Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

Run Greece Ηράκλειο 2019 - 7ο Δελτίο Τύπου No6 Εκτύπωση E-mail

«RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ» - ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019   ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 3.000 ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

             ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ  Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ  «ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ»  ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΚΡΗΤΗΣ

 

            Το RUN GREECE Ηράκλειο αποδεικνύει και φέτος ότι είναι μια από τις μαζικότερες αθλητικές εκδηλώσεις της Κρήτης, προσφέροντας στους συμμετέχοντες κίνητρα για οικογενειακή συμμετοχή με ήπια άσκηση και ένα καλύτερο τρόπο ζωής.

            Εννέα ημέρες πριν από τους αγώνες οι εγγραφές δρομέων από όλη την Κρήτη ξεπέρασαν τις 3.000 και ήδη στον αγώνα των παιδιών δημοτικών σχολείων οι εγγραφές έκλεισαν αφού ο αριθμός των παιδιών έφτασε τα ανώτατα όρια που είναι οι 1.000 συμμετοχές.

            Φυσικά υπάρχουν ακόμα αρκετές  θέσεις για τα δρόμους των 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά με τον αυξανόμενο ρυθμό που παρουσιάζουν οι εγγραφές και με δεδομένο, όπως τα προηγούμενα χρόνια, ότι όσο πλησιάζουμε στην ημέρα των αγώνων οι εγγραφές θα αυξάνονται καθημερινά, προβλέπετε ότι τις επόμενες ημέρες θα εξαντληθούν όλες οι θέσεις συμμετοχής.

            Η οργανωτική επιτροπή για να διευκολύνει τους αθλούμενους συμπολίτες μας προγραμματίζει εγγραφές και στα δημοτικά γυμναστήρια στο Παγκρήτιο στάδιο και στις Πατέλες σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  Παρασκεύη 29/3  και  Δευτέρα 1/4:  Απόγευμα 17.00 - 20.00

 Τρίτη 2/4:  Πρωί 09.00 - 11.30

 Οι εγγραφές φυσικά συνεχίζονται  από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή:

-   Περιφέρεια Κρήτης, 1ος όροφος, Γραφείο Α9, Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου       ( 09.00 - 14.00).

-   Δήμος Ηρακλείου, Λότζια, 1ος όροφος - Γραφείο 14, Αντιδημάρχου Αθλητισμού  (09.00 - 14.00)

-   Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, Στάδιο Ελευθερίας, Πλατεία Κόρακα - Χανιώπορτα (09.00 - 14.00 και 17.00 - 20.00). Τηλ.:  2810253587.

 -       Επίσης καθημερινά στα Super Markets ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ  σε επιλεγμένα καταστήματα.

 -       Τέλος η εγγραφή για τα 5 και 10 χιλιόμετρα, γίνεται και ηλεκτρονικά στο σάιτ της διοργάνωσης:  www.run-greece.gr  

 Η εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε., η πρώτη κρητική εταιρεία που γίνεται ο επίσημος χορηγός του RUN GREECE Ηράκλειο, αναλαμβάνει στο πλαίσιο της χορηγίας της να «υιοθετήσει» ένα σπίτι του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης, για έναν ολόκληρο χρόνο!

Με την κίνηση αυτή, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στοχεύουν στο να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο η εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλλεται απ' όλους τους συντελεστές του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης, να γίνει γνωστό το έργο του και να ενισχυθεί η δράση του. Ταυτόχρονα όμως, καλύπτοντας η εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. όλα τα έξοδα διατροφής μιας οικογένειας για έναν χρόνο, δίνει και μια ουσιαστική λύση σε ένα βασικό ζήτημα καθημερινότητας της τόσο αναγκαίας για την Κρήτη δομής.

Οι οργανωτές των αγώνων ευχαριστούν την εταιρεία σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης.

Αναβολή Αγώνων :

Εν τω μεταξύ από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένοι για το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 αγώνες τετράθλων Κ14 (ΠΠ-ΠΚ Β΄) αναβάλλονται λόγω κακικαιρίας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το επόμενο χρονικό διάστημα μετά από απόφαση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και μετά από σχετική ενημέρωση, οπωσδήποτε πάντως μετά τις 7 Απριλίου

 

 top_banner_for_articles_irakleio.jpg

 

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων