Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

«RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2019» Ευχαριστήριο Εκτύπωση E-mail

run_greece_2019.jpg

 

 

 

 

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΙΛΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΗ  ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ  ΚΡΗΤΗΣ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ:  ΔΡΟΜΕΙΣ , ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΘΕΑΤΕΣ, ΧΟΡΗΓΟΙ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

 

Με 4.726 εγγραφές - δρομέων και τη συμμετοχή εκατοντάδων εθελοντών, οι κάτοικοι της Κρήτης και όχι μόνο, ανέδειξαν για μια ακόμα χρονιά  το «RUN GREECE Ηράκλειο» ως το μεγαλύτερο αθλητικό - κοινωνικό γεγονός της Κρήτης.

Σε αυτόν τον «αγώνα» ήταν όλοι εκεί και ήταν όλοι νικητές, μικροί και μεγάλοι, δρομείς, εθελοντές, θεατές, χορηγοί, υποστηρικτές, υπηρεσίες  και διοργανωτές.

          Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης μετά την ομολογούμενη απ' όλους μοναδική αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία του αγώνα «RUN GREECE Ηράκλειο» με τις χιλιάδες συμμετοχές, ευχαριστούν και συγχαίρουν όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση των αγώνων.

          Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στους αγώνες, χαρίζοντας στον εαυτό τους «ποιότητα ζωής», με ξεχωριστές στιγμές χαράς, ικανοποίησης, σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

            Ευχαριστούμε επίσης όλους εκείνους που βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου και στο παραλιακό μέτωπο για να χειροκροτήσουν και να ενθαρρύνουν με την παρουσία και το χαμόγελό τους, όλους τους συμμετέχοντες. 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους για να συμμετέχουν στον παιδικό αγώνα.

          Σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα κατορθώναμε να φτάναμε στην απόλυτη επιτυχία εάν δεν υπήρχαν οι δύο μεγάλοι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, «οι μεγάλοι σύμμαχοι του στίβου της Κρήτης»,  η Περιφέρεια Κρήτης με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη, ο Δήμος Ηρακλείου με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Βασίλη Λαμπρινό, η  Αντιδημαρχία αθλητισμού, η Εταιρεία Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου και το Δ.Σ. του Παγκρητίου Σταδίου, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο  κ. Κώστα Βαρδαβά.

         Καθοριστικής σημασίας για τη διεξαγωγή και την επιτυχία του RUN  GREECE Ηράκλειο, ήταν η παρουσία για πρώτη χρονιά της εταιρείας «Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης» ως επίσημου χορηγού για το 2019.

Με την χορηγία τους τα  «Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης» αναβάθμισαν τον αγώνα, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες στους συμμετέχοντες και το σημαντικότερο στο πλαίσιο της χορηγίας τους ήταν η «υιοθέτηση» ενός σπιτιού του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης, για έναν ολόκληρο χρόνο!

 

 Ευχαριστούμε επίσης για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες και την προσφορά τους:

-  Την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου και την Τροχαία Ηρακλείου.

- Τους τοπικούς χορηγούς: «MINOAN LINES», «Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Γραφείων Κρήτης» και «Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου Φιλοξενία"»

- Την Ελληνική Τηλεόραση για την προβολή και τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων.

- Τους Ραδιοφωνικούς σταθμούς - χορηγούς επικοινωνίας: SUPER MEDIA -ALPHA NEWS 106,2 - MUSIC CLUB 105,8 - KISS FM 96,1 - UP 92,9 -SUPER 904 - KΡΗΤΙΚΟΣ 88,7 - ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ 106,9

- Την «Dream Events - Νίκος Ρηγάκης» για την  μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης.

-  Τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου στο σύνολό τους και ιδιαίτερα το γραφείο - γραμματεία και συνεργάτες του κ. Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, τις Οικονομικές υπηρεσίες  και το Γραφείο  Τύπου.

-  Τις υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου στο σύνολό τους και ιδιαίτερα το γραφείο - συνεργάτες του κ. Δημάρχου, την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, την Εταιρεία Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου και το Δ.Σ. του Παγκρητίου Σταδίου,  το Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η., τη Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού, τη ΔΗ.Κ.Ε.Η, τη Διεύθυνση Συντήρησης και Αυτεπιστασίας - Τμήμα Κοινοχρήστων Χώρων, το Τμήμα Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων Καθαριότητας, τη Δημοτική Αστυνομία, το τμήμα Αποκομιδής Απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων Υλικών -Υπηρεσία Καθαριότητας, το Γραφείο Τύπου και τη Φιλαρμονική.

-  Το Σύνδεσμο Κριτών Στίβου Ηρακλείου, τόσο για την προετοιμασία όσο και για τη διεξαγωγή των αγώνων

-  Το ΕΚΑΒ και το σύνολο των ιατρών των αγώνων.

-  Το Λιμεναρχείο και την Λιμενική Αστυνομία.

-  Τον Ο.Λ.Η.

-  Την Πυροσβεστική Υπηρεσία και  την 3η E.M.A.K. Κρήτης

-  Tη  Σ.Ε.Α.Π.

-  Τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου

-  Το Αστικό ΚΤΕΛ για τη δωρεάν μεταφορά των δρομέων

-  Τις εθελοντικές οργανώσεις :

-  Σώμα Σαμαρειτών-Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,

-  Ομάδα εθελοντών του τμήματος εργοθεραπείας από το 3ο ΚΕ.ΚΟΙ.Φ-Α.Π.Η. «Τάλως» Δήμου Ηρακλείου

-  Το σύλλογο Μοτοσικλετιστών CS motoclub.gr

-  Τους 210  μεμονωμένους εθελοντές 

-  Την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, τη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, τη Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, την ομάδα Φυσικής Αγωγής και τα σχολεία που συμμετείχαν ομαδικά και τους συνοδούς τους.

-  Τα αθλητικά σωματεία της Κρήτης, τους εκπροσώπους και προπονητές τους.

-  Τους συλλόγους δρομέων υγείας

-  Τα δημόσια και ιδιωτικά γυμναστήρια

-  Τα Μ.Μ.Ε. του τηλεοπτικού, ηλεκτρονικού και γραπτού τύπου και όλους τους φωτογράφους που πρόβαλαν με κάθε τρόπο τις εκδηλώσεις και συνέβαλλαν καθοριστικά στην ενημέρωση και συμμετοχή των πολιτών.

            Τέλος ευχαριστούμε όλους τους πολίτες του Ηρακλείου, καθώς και τους επιχειρηματίες του τουρισμού και του εμπορίου, που υποστήριξαν τη διοργάνωση και εφάρμοσαν πρόθυμα τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις ώρες των αγώνων και τους καλούμε την επόμενη χρονιά με τη συμμετοχή τους στους αγώνες, να διπλασιάσουν τον αριθμό των δρομέων, να διπλασιάσουν τα χαρούμενα πρόσωπα και τα χαμόγελα στην αφετηρία  και στον τερματισμό των αγώνων.

 

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων