέρωση και συμμετοχή των πολιτών.

-  Το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. για την τροποποίηση των δρομολογίων του

-  Το Επιμελητήριο Ηρακλείου

- Τα ξενοδοχεία που προσέφεραν ειδικές τιμές για τους δρομείς και συνοδούς τους.

            Τέλος ευχαριστούμε όλους τους πολίτες του Ηρακλείου, καθώς και τους επιχειρηματίες του τουρισμού και του εμπορίου, που υποστήριξαν τη διοργάνωση και εφάρμοσαν πρόθυμα τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις ώρες των αγώνων και τους καλούμε την επόμενη χρονιά με τη συμμετοχή τους στους αγώνες, να διπλασιάσουν τον αριθμό των δρομέων, να διπλασιάσουν τα χαρούμενα πρόσωπα και τα χαμόγελα στην αφετηρία, στη διαδρομή και στον τερματισμό των αγώνων.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 11 - 15 από 634

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων