Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

ΑΡΧΗ arrow Αρχή
Run Greece Ηράκλειο 2017 - Ανακοίνωση Εκτύπωση E-mail

RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ:

 Η οργανωτική επιτροπή  στα πλαίσια της ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού, αλλά  και της συμμετοχής στο RUN GREECE  ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2017 δρομέων και αθλούμενων πολιτών από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα συνδυάσουν τη συμμετοχή τους στον αγώνα με ένα εκδρομικό  τριήμερο στην Κρήτη, εξασφάλισε για όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους, σε συνεργασία με τη Minoan Lines και επιλεγμένες ξενοδοχειακές μονάδες εκπτωτικά πακέτα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και διαμονής.

 Κάθε δρομέας που επιθυμεί να μεταβεί στο Ηράκλειο προκειμένου να συμμετάσχει στον αγώνα Run Greece Ηρακλείου 2017, μπορεί να κάνει χρήση της έκπτωσης 50% στο κόστος των εισιτηρίων. Η έκπτωση ισχύει για όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα και τους συνοδούς τους που θα ταξιδέψουν για το Ηράκλειο και αφορά όλες τις κατηγορίες θέσεων και οχημάτων ΙΧ εκτός Deck και VIP.

 H έκπτωση παρέχεται αποκλειστικά για αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από τα πρακτορεία της Minoan Lines με την επίδειξη του email επιβεβαίωσης της εγγραφής στον αγώνα (τυπωμένο αντίγραφο) και επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων (ταυτότητα / διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης).

 Επίσης, κάθε εγγεγραμμένος δρομέας μπορεί να αξιοποιήσει τις οικονομικές προσφορές συγκεκριμένων ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων για τις ημέρες του αγώνα Run Greece Ηράκλειο 2017 (28 Απριλίου - 1η Μαΐου) με την επίδειξη του email επιβεβαίωσης της εγγραφής στον αγώνα (τυπωμένο αντίγραφο) και επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων (ταυτότητα / διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης).

 Για τις λεπτομέρειες προσφοράς των ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων μπορείτε να  ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα www.run-greece.gr επιλέγοντας στη συνέχεια RUN GREΕCE ΗΡΑΚΛΕΙΟ  και επιλέγοντας τον σύνδεσμο (link) Ταξιδιωτικές προσφορές - εισιτήρια & διαμονή που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της σελίδας.

   ► Επίσης ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες δρομείς στα 10 χλμ Ανδρών - Γυναικών, ότι ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, προσφέρει  ως έπαθλο στον 1ο νικητή και στην 1η νικήτρια  και σε ένα συνοδό για κάθε νικητή - νικήτρια, μια εβδομάδα διαμονή σε ξενοδοχείο της Κρήτης 5 αστέρων (δίκλινο με πρωινό).       

 2017_run_herakleion_banneraki_ekptosis-01.jpg

 

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων