Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

ΑΡΧΗ arrow ΝΕΑ
ΝΕΑ
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Εκτύπωση E-mail
Διάφορα
 

_logo_small.pngΟ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στην συνεχή προσπάθειά του για την ενημέρωση και την επιμόρφωση των προπονητών μας, ιδιαίτερα αυτών που προσφέρουν τις προπονητικές τους γνώσεις στα  σωματεία, πρόκειται να διοργανώσει σεμινάριο για τις κατηγορίες αθλητών - αθλητριών από 13 έως και 15 ετών.

Το σεμινάριο αυτό θα διεξαχθεί στις 27 και 28 Νοεμβρίου στο ΕΑΚΝ  Άγιου Κοσμά στην αίθουσα συνεδριάσεων του διοικητηρίου. (Λ. Ποσειδώνος- Ελληνικό).

Θα διδάξει ο  επικεφαλής της IAAF για θέματα αθλητικής ανάπτυξης κ. Malek El Hebil. 

Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι προπονητές των σωματείων του Νομού Αττικής αλλά και όσοι προπονητές θα μετακινηθούν με δικά τους έξοδα από την περιφέρεια.

Η Ομοσπονδία προτίθεται να διοργανώσει ανάλογα σεμινάρια και σε άλλες πόλεις της χώρας μας στο επόμενο διάστημα.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 27 Νοεμβρίου:         09:30π.μ. έως  12:30μ.μ.

                                    14:30μ.μ. έως  17:30μ.μ.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου:          09:30π.μ. έως  12:30μ.μ.                                   

                                   14:30μ.μ. έως  17:30μ.μ.

Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε όπως αποστείλετε με fax στο 210 9323976 την παρακάτω φόρμα  συμπληρωμένη.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

FAX -  e- mail :

ΥΠΟΓΡΑΦΗ:

 
Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Εκτύπωση E-mail
Στίβος
  

Σύμφωνα με τη βαθμολογία - αξιολόγηση των σωματείων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2010, η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ  βρίσκεται, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στην 1η θέση μεταξύ των 27  Ε.Α.Σ. - Τ.Ε. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., με σύνολο βαθμών αξιολόγησης για τα 14 σωματεία της  42.067.

Η  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ  ΤΩΝ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟ 2010 ΕΙΝΑΙ:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΚΑΤΑΤΑΞΗ - ΘΕΣΗ

(ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ 321

ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ)

ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ -

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

3

Γ.Σ.  ΕΛ.  ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

9.215

8

Ε.Α.  ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ

7.297

16

Γ.Ε.  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

5.074

23

Ο.Φ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

4.582

25

Α.Ο.  ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

4.421

28

Α.Ο. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

3.956

48

Γ.Σ.  ΛΙΒΥΚΟΣ ΙΕΡΑΠΤΕΡΑΣ

2.610

59

ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ  Α.Ο.

1.880

91

Ο.Κ.Α.  ΑΡΚΑΔΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

1.167

118

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ  Γ.Σ.

853

173

ΣΥΛ.  ΜΑΡΑΘ.  ΚΡΗΤΗΣ

484

186

Γ.Ε.  ΜΕΣΣΑΡΑΣ

380

247

Γ.Α.Σ.  ΜΑΛΙΩΝ

111

298

Α.Ο.   ΚΙΣΣΑΜΟΥ

37

ΣΥΝΟΛΟ  ΘΕΣΕΩΝ 1.323

 

ΣΥΝΟΛΟ  ΒΑΘΜΩΝ 42.067

- Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης συγχαίρει τα σωματεία, τους αθλητές - αθλήτριες και τους προπονητές της Κρήτης για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν και τα αποτελέσματα που πέτυχαν το 2010 τόσο σε Πανελλήνιο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

- Επίσης η Ε.Α.Σ. Κρήτης συγχαίρει τους διοργανωτές των 70ων ΑΡΚΑΔΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, που διεξήχθησαν με επιτυχία στο Ρέθυμνο στις 8 Νοεμβρίου.

- Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης θα συνεδριάσει στο Ρέθυμνο το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, με τα παρακάτω θέματα:

● Απολογισμός 2010

● Τρέχοντα θέματα. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις πιέσεις που δέχονται η Ε.Α.Σ. Κρήτης, τα σωματεία στίβου του Ηρακλείου και ο Σύνδεσμος Κριτών στίβου, σχετικά με τη λειτουργία του σταδίου «Ελευθερίας» Ηρακλείου. Οι πιέσεις αυτές δημιουργούν προβλήματα στην επιτυχημένη πορεία του κλασικού αθλητισμού στην Κρήτη. Η Ε.Α.Σ. Κρήτης ελπίζει ότι σε συνεργασία με την Διοικούσα επιτροπή του σταδίου και τη στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τα προβλήματα θα λυθούν άμεσα.

●  Βασικοί άξονες και  τρόπος λειτουργίας της Ε.Α.Σ. Κρήτης,  για το 2011.

●  Συνεργασία με την τοπική Αυτοδιοίκηση

●  Χειμερινή Αγωνιστική περίοδος 2010 - 2011

●  Συνέδριο Σ.Ε.Γ.Α.Σ  (ΕΠ.Α.Κ.Α.Β.) 10-12/12  στις Σέρρες.

  ΑΠΟ  ΤΗΝ  Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
70α ΑΡΚΑΔΙΑ Εκτύπωση E-mail
Διοργανώσεις

arkadis.jpgΗ Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου, ο Δήμος Ρεθύμνου, ο Δήμος Αρκαδίου, η Ένωση Αθλητικών Σωματείων Κρήτης ΣΕΓΑΣ και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής, διοργάνωσαν τα 70α Αρκάδια  την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Ρεθύμνου στη Σοχώρα.

Τα φετινά «70α ΑΡΚΑΔΙΑ», στέφθηκαν μ' απόλυτη επιτυχία παρά το δυνατό νοτιά εντάσεως 8-9 μποφόρ, που δυσκόλεψε αρκετά όλους.

Η μεγάλη συμμετοχή ρεκόρ στον Αρκάδιο Δρόμο με 100 άνδρες και 7 γυναίκες και μάλιστα οι 26 απ' αυτούς είχαν πάρει μέρος πριν μια βδομάδα και στο Μαραθώνιο, απέδειξε πόσο τιμούν οι αθλητές τους αγωνιστές του Αρκαδίου.

Οι μικροί αθλητές από τα Δημοτικά Σχολεία του νομού κέρδισαν τις εντυπώσεις, καθώς και οι χορευτικοί σύλλογοι, που για μια ακόμη χρονιά έκλεισαν τις εκδηλώσεις.

Η Τελετή Έναρξης

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής των «70ων Αρκάδιων» αγώνων, ο αντινομάρχης Ρεθύμνου Γιάννης Νικολούδης, κήρυξε την έναρξη των αγώνων τονίζοντας:

«Κάθε Νοέμβρη το Ρέθυμνο γιορτάζει την ηρωική επέτειο του. Μια σελίδα της ιστορίας γραμμένη με αίμα και προσφορά στην πατρίδα. Η εθελοθυσία των υπερασπιστών της Μονής Αρκαδίου έκανε το Ρέθυμνο περήφανο και παγκόσμια γνωστό. Το θρυλικό ολοκαύτωμα αποτελεί το συγκλονιστικότερο και ηρωικότερο γεγονός, ενός υπεράνθρωπου και άνισου αγώνα, που χαράχθηκε ως ορόσημο στην παγκόσμια συνείδηση.

Το Αρκάδι είναι ένα ιστορικό ορόσημο που εκπέμπει επίκαιρα μηνύματα και φανερώνει τη δύναμη και την αποφασιστικότητα της αδούλωτης κρητικής ψυχής.

Ήταν κέντρο διαφώτισης και παιδείας και έμελλε να γίνει σύμβολο αντίστασης και θυσίας.

Με το Ολοκαύτωμα του, έδωσε μοναδικά δείγματα ηρωισμού και αυτοθυσίας σε όλο τον κόσμο.

Το Αρκάδι είναι σύμβολο του ελληνισμού για την ελευθερία του και την εθνική ανεξαρτησία του και για το λόγο αυτό η Ουνέσκο το έχει χαρακτηρίσει Ευρωπαϊκό Μνημείο Ελευθερίας. Η αυτοθυσία αποτελεί μια από τις πιο λαμπρές σελίδες της νεότερης ιστορίας μας, ιδιαίτερα δε της Κρητικής.

Η μεγάλη κρητική επανάσταση διήρκεσε περίπου 3 χρόνια, από το 1866 έως το 1869 και αποτελεί την κορυφαία έκφραση της επιθυμίας του κρητικού λαού, για ένωση με την Ελλάδα και τον πόθο να ζήσει ελεύθερος.

Σήμερα αποδίδουμε την ύψιστη τιμή της Μνήμης στο Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου και τους μαχητές του, που εκπλήρωσαν το υπέρτατο χρέος για την ελευθερία της πατρίδας. Πέρασαν στην αιωνιότητα ως αθάνατοι ήρωες που αγωνίστηκαν με αξιοπρέπεια και περηφάνια για τα ιδεώδη τους. Στην εποχή μας όπου οι αρχές και οι αξίες περνούν βαθιά κρίση και οι κοινωνίες μαστίζονται από την οικονομική εξαθλίωση, το μήνυμα της θυσίας του Αρκαδίου μπορεί να καθοδηγήσει την ανθρωπότητα σε μια πορεία σθεναρών αγώνων και δικαίων κατακτήσεων.

Εμείς σήμερα 144 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της ιεράς Μονής Αρκαδίου, διοργανώνουμε τους «70ους Αρκάδιους αγώνες», τιμώντας τους Ήρωες αγωνιστές του.

Εμείς σήμερα όλοι με σεβασμό και θαυμασμό στεκόμαστε μπροστά στο μεγαλείο θυσίας και της δόξας τους.

Υποκλινόμαστε ευλαβικά στο μεγαλείο της ψυχής σας, αθάνατοι πρόγονοι μας.

Υποσχόμαστε ότι αν χρειαστεί θα είμαστε άξιοι συνεχιστές των ηρωικών σας πράξεων.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν στην άριστη διοργάνωση των σημερινών «70ων Αρκάδιων αγώνων».

Το αγωνιστικό μέρος και οι νικητές

arkadios_andron_2010.jpgΣτον 70ο Αρκάδιο Δρόμο νικητής αναδείχτηκε ο Γ. Αλιφιεράκης (Ελ. Βενιζ.) με 1 ώρα 20'.4'', ενώ πρώτος Ρεθυμνιώτης και 4ος στη γενική κατάταξη ο Μανόλης Κουλάκης (ΣΔΥΡ) με 1.25.03, δεύτερος ο Χρ. Ανεσιάδης 1.25.05 και 3ος ο Μανόλης Λουκάκης 1.33.

Στα 5.000μ νικήτρια αναδείχτηκε η Κ. Σταυρουλάκη και στον Αρκάδιο η Σελ. Παγωνάκη.

Στο Κρητικό βόλι για μια ακόμη χρονιά πρώτευσε ο Βασίλης Μαγγανάς με δεύτερο τον Μανόλη Σφακιανάκη.

Στα Δημοτικά Σχολεία και στη σκυταλοδρομία στην πρώτη θέση το 1ο Δ.Σ. Ατσιποπούλου, 2. Το 2ο Δ.Σ. Ρεθύμνου και 3. Το Δ.Σ. Άδελε.

Στο ποδόσφαιρο το 1ο Δημ. Σχολείο Ρεθύμνου κέρδισε 3-2 το 8ο Δημ. Σχολείο.

Πηγή : Από τα ΡΕΘΕΜΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ -Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010 - Του ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΡΥΟΒΡΥΣΑΝΑΚΗ

 

Τελευταία ανανέωση ( Wednesday, 10 November 2010 )
 
IA΄Νεστόρεια - Αποτελέσματα Εκτύπωση E-mail
Διοργανώσεις
 

ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΣΤΟΡΑ

nestoria_2010.jpgΜε απόλυτη οργανωτική επιτυχία, μεγάλη συμμετοχή και καλές επιδόσεις διεξήχθησαν για ενδέκατη συνεχή χρονιά την Τρίτη 27 Οκτωβρίου οι αγώνες στίβου «ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ», προς τιμή του προστάτη των Αθλητών Αγίου Νέστορα. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας σε συνεργασία με το Δήμο Ιεράπετρας και το Γυμναστικό Σύλλογο της πόλης «Λιβυκός» στο κλειστό γήπεδο του παραλιακού δημοτικού Γυμναστηρίου της Ιεράπετρας.

Τα «ΙΑ´ Νεστόρεια» ξεκίνησαν με τον καθιερωμένο Αγιασμό, τον οποίο τέλεσε Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Ευγένιος, περιστοιχούμενος από τον Ιερό Κλήρο της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας. Ο Σεβ. κ. Ευγένιος κήρυξε την έναρξη των αγώνων και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των ηλικιών, τους οποίους συνεχάρη για τη μεγάλη συμμετοχή τους αποδίδοντας έτσι τιμή στον Άγιο Νέστορα κατά την ημέρα εορτής της μνήμης του. Ειδικότερα ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Είναι γνωστό ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία, ως φιλόστοργη μητέρα, αντιμετωπίζει την άθληση μέσα από τη συνολική προοπτική της για την καλλιέργεια και την πνευματική τελείωση του ανθρώπου. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι Πατέρες της Εκκλησίας και γενικά η εκκλησιαστική παράδοση κάνουν λόγο για την άθληση και χρησιμοποιούν παραδείγματα από τους αθλητικούς χώρους. Μάλιστα συχνά ο χριστιανός αποκαλείται ως αγωνιστής και αθλητής, επειδή καλείται σε ένα αδιάκοπο αγώνα τελείωσης και πνευματικής ανύψωσης, στον οποίο συμμετέχει και το σώμα που αποτελεί ναό και κατοικητήριο του Αγίου Πνεύματος.... Συγχαίρουμε θερμά τους γονείς και τα παιδιά που συμμετέχουν στα «ΙΑ´ ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ», γιατί μας δίνουν το καλό παράδειγμα της αγωνιστικότητας και παράλληλα αποδίδουν τιμή στη μνήμη του Αγίου Νέστορος και σ᾽ όλους τους μεγάλους αθλητές της πίστεως και στους αγωνιστές του έθνους. Όσοι συμμετέχουν μας μεταδίδουν στην πράξη το ηχηρό και πάντα επίκαιρο μήνυμα: «Ναι στη Ζωή, ναι στον Αθλητισμό, όχι σε ό,τι μας καταστρέφει ως ανθρώπους, όχι σε ό,τι υποβιβάζει την αξιοπρέπεια και την ιερότητα του ανθρώπινου προσώπου!»».

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Μανώλης Μαστοράκης χαιρετίζοντας τα ΙΑ´ ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ τόνισε την αγαστή συνεργασία της Τοπικής Εκκλησίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση σημειώνοντας ότι κοινός σκοπός είναι η προσφορά στη νεολαία του τόπου και συνεχάχη τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Ευγένιο και την αειθαλή Πρόεδρο του Γ. Σ.Ι. Λιβυκού κ. Φ. Παπαδάκη, η οποία με τη σειρά της ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, που πλέον έχουν καταστήσει τους αγώνες θεσμό.

Ο Νομάρχης Λασιθίου κ. Σ. Αναστασάκης, στον θερμό χαιρετισμό του, έκανε λόγο για ένα πολύ σημαντικό αθλητικό θεσμό που προωθεί τον κλασικό αθλητισμό και προάγει το μαζικό αθλητισμό και το «ευ αγωνίζεσθαι», και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες. 

Επίσης μήνυμα απέστειλε ο Βουλευτής Νομού Λασιθίου και Γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος κ. Μιχ. Καρχιμάκης, τονίζοντας ότι οι αγώνες αυτοί, που συμβάλλουν καθοριστικά στη σωματική υγεία και ευεξία των νέων μας, βγαζοντάς τους από την αδράνεια, «σφυρηλατούν πολύ σημαντικές αξίες για τη μετέπειτα ζωή τους: την αγωνιστικότητα, την επιμονή, την αντοχή, την αυτοπειθαρχία, την ομαδικότητα, τον ευγενή ανταγωνισμό».

        Στα δεκαoκτώ αγωνίσματα των ΙΑ´ ΝΕΣΤΟΡΕΙΩΝ συμμετείχαν περισσότεροι από περίπου 130 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών ενώ και φέτος το ρεκόρ συμμετοχής  σημειώθηκε στον «Νεστόρειο» δρόμο (8.500 μ.) των ανδρών, όπου έλαβαν μέρος τριάντα (30) αθλητές.  

Τα φετινά «ΙΑ´ ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ» τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Μ. Μαστοράκη, τον Νομάρχη Λασιθίου κ. Σήφη Αναστασάκη, ο Διοικητής της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Ιεράπετρας κ. Φανούριος Μανιαδάκης, ο Λιμενάρχης Ιεράπετρας κ. Εμμ. Ρασούλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Σουργιαδάκης, ο Νομαρχ. Σύμβουλοι κ.κ. Κ. Νικολαράκης Γ. Πλεξουσάκης και Θ. Κατάσος, και άλλοι εκπρόσωποι της Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λασιθίου κ. Νικ. Τζώρτζης, ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Ν. Παπαβασιλείου, Προϊστάμενοι Δημοσίων Υπηρεσιών, εκπαιδευτικοί, παράγοντες του αθλητισμού, φίλαθλοι και πολλοί γονείς των αθλητών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:

Τελευταία ανανέωση ( Tuesday, 02 November 2010 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
28ος Κλασσικός Μαραθώνιος Αθηνών Εκτύπωση E-mail
Διοργανώσεις
 

classic_marathon_logo.jpgΣτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου για το 2011 που έγινε παράλληλα με τον 28ο Κλασσικό Μαραθώνιο των Αθηνών το πρωϊ της Κυριακής 31 Οκτωβρίου 2010 από το Μαραθώνα στο Παναθηναϊκό Στάδιο νικητές αναδείχτηκαν:

Ανδρες:

1. Παρμάκης Μιχαήλ (ΠΓΣ) 2.20.48

2. Θεοδωρακάκος Δημήτριος (ΟΣΦΠ) 2.21.44

3. Πούλιος Κωνσταντίνος (ΠΑΟ) 2.25.19

4. Καραβίδας Γιώργος (ΑΕΚ) 2.25.40

5. Ευαγγελίδης Δήμος (ΟΚΑΚ) 2.25.50

6. Μαγκριωτέλης Ιωάννης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) 2.29.09

7. Αναγνώστου Θόδωρος (ΑΟ Δρομέας Αμαρουσίου) 2.33.58

8. Τσιανάκας Απόστολος 2.35.54.

Από τους αθλητές των Κρητικών σωματείων τερμάτισαν

10. Αφορδακός Μιχάλης (ΓΣ Λιβυκός Ιεράπετρας) 2.38.10

15. Χαμόδρακας Ιωάννης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) 2.42.28

17. Καμπαξής Παντελής (Σύλλογος Μαρ.Κρήτης) 2.44.33

25. Μιχελακάκης Αριστείδης (ΟΦΗ) 2.50.53

32. Σηφάκης Εμμανουήλ (Σύλλογος Μαραθ.Κρήτης) 2.53.27

44. Πεφάνης Χαράλαμπος (Σύλλογος Μαραθ.Κρήτης) 2.59.18

52. Faiarfield Mark (Σύλλογος Μαραθ.Κρήτης) 3.05.52

67. Κουλάκης Εμμανουήλ (ΕΑΡ) 3.13.41

87. Βαγιανός Δημήτριος (ΓΣ Λυβικός Ιεράπετρας) 3.22.58

104. Παπαδάκης Μιχαήλ (Σύλλογος Μαραθ.Κρήτης) 3.32.33

117. Ταβλαδωράκης Χαρίλαος (Σύλλογος Μαραθ.Κρήτης) 3.40.40

136. Ανδρουλάκης Βασίλειος (Σύλλγος Μαραθ.Κρήτης) 5.45.14

Γυναίκες

1. Ντίνα Κεφαλά (ΑΕΚ) 2.40.36

2. Καρίμαλη Μάγδα (ΓΑΣ Ιλυσός) 2.44.58

3. Γαζέα Μάγδα (ΑΓΕ Ζακύνθου) 2.47.19

4. Ιορδανίδου Δήμητρα (ΓΑΣ Κουφαλίων) 2.54.47

5. Κατσακιώρη Παρασκευή ( ) 2.59.18

6. Καλέντζη Μαρία (ΓΑΣ Ιλισός) 3.09.08

7. Κολύφα Μυρσίνη (ΑΟ Δρομέας Αμαρουσίου) 3.13.57

8. Λούβη Θεώνη (ΑΟ Πέλωψ Πατρών) 3.20.42

Από τις αθλήτριες των Κρητικών σωματείων τερμάτισαν

88. Γκερλή Αικατερίνη (Σύλλογος Μαραθ.Κρήτης) 3.33.23

209. Drig Johana (Σύλλογος Μαραθωνοδ.Κρήτης) 3.53.58

527. Λοπινέ Λουκία (Σύλλογος Μαραθ.Κρήτης) 4.20.54

606. Φεταλίδου Κατερίνα (ΕΟΣ Ηρακλείου) 4.26.14

607. Αντωνακάκη Κατερίνα (Όμιλος υπεραπ.Κρήτης) 4.26.17

870. Πισσαδάκη Ελευθερία Κυριακή  (Ο.Υ.Κρήτης) 4.43.21

Νικητής στον Λαϊκό Αγώνα 10Κμ όπου μετείχε και ο Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου και τερμάτισε ήταν ο Θεοδόσης Κάλδης με χρόνο 32.33. Δεύτερος ήταν ο Νίκος Καμπιτάκης (Σύλλογος Μαραθ.Κρήτης)  και τρίτος ο Κώστας Μπαλαγιάννης. Στις Γυναίκες η Καλιόπη Αστροπεκάκη σε 37.21.0

Τα αποτελέσματα

1. Καλδής Θεοδόσης 32.33.

2. Καμπιτάκης Νικόλαος (Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης) 34.37.0

3. Μπαλαγιάννης Κων/νος 34.50.0

4. Καμπιτάκης Μιλτιάδης (Σύλλογος Μαραθ.Κρήτης) 34.54.0

Ακόμη τερμάτισαν : Γενετζάκης Ιωάννης (ΟΥ Κρήτης) 39.39, Τζουανάκης Μανόλης (ΟΥ Κρήτης) 43.58, Μανιοράκης Μιχαήλ (ΟΥ Κρήτης) 44.07, Γενετζάκης Εμμανουήλ (ΟΥ Κρήτης) 47.01

Γυναίκες

1. Αστροπεκάκη Καλλιόπη 37.24.0

2. Κολομπούρδα Θεοδώρα 39.16.0

4. Πουλίδου Φιλίππα 39.44.0

4. Διακουμοπούλου Χάϊτνι (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) 40.15

5. Μαλαϊ Μαρία (ΓΑΣ Ιλυσσός) 41.13.0

6. Κορόζι Αντωνία (ΠΓΣ) 42.32.0

Στον αγώνα των 5 χλμ. τερμάτισε στην πρώτη θέση ο Χριστόφορος Μερούσης του Πανελληνίου Γ.Σ. με χρόνο 15.27. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Δρόσος με 15.56 και τρίτος ήταν ο Γιάννης Ζερβάκης (Σητειακός)  με 16:07. Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Βαλεντίνα Μιχαήλοβα του ΠΓΣ με 19.42, 2η η Βασιλική Κολοβού με 19.55 και Τρίτη η Ξανθή Ραφτοπούλου (ΠΓΣ) με 20.30

Πλήρη αποτελέσματα μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση http://www.athensclassicmarathon.gr/marathon/IFrameResults.aspx?pagenb=98325

 
<< Αρχική < Προηγ. 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 532 - 540 από 769

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων