Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

ΑΡΧΗ arrow ΝΕΑ
ΝΕΑ
Run Greece Ηράκλειο 2019 - Δελτίο Τύπου No 10 Εκτύπωση E-mail
Διοργανώσεις

run_greece___6.jpg

►«RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ»  ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  - ΩΡΑ 10.00

► ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ 10.000μ

 ► ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 10.00 - 20.00 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

► ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

► ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ

 

 

► ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΩΡΑ 18.30 Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟΓΕΩ

 

Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή 7 Απριλίου οδηγούν στο Παγκρήτιο στάδιο Ηρακλείου όπου θα κτυπά η καρδιά του δρομικού κινήματος και της ήπιας άθλησης, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 δρομέων.

Έχουν απομείνει ελάχιστες πλέον θέσεις εγγραφής μόνο για το 10.000 μ. και οι οποίες θα δίνονται κατά προτεραιότητα από το Παγκρήτιο στάδιο - θύρα 1 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.00 - 18.00 και Σάββατο 10.00 - 20.00.

Όλοι οι δρομείς που έχουν κάνει εγγραφή, πρέπει απαραίτητα να περάσουν τις παραπάνω ημέρες και ώρες από το Παγκρήτιο στάδιο για να παραλάβουν τον αριθμό τους και το μπλουζάκι τους.

Την Κυριακή 7 Απριλίου από 07.00 - 14.00 θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγόρευση της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα στο παραλιακό μέτωπο, από το Παγκρήτιο στάδιο μέχρι τον Άγιο Πέτρο.

Τέλος την ημέρα του αγώνα το Αστικό ΚΤΕΛ έχει προγραμματίσει 3 δρομολόγια στις ώρες 08.30 - 10.00 - 10.30 από το λιμάνι (αφετηρία του αστικού ΚΤΕΛ) προς το Παγκρήτιο για τη δωρεάν μεταφορά των δρομέων.

 

 Πρόγραμμα αγώνων:

 

10.00:   Δρόμος 10 χλμ. Ανδρών-Γυναικών

 

11.45:   Δρόμος Παιδιών 1.100μ. Αγοριών και Κοριτσιών

 

12.00:   Δρόμος 5 χλμ. Ανδρών-Γυναικών

 

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

 
Run Greece Ηράκλειο 2019 - 7ο Δελτίο Τύπου No6 Εκτύπωση E-mail
Διάφορα

«RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ» - ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019   ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 3.000 ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

             ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ  Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ  «ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ»  ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΚΡΗΤΗΣ

 

            Το RUN GREECE Ηράκλειο αποδεικνύει και φέτος ότι είναι μια από τις μαζικότερες αθλητικές εκδηλώσεις της Κρήτης, προσφέροντας στους συμμετέχοντες κίνητρα για οικογενειακή συμμετοχή με ήπια άσκηση και ένα καλύτερο τρόπο ζωής.

            Εννέα ημέρες πριν από τους αγώνες οι εγγραφές δρομέων από όλη την Κρήτη ξεπέρασαν τις 3.000 και ήδη στον αγώνα των παιδιών δημοτικών σχολείων οι εγγραφές έκλεισαν αφού ο αριθμός των παιδιών έφτασε τα ανώτατα όρια που είναι οι 1.000 συμμετοχές.

            Φυσικά υπάρχουν ακόμα αρκετές  θέσεις για τα δρόμους των 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά με τον αυξανόμενο ρυθμό που παρουσιάζουν οι εγγραφές και με δεδομένο, όπως τα προηγούμενα χρόνια, ότι όσο πλησιάζουμε στην ημέρα των αγώνων οι εγγραφές θα αυξάνονται καθημερινά, προβλέπετε ότι τις επόμενες ημέρες θα εξαντληθούν όλες οι θέσεις συμμετοχής.

            Η οργανωτική επιτροπή για να διευκολύνει τους αθλούμενους συμπολίτες μας προγραμματίζει εγγραφές και στα δημοτικά γυμναστήρια στο Παγκρήτιο στάδιο και στις Πατέλες σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  Παρασκεύη 29/3  και  Δευτέρα 1/4:  Απόγευμα 17.00 - 20.00

 Τρίτη 2/4:  Πρωί 09.00 - 11.30

 Οι εγγραφές φυσικά συνεχίζονται  από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή:

-   Περιφέρεια Κρήτης, 1ος όροφος, Γραφείο Α9, Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου       ( 09.00 - 14.00).

-   Δήμος Ηρακλείου, Λότζια, 1ος όροφος - Γραφείο 14, Αντιδημάρχου Αθλητισμού  (09.00 - 14.00)

-   Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, Στάδιο Ελευθερίας, Πλατεία Κόρακα - Χανιώπορτα (09.00 - 14.00 και 17.00 - 20.00). Τηλ.:  2810253587.

 -       Επίσης καθημερινά στα Super Markets ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ  σε επιλεγμένα καταστήματα.

 -       Τέλος η εγγραφή για τα 5 και 10 χιλιόμετρα, γίνεται και ηλεκτρονικά στο σάιτ της διοργάνωσης:  www.run-greece.gr  

 Η εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε., η πρώτη κρητική εταιρεία που γίνεται ο επίσημος χορηγός του RUN GREECE Ηράκλειο, αναλαμβάνει στο πλαίσιο της χορηγίας της να «υιοθετήσει» ένα σπίτι του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης, για έναν ολόκληρο χρόνο!

Με την κίνηση αυτή, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στοχεύουν στο να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο η εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλλεται απ' όλους τους συντελεστές του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης, να γίνει γνωστό το έργο του και να ενισχυθεί η δράση του. Ταυτόχρονα όμως, καλύπτοντας η εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. όλα τα έξοδα διατροφής μιας οικογένειας για έναν χρόνο, δίνει και μια ουσιαστική λύση σε ένα βασικό ζήτημα καθημερινότητας της τόσο αναγκαίας για την Κρήτη δομής.

Οι οργανωτές των αγώνων ευχαριστούν την εταιρεία σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης.

Αναβολή Αγώνων :

Εν τω μεταξύ από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένοι για το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 αγώνες τετράθλων Κ14 (ΠΠ-ΠΚ Β΄) αναβάλλονται λόγω κακικαιρίας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το επόμενο χρονικό διάστημα μετά από απόφαση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και μετά από σχετική ενημέρωση, οπωσδήποτε πάντως μετά τις 7 Απριλίου

 

 top_banner_for_articles_irakleio.jpg

 
Run Greece Ηράκελιο 2019 - Δελτίο Τύπου No6 Εκτύπωση E-mail
Διάφορα

 rgr_hrakleio2019.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6o (Ηράκλειο: 26/3/19)

ΘΕΜΑ: «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ» - ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019
«H ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ» - ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Το Σαββατοκύριακο 6 - 7 Απριλίου η καρδιά του στίβου της Κρήτης,
αλλά και του μαζικού λαϊκού αθλητισμού και της ήπιας άσκησης για μια
καλύτερη ποιότητα ζωής και υγείας, θα κτυπά στο Ηράκλειο με δύο
σημαντικές εκδηλώσεις για την πόλη του Ηρακλείου και την Κρήτη.
Το Σάββατο 6 Απριλίου, Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, στην
Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης», ώρα 18.00.
Στη γιορτή του στίβου της Κρήτης θα τιμηθούν οι αθλητές και οι προπονητές του στίβου της Κρήτης που διακρίθηκαν την περασμένη
αγωνιστική χρονιά καθώς και οι 20 δρομείς, Άνδρες και Γυναίκες, που συμμετείχαν με την ομάδα της Κρήτης στον τελικό αγώνα του RUN GREECE
στην Αθήνα και κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στη συνολική κατάταξη. την Κυριακή 7 Απριλίου η κεντρική αγωνιστική εκδήλωση με τον
αγώνα RUN GREECE Ηράκλειο, με εκκίνηση και τερματισμό στο Παγκρήτιο στάδιο.
Οι πολίτες του Ηρακλείου και της Κρήτης έχουν αγκαλιάσει και στηρίζουν με τη συμμετοχή τους το RUN GREECE Ηράκλειο και οι εγγραφές αυξάνονται καθημερινά.
Οι εγγραφές συνεχίζονται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή:
- Περιφέρεια Κρήτης, 1 ος όροφος, Γραφείο Α9, Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου ( 09.00 - 14.00).
- Δήμος Ηρακλείου, Λότζια, 1 ος όροφος - Γραφείο 14, Αντιδημάρχου Αθλητισμού (09.00 - 14.00)
- Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, Στάδιο Ελευθερίας, Πλατεία Κόρακα - Χανιώπορτα (09.00 - 14.00 και 17.00 - 20.00). Τηλ.: 2810253587.
- Επίσης καθημερινά στα Super Markets ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ σε επιλεγμένα καταστήματα.
- Τέλος η εγγραφή γίνεται και ηλεκτρονικά στο σάιτ της διοργάνωσης: www.run-greece.gr
Οι πολίτες που θα κάνουν την εγγραφή τους, μπορούν να συμμετέχουν και να διανύσουν τις διαδρομές βαδίζοντας ή τρέχοντας.
Πρόγραμμα αγώνων:
10.00: Δρόμος 10 χλμ. Ανδρών-Γυναικών, (Από έτος γέννησης 2003 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

11.45: Δρόμος Παιδιών 1.100μ. Αγοριών και Κοριτσιών, Μαθητών/τριών Δημοτικών Σχολείων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄τάξη και με έτη γέν. 2007 - 08 - 09),.
12.00: Δρόμος 5 χλμ. Ανδρών-Γυναικών, (Από έτος γέννησης 2006 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

top_banner_for_articles_irakleio.jpg

 

 
Ρεθύμνια 2019 - Αποτελέσματα Εκτύπωση E-mail
Διοργανώσεις

rethymnia_2019__1_1.jpegΜε συμμετοχή πολλών νέων αθλητών έγιναν στο ΔΑΚ Γάλλου στο Ρέθυμνο τα Ρεθύμια 2019 με διοργανώτρια την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και συνδιοργανωτή τον Δήμο Ρεθύμνου. Έλαβαν μέρος αθλητές από πολλά σωματεία της Κρήτης (ΟΚΑ Αρκάδι, ΟΦΗ, ΓΣ Ελ.Βενιζελος, Κύδων, ΑΟ Κισσάμου, ΑΠΟ Θύελλα Καλαθενων, ΓΑΣ Περάματος, Πήγασος Ηρακλείου, ΓΣ Νέαρχος,  αλλά και αθλητές σωματείων εκτός Κρήτης

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο και στην ενότητα αποτελέσματα. Φωτογραφίες από τους αγώνες στην σελίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης στο facebook: 

(https://www.facebook.com/eas.segas.kritis )

Αποτελέσματα :xls Ρεθύμνια 2019 - Αποτελέσματα 77.50 Kb

 

Τελευταία ανανέωση ( Τρίτη, 26 Μάρτιος 2019 )
 
Run Greece Ηράκελιο 2019 - Συνέντευξη Τύπου Εκτύπωση E-mail
Διάφορα

run_greece_2_resized.jpgΑνοιχτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες προκειμένου να συμμετάσχουν  στη μεγάλη γιορτή Αθλητισμού και Πολιτισμού RUN GREECE-Ηράκλειο 2019 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου2019 απηύθυναν στο πλαίσιο  Συνέντευξης Τύπου σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης η οργανωτική επιτροπή, φορείς και εθελοντικές οργανώσεις που συμμετέχουν στην προετοιμασία του αγώνα.

Το «Run Grecce-Ηράκλειο» οργανώνεται για έβδομη χρονιά στο Ηράκλειο από τον ΣΕΓΑΣ, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, το Δήμο Ηρακλείου, επίσημο χορηγό τα S.M. Χαλκιαδάκης, με τοπικούς χορηγούς και υποστηρικτές, τις Μινωικές Γραμμές, το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και την Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξένια» και την συνεισφορά πολλών εθελοντικών φορέων και οργανώσεων. Αφορά αγώνες πόλης 5 , 10 χιλιομέτρων και παιδιών, που καθιέρωσε το 2013 με επιτυχία ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με Περιφέρειες και Δήμους της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης, η Πρόεδρος του  ΔΟΠΑΦΜΑΗ Μαρία Κασσωτάκη η οποία και εκπροσώπησε τον Αντιδήμαρχο Ηρακλείου για θέματα αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά και ο εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ Κρήτης Παναγιώτης Αντωνακάκης, τόνισαν τη δυνατότητα της Κρήτης να γίνει αθλητικός προορισμός  μέσα  και από το μεγάλο αυτό  Αθλητικό και Πολιτιστικό γεγονός  RUN GREECE 2019 όπου φέτος μεγάλος χορηγός των αγώνων είναι τα SUPER MARKET ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ.

Στη Συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν επίσης ο εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού των αγώνων Super market Χαλκιαδάκης Μιχάλης Τσαγκαράκης καθώς και ο Πρόεδρος των Τουριστικών-ταξιδιωτικών πρακτόρων Κρήτης Μιχάλης Βλατάκης που ανακοίνωσε ότι και φέτος θα δοθεί στους νικητές ως έπαθλο μια εβδομάδα διακοπών σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων. Επίσης στην συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν ο νικητής Μεσογειακών Αγώνων  σε μαραθώνιο δρόμο Γιώργος Αφροδακός και ο νικητής Πανελληνίων Αγώνων στους δρόμους μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων κ. Γιάννης Αντωνακάκης καθώς και  ο τεχνικός υπεύθυνος του αγώνα Μάρκος Καλούδης.

Όπως και πέρυσι το RUN GREECE Ηράκλειο θα διεξαχθεί στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ και στο παραλιακό μέτωπο, με εκκίνηση έξω από το στάδιο στην οδό Σπύρου Μουστακλή, διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο προς το «Τάλως» και επιστροφή και τερματισμό μέσα στο Παγκρήτιο στάδιο.

Δίνεται λοιπόν και φέτος η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να αισθανθούν τη χαρά του τερματισμού σε ένα από τα καλύτερα στάδια της χώρας μας, που διετέλεσε ολυμπιακή εγκατάσταση, προσφέρει καθημερινά τα μέγιστα στον αθλητισμό του νησιού μας και στο οποίο έχουν αγωνιστεί αθλητές παγκοσμίου επιπέδου και έχουν διεξαχθεί αγώνες ξεχωριστής αθλητικής αξίας.

 run_greece4_resized2.jpeg

Σε δηλώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της σημερινής Συνέντευξης Τύπου αναφέρθηκαν:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης

Οι προσδοκίες είναι φέτος πολύ μεγάλες για την εκδήλωση ,γιατί είχαμε τα προηγούμενα χρόνια μια μεγάλη χορηγία από τη WIND σε όλη την Ελλάδα την  οποία και ευχαριστούμε για την προσφορά της η οποία ήταν τεράστια .Φέτος όμως η χορηγία έχει μια τοπικότητα , είναι τα super market Χαλκιαδάκης και τα ευχαριστώ για αυτό γιατί χωρίς την χορηγία τους, που προέκυψε η ανάγκη την τελευταία στιγμή ,πιθανώς να μην είχαμε φέτος τον αγώνα  η να υποχρεωνόταν η Περιφέρεια για να μην χαθεί η πολύ μεγάλη αυτή προσπάθεια, να καλύψει και αυτό και θα το κάναμε με ευχαρίστηση γιατί είναι πρόδρομος μεγάλων εκδηλώσεων που μπορούν να κάνουν το Ηράκλειο προορισμό αθλητικό.

Οι εγκαταστάσεις του σημερινού αεροδρομίου μπορούν να εξελιχθούν στον τεράστιο πλούτο αυτής της πόλης αν την αναπτύξουμε την περιοχή σωστά και μπορούν να αναπτυχθούν και τα ιδιωτικά ακίνητα και τα δημόσια ακίνητα ώστε να συμπληρωθούν οι αθλητικές υποδομές που έχουμε ανάγκη για να έχουμε μεγάλα γεγονότα και μεγάλη επισκεψιμότητα . Είναι τεράστιο στοίχημα για όλους μας αυτό περνάει από την επιτυχία του αγώνα και για αυτό καλώ τους πάντες να συμμετέχουν.»

 

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης

«Με μεγάλη χαρά σήμερα ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των  προετοιμασιών του RUN GREECE 2019  την Κυριακή 7 Απριλίου στο Ηράκλειο . Είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας όλων των ηλικιών να συμμετέχουν και να απολαύσουν τη χαρά που προσφέρουν οι αγώνες του Run Greece και επίσης να απολαύσουν αυτή την όμορφη διαδρομή που έχει επιλεγεί από την οργανωτική Επιτροπή.

Για όλους μας και για την Περιφέρεια Κρήτης είναι ένα ιδιαίτερο και σημαντικό αθλητικό γεγονός που συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη και ενίσχυση του μαζικού αθλητισμού που αυτό πιστεύω επιδιώκουμε  όλοι . Προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν σε αυτή τη διοργάνωση»

 

Εκπρόσωπος ΣΕΓΑΣ στην Κρήτη Παναγιώτης Αντωνακάκης

« Το RUN GREECE είναι η μαζικότερη εκδήλωση λαϊκού αθλητισμού στην Κρήτη. Ουσιαστικά σήμερα αρχίζει το Run Greece 2019 με μεγάλο κεντρικό  χορηγό τα super market Χαλκιαδάκης. Στον ΣΕΓΑΣ είχαμε μια μεγάλη αμηχανία με την αποχώρηση της WIND στο θέμα της κεντρικής χορηγίας, είμαστε όμως η πρώτη πόλη που άμεσα κάλυψε το κενό . Ευχαριστούμε τα super market Χαλκιαδάκης που άλλη μια φορά  δείχνουν πόσο κοντά είναι στον Αθλητισμό. Χαιρετίζουμε λοιπόν την αρχή της προσπάθειάς μας για το RUN GREECE 2019 .

Μαρία Κασσωτάκη πρόεδρος ΔΟΠΑΦΜΑΗ, εκπροσώπησε τον Αντιδήμαρχο για θέματα  Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά

« Ο Δήμος Ηρακλείου στηρίζει τα τελευταία χρόνια όλες τις αθλητικές Οργανώσεις που πραγματοποιούνται και το έχει αποδείξει .Στοχεύουμε και εμείς  στον αθλητικό τουρισμό. Σαν εκπαιδευτικός θα ήθελα να καλέσω και όλα τα σχολεία να συμμετέχουν στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός και όλους τους δημότες μας.»

 

Μιχάλης Τσαγκαράκης εκπρόσωπος SUPER MARKET Χαλκιαδάκης

Θέλω να εκφράσω την περηφάνια που νιώθουμε κι την ευγνωμοσύνη που μας  μας δίνει η δυνατότητα να μπούμε μεγάλοι χορηγοί της μεγάλης αυτής γιορτής για τον αθλητισμό. Είμαστε περήφανοι που είμαστε η πρώτη κρητική εταιρεία που  αναλαμβάνει κάτι τόσο μεγάλο και μαζικό για τον αθλητισμό στον  τόπο μας και είναι μέσα στην στρατηγική των super market Χαλκιαδάκης να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας και αυτό γίνεται μέσα από δύο βασικούς πυλώνες .Ο πρώτος είναι να προωθήσουμε την υγιεινή διατροφή και ο δεύτερος τον αθλητισμό. Έτσι δίνουμε την ευκαιρία σε όλους να αθληθούν στηρίζοντας και Ακαδημίες και φορείς και Σωματεία αλλά ταυτόχρονα προβάλλοντας και στηρίζοντας και αθλητικά δρώμενα όπως αυτό του RUN GREECE.

 

Μιχάλης Βλατάκης ,πρόεδρος των τουριστικών-ταξιδιωτικών πρακτόρων Κρήτης

«Οι τουριστικοί πράκτορες Κρήτης πιστοί στη φιλοσοφία μας ότι ο τουρισμός πρέπει να είναι κοντά στην κοινωνία αλλά και ότι  και τα αθλητικά γεγονότα σαν το RUN GREECE συμβάλλουν στην επιμήκυνση της σεζόν υποστηρίζουμε και φέτος  το RUN GREECE. Αποφασίσαμε να δώσουμε και τη φετινή χρονιά ως έπαθλο μια εβδομάδα διακοπών  σε ξενοδοχεία 4 & 5  αστέρων για τους νικητές.»

Γιώργος Αφροδακός : Νικητής Μεσογειακών Αγώνων  σε μαραθώνιο δρόμο

«Αυτό το μαζικό γεγονός στο οποίο συμμετέχουν από μικρά παιδιά μέχρι και άτομα μεγάλης ηλικίας σε όλο το φάσμα της διοργάνωσης ,είναι πραγματικά ένα κοινωνικό φαινόμενο . Επιτέλους φτάσαμε στο σημείο να φροντίζουμε και το σώμα μας και το μυαλό μας.»

Γιάννης Αντωνακάκης :Νικητής Πανελληνίων Αγώνων στους δρόμους μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων

 « Θα ήθελα να καλέσω όλους τους Ηρακλειώτες,  όλους τους Κρητικούς να συμμετέχουν σε τέτοιους αγώνες γιατί είναι μια πρόληψη πάνω στις ασθένειες. Θα ήθελα να καλέσω επίσης όσοι συμμετέχουν στους αγώνες να πηγαίνουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και να μην υπερβάλουν. Καλό θα ήταν επίσης να επισκεφτούν ένα γιατρό πριν να μπουν στον  αγώνα .»

 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 91 - 99 από 744

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων