Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

ΑΡΧΗ arrow Νέα
Νέα
Συγχαρητήρια της ΕΑΣ SΕΓΑΣ Κρήτης στον ΣΕΓΑΣ για την Εθνική Ομάδα Εκτύπωση E-mail

mixalis_anastasakis_2023b_mini.jpg

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, τα σωματεία, οι αθλητές- αθλήτριες, οι προπονητές, οι κριτές, οι εκπρόσωποι των σωματείων και συνολικά η μεγάλη οικογένεια του στίβου της Κρήτης, συγχαίρουν θερμά την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Γιατρουδάκη και ολόκληρο το ΔΣ για την εξαιρετική αγωνιστική παρουσία των Ελλήνων πρωταθλητών - πρωταθλητριών στίβου και την μεγάλη επιτυχία της εθνικής μας ομάδας με την παραμονή της στην Α΄ κατηγορία του ευρωπαϊκού στίβου.
Οι σημερινές αγωνιστικές επιτυχίες του ελληνικού στίβου που οφείλονται σε έναν εξαιρετικό σχεδιασμό, μέσα από τον προγραμματισμό - αποφάσεις του Δ.Σ.του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., των επιτελικών τεχνικών της ομοσπονδίας μας και της συστηματικής «δουλειάς» που γίνεται στα σωματεία μας, αποδεικνύουν ότι ο ελληνικός κλασικός αθλητισμός έχει παρόν αλλά το σημαντικότερο έχει μέλλον και τις δυνατότητες με τη καθοδήγησή της Ομοσπονδίας για περαιτέρω παγκόσμια καταξίωση.

 

Με την Εθνική Ομάδα αγωνίστηκαν μεταξύ άλλων οι Μιχάλης Αναστασάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) 3ος στην σφυροβολία με 74.12μ (2 φορές!), ο Γιάννης Νυφαντόπουλος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) 6ος στα 100μ με 10.30, η Χανιώτισα Δήμητρα Γναφάκη (Παναθηναϊκός) 9η στα 400μ εμπόδια με 56.63, οι Βροντινός-Δουβαλίδης (ΓΣ Ελ.Βενιζέλος)-Γρανιτσιώτης-Νυφαντόπουλος (ΓΣ Ελ.Βενιζέλος) 9οι στα 4Χ100μ με 39.34, η Σταματία Σκαρβέλη (ΓΣ Ελ.Βενιζέλος) 11η στην σφυροβολία με 65.07μ, ο Χαρίδημος Ξενιδάκης (Σητειακός ΑΟ) 12ος στα 800μ με 1.47.91 (ΑΡ) ο Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελ.Βενιζέλος) 12ος στα 110μ εμπόδια με 13.90, οι Σπύ.Δουκατέλης (Ελ.Βενιζέλος)  -Δημ.Γναφάκη - Γ.Λαμπρόπουλος -Ειρ.Βασιλείου 15οι στ 4Χ400μ μικτή με 3:23.10 και η Ηρακλειώτισα Ειρήνη Βασιλείου (Αμεινίας) 16η στα 400μ με 53.90

Τελευταία ανανέωση ( Wednesday, 28 June 2023 )
 
Παραλαβή Νέου Συστήματος Ηλεκτρονικής Χρονομέτρησης (Φώτο Φίνις) Εκτύπωση E-mail
eakh.jpg
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι παρελήφθη από το ΕΑΚΗ το νέο πλήρες και σύγχρονο σύστημα αυτόματης ηλεκτρονικής χρονομέτρησης αγώνων (φώτο φίνις). Μαζί με αυτό παρελήφθη και βρίσκεται στα γραφεία του ΕΑΚΗ (Ελευθερίας) και ένας επίσης σύγχρονος ηλεκτρονικός πίνακας αναγραφής επιδόσεων (score-board) για άλματα και ρίψεις.
Τα δύο αυτά σύγχρονα συστήματα αναβαθμίζουν σημαντικά την διεξαγωγή εκδηλώσεων και συμβάλουν σημαντικά στην ποιότητα και αξιοπιστία των αγώνων κλασσικού αθλητισμού στοχεύοντας έτσι στην διατήρηση του υψηλού επιπέδου στο οποίο βρίσκεται ο Κρητικός Αθλητισμός.
logo_eas_segas.png Σαν Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Κρήτης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο το ΕΑΚΗ και τον πρόεδρό του κ.Λευτέρη Ζερβό, για την συνεχή και αγαστή συνεργασία, όσο και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη χωρίς τις προσπάθειες του οποίου η προμήθεια των παραπάνω συστημάτων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.
Στην παραλαβή και ενημέρωση λειτουργίας των ηλεκτρονικών συστημάτων παραβρέθηκαν από πλευράς ΕΑΣ τόσο ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Αντωνακάκης όσο και ο Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ κ. Μάρκος Καλούδης
Τελευταία ανανέωση ( Wednesday, 28 June 2023 )
 
Πανελλήνιο Κ16 Νότιος όμιλος - Χαλκίδα 17-18 Ιουνίου 2023 Εκτύπωση E-mail

ofi_aol_1.png

Αναχώρησαν οι αποστολές των Κρητικών συλλόγων για την Χαλκίδα για να λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 που γίνεται εκεί. Η μετακίνιση οδικώς προς και από την Χαλκίδα με την υποστήριξη απο την Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete με την διάθεση 3 λεωφορείων. Σας ευχαριστούμε!

Οι Κρητικοί σύλλογοι μετέχουν με 176 αθλητές και προπονητές στους αγώνες. Αρχηγός της αποστολής ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης κ.Παναγιώτης Αντωνακάκης. 

Καλή επιτυχία στους αθλητές μας!

Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete - Μαζί και στον αθλητισμό

venizelos_pk.pngΣτις φωτογραφίες οι ομάδες του ΟΦΗ, του ΑΟ Λασηθιου, του ΓΑΣ Μαλίων, του ΓΣ Ελευθέριος Βενζέλος, του ΑΟ Χανίων ο Κύδων, του ΓΣ Νέαρχος Χανίων, της ΑΠΟΚ Θύελλα και του ΑΠΣ Πήγασος Ηρακλείου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος

kydon__mini.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΟ Κύδων - ΓΣ Νέαρχος - ΑΠΟΚ Θύελλα

 pigasos_pk_mini.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΑΠΣ Πήγασος Ηρακλειου και κάτω ο Ο.Φ.Η.

 ofi_pk.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία ανανέωση ( Friday, 16 June 2023 )
 
Βενιζέλεια Χανιά 2023 - Πρόγραμμα - Λίστες Εκκίνησης Αποτελέσματα Εκτύπωση E-mail

poster_web_final_2023_mini.jpgΟ Σ.Ε.Γ.Α.Σ., ο Α.Ο. Χανίων Κύδων, ο Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος, η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, με συνδιοργανωτές: την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Χανίων, το Δήμο Πλατανιά, το Δήμο Αποκορώνου, το ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος», το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων και με την υποστήριξη του Ε.Α.Κ. Χανίων, διοργανώνουν το διεθνές μίτινγκ στίβου «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ - ΧΑΝΙΑ 2023» το οποίο είναι ενταγμένο στις διοργανώσεις και στους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου στην κατηγορία EAA Bronze.

Tο  διεθνές μίτινγκ «ΕΑΑ Bronze VENIZELIA CHANIA 2023», θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Μαΐου στα Χανιά στο ΕΑΚ Χανίων «Έλενα Βενιζέλου» με ώρα έναρξης πρώτου αγωνίσματος την 15:00

ΑΝΔΡΩΝ :    100μ.  - 400μ. - 1.500μ - 110μ. Εμπόδια -  Άλμα σε Μήκος - Άλμα Τριπλούν - Σφυροβολία

ΓΥΝΑΙΚΩΝ:    100μ. - 400μ  - 100μ. Εμπόδια - 400μ.  Εμπόδια - Άλμα σε Ύψος.

Εκτός του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος και μόνο για αθλητές - αθλήτριες των σωματείων της Κρήτης θα διεξαχθούν  επίσης τα αγωνίσματα:

Ανδρών:  100 -  400 - 800μ - Δισκοβολία

Γυναικών : 100 - 400 -  800 - Σφαιροβολία - Σφυροβολία

Κ 20 Ανδρών: Σφαιροβολία

Κ 18 Ανδρών: Επί Κοντώ

Κ 18 Γυναικών: Επί Κοντώ - Σφυροβολία

Κ 16 Αγοριών - Κοριτσιών:  80 - 150 - 600 - Σφυροβολία

 

Δείτε εδώ την προκήρυξη των αγώνων doc Προκήρυξη Βενιζέλεια Χανιά 2023 446.50 Kb

Το πρόγραμμα των αγώνων: pdf Προγραμμα Βενιζέλεια Χανιά 2023 181.70 Kb

Τις λίστες εκκίνησης (Entry List και Start Lists) και μετά την έναρξη τα αποτελέσματα των αγώνων: Entry Lists - Results

Τα αποτελέσματα όπως επίσης και οι λίστες εκκίνησης είναι στην διάθεσή σας στο Roster Athletics στον παρακάτω σύνδεσμο: Results in Roster Athletics 

Τα αποτελέσματα των αγωνισμάτων για τους αθλητές της Κρήτης και φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες θα είναι στην διάθε΄ση σας την επομένη των αγώνων

Τελευταία ανανέωση ( Thursday, 25 May 2023 )
 
Διασυλλογικό ΑΓ-Κ20 ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης 2023 (8ος) Εκτύπωση E-mail

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών και Κ20 ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης (8ος) Όμιλος) Ηράκλειο Παγκρήτιο Στάδιο και ΕΑΚΗ Ελευθερίας - Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Μαϊου 2023

Συνδιοργάνωση Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete - ΔΟΠΑΦΜΑΗ - Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου - ΕΑΚΗ Ελευθερίας

Με την στήριξη των Περιφεριακών Ενοτήτων Χανίων - Ρεθύμνης και Λασιθίου στις μετακινήσεις

Συμμετοχές - Πρόγραμμα - Αποτελέσματα στο Roster Athletics
( https://meets.rosterathletics.com/.../details/about...)
Βαθμολογίες - Αποτελέσματα - Πρόγραμμα : https://docs.google.com/.../1HHeyHMKRRwgkBBRcglC0.../edit...

afissa_diasyl_ag_2023_8___mini.jpg

Τελευταία ανανέωση ( Friday, 12 May 2023 )
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 6 - 10 από 768

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων