Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

ΑΡΧΗ arrow ΝΕΑ
ΝΕΑ
RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ Συνέντευξη Τύπου Εκτύπωση E-mail
Διοργανώσεις

rgr_hrakleio_21_.jpg

Κάλεσμα προς τους πολίτες να συμμετάσχουν  στη μεγάλη γιορτή Αθλητισμού και Πολιτισμού «RUN GREECE-Ηράκλειο 2021» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου απηύθυναν στο πλαίσιο  Συνέντευξης Τύπου σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης η οργανωτική επιτροπή, φορείς, χορηγοί και εθελοντικές οργανώσεις που συμμετέχουν στην προετοιμασία του αγώνα.

Το «Run Grecce-Ηράκλειο» οργανώνεται για όγδοη χρονιά στο Ηράκλειο από τον ΣΕΓΑΣ, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, το Δήμο Ηρακλείου, με χορηγούς-υποστηρικτές την ERGO Ασφαλιστική, τα Super Market «Χαλκιαδάκης» και τις Μινωικές Γραμμές.

Αφορά αγώνες πόλης 5 , 10 χιλιομέτρων που καθιέρωσε το 2013 με επιτυχία ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με Περιφέρειες και Δήμους της χώρας.

Το RUN GREECE Ηράκλειο θα διεξαχθεί, όπως και το 2019, στο Παγκρήτιο Στάδιο και στο παραλιακό μέτωπο, με εκκίνηση έξω από το στάδιο στην οδό Σπύρου Μουστακλή, διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο προς το «Τάλως» και επιστροφή και τερματισμό μέσα στο Παγκρήτιο στάδιο.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής Συνέντευξης Τύπου τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής: Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς, Γενικός Γραμματέας ΣΕΓΑΣ Γιώργος Γιατρουδάκης, Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων Δρόμου σε δημόσια οδό και βουνό του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Μελαχρινός, Διοικητής Τροχαίας Ηρακλείου Στέλιος Καρακούδης, Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης Παναγιώτης Αντωνακάκης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης Μιχάλης Βλατάκης, Διευθυντής ΕΚΑΒ Κρήτης Νίκος Γιαννακουδάκης, γενικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ Σωτήρης Κυρανάκος, τεχνικός σύμβουλος ΣΕΓΑΣ Μάρκος Καλούδης, διοικητής Πυροσβεστικών υπηρεσιών Ηρακλείου Νίκος Κριαράς, εκπρόσωπος του χορηγού των αγώνων των σούπερ μάρκετ «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ» Μιχάλης Τσαγκαράκης, πρόεδρος των κριτών στίβου Ηρακλείου και αλυτάρχης των αγώνων Γιώργος Μυρωνάκης, προσκάλεσαν τον κόσμο να συμμετάσχουν στη γιορτή του αθλητισμού και να χειροκροτήσουν τους συμμετέχοντες στους αγώνες.

Σε δηλώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της σημερινής Συνέντευξης Τύπου αναφέρθηκαν:

Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης:

«Πρόκειται για μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση, να ευχαριστήσουμε τον ΣΕΓΑΣ που και φέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια επιλέγει την πόλη μας το Ηράκλειο για αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός που χρόνο με το χρόνο καταξιώνεται στη συνείδηση όλων των Κρητικών. Είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού όπως επίσης στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος σε ολόκληρη την Κρήτη. Προσκαλούμε τους συμπολίτες μας να λάβουν μέρος, να τρέξουν στους αγώνες, όπως επίσης όσοι δεν τρέξουν να συμμετέχουν και να χειροκροτήσουν τους συμμετέχοντες. Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές, όλους τους χορηγούς για την καθοριστική συμβολή τους, τους εθελοντές, και φυσικά όλους τους δρομείς που θα πάρουν μέρος».

Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς:

«Το δρομικό κίνημα επιστρέφει, και επιστρέφει με ένα μεγάλο αγώνα run greece στο Ηράκλειο. Όγδοη φορά το Run Greece στο Ηράκλειο, έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ κατά το παρελθόν, θέλουμε και τώρα με τη συμμετοχή, που έχει και ιερό σκοπό, με τη σκέψη μας και τη βοήθειά μας στους σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι. Κάθε συμμετοχή όπως γνωρίζετε θα πάει εκεί, να ξαναγεμίσουμε την παραλιακή στο όριο των συμμετοχών που προβλέπονται χωρίς μικρά παιδιά δυστυχώς. Επιχειρούμε όλοι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, το run-greece είναι ο πρώτος μεγάλος αγώνας προς την κατεύθυνση αυτή».

Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Μελαχρινός Παναγιώτης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος  που βρισκόμαστε στο Ηράκλειο, για άλλη μια χρόνια η πόλη δίνει το καλύτερο της εαυτό για ένα επιτυχημένο run Greece. Περιμένουμε την Κυριακή δυο ωραίους αγώνες 5 και 10χλμ με εφαρμογή κατάλληλου υγειονομικού πρωτοκόλλου εγκεκριμένου απο την γγα. Με ασφάλεια για τους δρομείς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Όλοι μαζί από το πάντα φιλόξενο Ηράκλειο διεκδικούμε την επιστροφή στην κανονικότητα της προ COVID περιόδου. Φέτος όμως ο αγώνας έχει ένα ιδιαίτερο και σημαντικό σκοπό, οι εισπράξεις των συμμετοχών μας θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται στο Αρκαλοχώρι. Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους της διοίκηση του ΣΕΓΑΣ τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, την Περιφέρεια Κρήτης το Δήμο Ηρακλείου, την Ελληνική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, τους τοπικούς θεσμικούς του τουρισμού, το μεγάλο χορηγό Ergo Ασφαλιστική και τον τοπικό χορηγό τα supermarket «Χαλκιαδάκης» για την βοήθεια τους. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές μας που είναι η ψυχή της επιτυχίας των Run Greece.»

Ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Γιατρουδάκης:

«Ο ΣΕΓΑΣ πάντα πρωτοπόρος σε κάθε μορφής αθλητικής διοργάνωσης που αναλαμβάνει είτε στα στάδια είτε στους δρόμους δεν θα μπορούσε να μην υλοποιήσει και φέτος τις προγραμματισμένες διοργανώσεις του σύμφωνα με το αγωνιστικό του καλεντάρι. Φυσικά πάντα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που έχει θεσπίσει η Πολιτεία για τον covid-19.  Μέσα σε αυτές τις αγωνιστικές διοργανώσεις είναι και το RUN GREECE που διεξάγεται στην πόλη του Ηρακλείου την Κυριακή 17 Οκτωβρίου. Εκ μέρους της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ και της Προέδρου Σοφίας Σακοράφα, ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον κ. Αρναουτάκη τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη αλλά και τον Δήμο Ηρακλείου, επίσης όλους τους χορηγούς του ΣΕΓΑΣ. Τέλος να σας μεταφέρω και την ομόφωνη απόφαση του δ.σ. του ΣΕΓΑΣ, να δοθούν όλα τα χρήματα των αγωνιζομένων δρομέων στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους στο Αρκαλοχώρι και ιδιαίτερα για το χτίσιμο του δημοτικού σχολείου. Επίσης ευχαριστούμε τον Συνδέσμο Κριτών Ηρακλείου που με απόφαση του ΔΕ προσφέρουν την αποζημίωση των μελών τους για τον Αγώνα στους σεισμοπαθείς του Αρκαλοχωρίιου. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους».

Ο Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης Παναγιώτης Αντωνακάκης:

«Για 8η χρονιά από το 2013 που ξεκίνησε ο θεσμός των RUN GREECE είμαστε όλοι εδώ για τον Run Greece 2021. Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είμαστε έτοιμοι για ένα ωραίο αγώνα, τον αγώνα της πόλης μας και της Κρήτης όλης. Δυστυχώς φέτος δεν θα υπάρχει ο παιδικός αγώνας λόγω covid-19 που έδινε άλλη εικόνα και πολλές συμμετοχές γονέων. Αυτή τη στιγμή οι εγγραφές ξεπερνούν τις 1430 και πιστεύω μέχρι και το Σάββατο θα πλησιάσουμε το όριο των 2.000. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που μας στηρίζουν πραγματικά, την Περιφέρεια, τον Δήμο Ηρακλείου, τους χορηγούς μας τους πολλούς εθελοντές μας, όλους τους φορείς που στηρίζουν την διοργάνωση».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης Μιχάλης Βλατάκης:

«Πάντα δίπλα στην κοινωνία και στον αθλητισμό, ο σύνδεσμος υποστηρίζει και αυτή τη δράση, αθλοθετήσαμε για το πρώτο νικητή και την πρώτη νικήτρια των 10 χιλιομέτρων 7 μέρες σε ένα ξενοδοχείο πολυτελείας, και για τον πρώτο και την πρώτη των 5 χιλιομέτρων 7 ημέρες σε ξενοδοχείο 4 αστέρων».

Μιχάλης Τζαγκαράκης- Υπεύθυνος Marketing Super Markets «Χαλκιαδάκης»:

«Είμαστε και φέτος περήφανοι χορηγοί και αρωγοί στο Run Greece Ηράκλειο, σε αυτή τη γιορτή του μαζικού αθλητισμού. Τα super markets «Χαλκιαδάκης» είναι δίπλα σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις του τόπου μας, προτρέποντας όλους να βάλουμε τον αθλητισμό στη ζωή μας. Γιατί αθλητισμός και υγιεινή διατροφή σημαίνουν καλύτερη ποιότητα ζωής! Ταυτόχρονα, θέλουμε να μεταδώσουμε και ένα περιβαλλοντικό μήνυμα για μείωση της χρήσης πλαστικού, προσφέροντας σε κάθε συμμετέχοντα μια υφασμάτινη οικολογική επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα για τα ψώνια του. Τέλος, προτρέπουμε όλους να προχωρήσουν σε εγγραφή, έστω και αν δεν τρέξουν, στηρίζοντας έτσι τους σεισμόπληκτους της Κρήτης. Γιατί κάθε συμμετοχή μετράει. Και βοηθάει! Καλές προπονήσεις και καλό αγώνα σε όλους!»

Οι εγγραφές συνεχίζονται

Οι αγώνες περιλαμβάνουν δύο αγωνίσματα 10 και 5 χλμ. και διοργανώνουν ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.ΓΑ.Σ. Κρήτης με συνδιοργανωτές την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ και τον ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστική και τοπικούς  χορηγούς  τα Super Market  Χαλκιαδάκης και τις Μινωικές Γραμμές.

Οι εγγραφές γίνονται:

- Στο γραφείο της  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης - Στάδιο Ελευθερίας - Χανιώπορτα:  Από σήμερα Τετάρτη - Παρασκευή  09.30 - 13.00  (2810253587) και

- Στα καταστήματα των Super Market Χαλκιαδάκης

- Λεβήνου & Θερίσου

- Κορωναίου 7

- Μαυσώλου & Ηροδότου - Αλικαρνασσός

- Ουλαφ Πάλμε 83

- Ηρακλή & Εμμ. Παππά

- Ισαύρων & Σοφ, Βενιζέλου Παραλιακή

- Κρασαδάκη Κασομούλη Δελαπόρτα Άγιος  Ιωάννης

Επίσης Παρασκευή και Σάββατο στο Παγκρήτιο Στάδιο (είσοδος θύρα 18 Δυτική πλευρά από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ).

Μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν μόνο οι δρομείς που θα είναι:

-Πλήρως εμβολιασμένοι, καθώς και οι έχοντες σε ισχύ πιστοποιητικό νόσησης Covid-19.

Τον αγώνα Run Greece Ηράκλειο, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στηρίζουν: Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξένια».

Τα έσοδα από τον αγώνα Run Greece Ηρακλείου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης θα διατεθούν στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για τις σεισμόπληκτες περιοχές.

Τελευταία ανανέωση ( Thursday, 14 October 2021 )
 
Δελτίο Τύπου Νο 4 Run Grrece Ηράκλειο Εκτύπωση E-mail
Διοργανώσεις

RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ   ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 run_greece___1.jpg

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ

ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ

 

 

Ξεπέρασαν ήδη τις 1.000, οι εγγραφές δρομέων και περιπατητών στο RUN GREECE Ηράκλειο.

            Το Run Greece Ηράκλειο, περιλαμβάνει δύο δρομικές αποστάσεις 10 και 5 χλμ, τις οποίες όλοι όσοι εγγραφούν μπορούν να τις διασχίσουν  τρέχοντας ή βαδίζοντας.

Μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν μόνο οι δρομείς που θα είναι: Πλήρως εμβολιασμένοι, καθώς και οι έχοντες σε ισχύ πιστοποιητικό νόσησης Covid-19.

 

Η ενδεικτική συμμετοχή εγγραφής είναι 5 ευρώ και τα έσοδα από τις εγγραφές θα δοθούν στο Αρκαλοχώρι.  

    

Το Run Greece Ηράκλειο θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου με εκκίνηση και τερματισμό το Παγκρήτιο στάδιο και το διοργανώνουν ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.ΓΑ.Σ. Κρήτης, με συνδιοργανωτές την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ και τον ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστική και τοπικoύς  χορηγούς  τα Super Market  Χαλκιαδάκης και τις Μινωικές Γραμμές.

 

Οι εγγραφές γίνονται:

 

► Μέχρι και την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου:

 Ηλεκτρονικά μέσα από στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.run-greece.gr

 

            Εγγραφές επίσης γίνονται  στο Ηράκλειο:

 

► Μέχρι και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου:

 

- Στο γραφείο της  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης - Στάδιο Ελευθερίας - Χανιόπορτα:  Δευτέρα - Παρασκευή  09.30 - 13.00  (2810253587)

 

Στα καταστήματα των Souper Market Χαλκιαδάκης 

- Λεβήνου & Θερίσου

- Κορωναίου 7

- Μαυσώλου & Ηροδότου - Αλικαρνασσός

- Ουλαφ Πάλμε 83

- Ηρακλή & Εμμ. Παππά

- Ισαύρων & Σοφ, Βενιζέλου Παραλιακή

- Κρασαδάκη Κασομούλη Δελαπόρτα Άγιος  Ιωάννης

 

► Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, από τι 10.00 το πρωί, εγγραφές  θα γίνονται  μόνο στο Παγρήτιο στάδιο, Δυτική πλευρά.

 

Τον αγώνα Run Greece Ηράκλειο, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στηρίζουν: ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, και η Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξένια».

 

 

ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  ΚΡΗΤΗΣ

 
RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ Δελτίο Τύπου 1/10 Εκτύπωση E-mail
Διάφορα

 RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

 

          run_greece___1.jpg  Αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των εγγραφών  για τη συμμετοχή δρομέων από όλη την Κρήτη στον αγώνα Run Greece Ηράκλειο. Ήδη οι εγγραφές ξεπέρασαν τις 500.

            Το Run Greece Ηράκλειο, περιλαμβάνει δύο αγωνίσματα 10 και 5 χλμ.       Θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου με εκκίνηση και τερματισμό το Παγκρήτιο στάδιο και τον  διοργανώνουν ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.ΓΑ.Σ. Κρήτης με συνδιοργανωτές την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ και τον ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστική και τοπικoύς  χορηγούς  τα Super Market  Χαλκιαδάκης και τις Μινωικές Γραμμές,

Οι εγγραφές γίνονται:

 Ηλεκτρονικά μέσα από στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.run-greece.gr

            Εγγραφές επίσης γίνονται  στο Ηράκλειο:

 

- Στο γραφείο της  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης - Στάδιο Ελευθερίας - Χανιόπορτα:  Δευτέρα - Παρασκευή  09.30 - 13.00  (2810253587) και

 

Στα καταστήματα των Souper Market Χαλκιαδάκης 

- Λεβήνου & Θερίσου

- Κορωναίου 7

- Μαυσώλου & Ηροδότου - Αλικαρνασσός

- Ουλαφ Πάλμε 83

- Ηρακλή & Εμμ. Παππά

- Ισαύρων & Σοφ, Βενιζέλου Παραλιακή

- Κρασαδάκη Κασομούλη Δελαπόρτα Άγιος  Ιωάννης

 

            Όποιοι κάνουν εγγραφή μέχρι 5 Οκτωβρίου, στον αριθμό συμμετοχής θα αναγράφεται το όνομά τους

            Οι εγγραφές θα συνεχίζονται και από 6 Οκτωβρίου μέχρι να εξαντληθούν οι θέσεις συμμετοχής

Μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν μόνο οι δρομείς που θα είναι:

-Πλήρως εμβολιασμένοι, καθώς και οι έχοντες σε ισχύ πιστοποιητικό νόσησης Covid-19.

Τον αγώνα Run Greece Ηράκλειο, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στηρίζουν: Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξένια».

ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  ΚΡΗΤΗΣ
 
RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κυριακή 17 Οκτωβριου 2021 Εκτύπωση E-mail
Διοργανώσεις

 run_greece___1.jpg

Αγώνες  δρόμου 5 και 10χλμ για όλους.

Ελατε να τρέξετε και να βαδίσετε στον παραλιακο δρόμο του Ηρακλειου, με εκκίνηση και τερματισμό στο Παγκρήτιο στάδιο

Όποιοι κάνουν εγγραφή μέχρι 5 Οκτωβρίου, στον αριθμό συμμετοχής θα αναγράφεται το όνομά τους

Οι εγγραφές θα συνεχίζονται από 6 Οκτωβρίου μέχρι να εξαντληθούν οι θέσεις συμμετοχής

Εγγραφές ηλεκτρονικά μέσα από το σάιτ του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στη διεύθυνση www.run-greece.gr

Εγγραφές επίσης γίνονται  στο Ηράκλειο:- Στο γραφείο της  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης - Στάδιο Ελευθερίας - Χανιόπορτα:  Δευτέρα - Παρασκευή  09.30 - 13.00  (2810253587) και- 

Στα καταστήματα των Souper Market Χαλκιαδάκης - Λεβήνου & Θερίσου- Κορωναίου 7- Μαυσώλου & Ηροδότου - Αλικαρνασσός- Ουλαφ Πάλμε 83- Ηρακλή & Εμμ. ΠαππάΙσαύρων & Σοφ, Βενιζέλου Παραλιακή Κρασαδάκη Κασομούλη Δελαπόρτα Άγιος  Ιωάννης

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

 
ΤΟ RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 Εκτύπωση E-mail
Διοργανώσεις

logo_run_greece_2021_mini2.png

 

 

 

 

 

 

  ΜΟΝΟ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ  ΕΓΓΡΑΦΕΣ 

ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

O Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.ΓΑ.Σ. Κρήτης με συνδιοργανωτές την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ και τον ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστική,  και τοπικoύς  χορηγούς  τα Super Market  Χαλκιαδάκης και τις Μινωικές Γραμμές, σε μια κοινή προσπάθεια για την «επανεκκίνηση» των αγώνων δρόμου και την επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα, διοργανώνουν τον αγώνα RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ την Κυριακή 17 Οκτωβρίου.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα γίνονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.run-greece.gr), με την ενδεικτική συμμετοχή για όλους τους δρομείς τα 5 €. 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Συγκεκριμένα μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν μόνο οι δρομείς που θα είναι:

-Πλήρως εμβολιασμένοι, καθώς και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 μέχρι και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους (παραλαβή υλικών Σάββατο 16/10).

Υγειονομικό Πρωτόκολλο: 

https://www.run-greece.gr/index.php/el/registration/covid-19-protocol)

 

Το RUN GREECE Ηράκλειο θα διεξαχθεί, όπως και το 2019, στο Παγκρήτιο Στάδιο και στο παραλιακό μέτωπο, με εκκίνηση έξω από το στάδιο στην οδό Σπύρου Μουστακλή, διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο προς το «Τάλως» και επιστροφή και τερματισμό μέσα στο Παγκρήτιο στάδιο.

 

Θα διεξαχθούν δύο αγώνες:

 

► 10.000μ.  (οι γεννηθέντες/θείσες το 2006 και οι μεγαλύτεροι/ρες)

Με ανώτερο αριθμό εγγραφών - συμμετοχής τους 500 δρομείς  Άνδρες και Γυναίκες.

Ο αγώνας των «10.000μ Run Greece Ηράκλειο» αποτελεί ταυτόχρονα και τον αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος 10.000μ σε δημόσια οδό για τους αθλητές - αθλήτριες των σωματείων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Οι  αθλητές - αθλήτριες των σωματείων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., που θα συμμετέχουν στα 10.000μ, συμμετέχουν ταυτόχρονα και στις δύο διοργανώσεις.

►  5.000μ. (οι γεννηθέντες/θείσες το 2009 και οι μεγαλύτεροι/ρες)

            Με ανώτερο αριθμό εγγραφών -  συμμετοχής τους 1.500  δρομείς Άνδρες και Γυναίκες.  

            Κανένας αθλητής - αθλήτρια δεν μπορεί να δηλώσει και να συμμετέχει και στους δύο αγώνες (10.000μ και 5.000μ)

Επειδή ο αριθμός εγγραφών - συμμετοχής είναι περιορισμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, θα πρέπει οι δρομείς από όλη την Κρήτη, αλλά και από τα άλλα μέρη της Ελλάδας, να κάνουν έγκαιρα την ηλεκτρονική τους εγγραφή.

Οι διοργανωτές θα ανακοινώνουν κάθε εβδομάδα τον αριθμό των εγγραφών που έχουν πραγματοποιηθεί, έτσι ώστε να γνωρίζουν οι δρομείς τον αριθμό των ελεύθερων θέσεων και να προγραμματίζουν έγκαιρα την εγγραφή τους, λόγω των περιορισμένων θέσεων συμμετοχής.

Λαμβάνοντας υπόψη τους υγειονομικούς κανόνες και τα απαραίτητα χρονικά διαστήματα μεταξύ των αγώνων και των επιμέρους εκκινήσεων και προκειμένου να τηρηθούν απόλυτα τα πρωτόκολλα διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, δεν θα διεξαχθούν κατά τη φετινή διοργάνωση ο αγώνας δρόμου Παιδιών 1.000μ, καθώς και ο τελικός αγώνας Run Greece 3χλμ ERGO της διοργάνωσης του Μαραθώνιου Αθήνας.

Τον αγώνα Run Greece Ηράκλειο, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στηρίζουν: Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξένια».

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές  στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://www.run-greece.gr/index.php/el/

 

► Ενημερώνουμε του δρομείς που είχαν κάνει εγγραφή, για τον αντίστοιχο αγώνα του 2020 που τελικά ματαιώθηκε λόγω του Covid - 19  και δεν έχουν επικοινωνήσει με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για να τους  επιστραφεί το αντίτιμο της εγγραφής (5€),  μπορούν να το παραλάβουν από το γραφείο της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης (εντός του Σταδίου Ελευθερίας - Χανιώπορτα -  τηλ. 2810253587) από τις 13 Σεπτεμβρίου και μετά, Δευτέρα - Παρασκευή 09.30 - 13.00, προσκομίζοντας την απόδειξη πληρωμής που τους έχει δοθεί.

Εναλλακτικά μπορούν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στο παραπάνω τηλέφωνο, να μεταφερθεί η εγγραφή του 2020 στον αγώνα του 2021, χωρίς επιπλέον κόστος,  με την προϋπόθεση ότι εκπληρώνουν όλες τις προϋποθέσεις εγγραφής για το 2021 (πλήρως εμβολιασμένοι κ.λ.π.)  και επιπλέον την ημέρα της επικοινωνίας θα υπάρχουν ελεύθερες θέσεις συμμετοχής.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  ΚΡΗΤΗΣ

pk_logo_00_stay_safe.jpg

 

 

Τελευταία ανανέωση ( Tuesday, 07 September 2021 )
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 46 - 54 από 765

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων