Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

52ος Ανώμαλος Δρόμος Κ.Κοτζιά Εκτύπωση E-mail
Ο Μαροκινός Αθλητής του ΑΟ Κύδων Μωχαμεντ Μπενσαλάμ συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις του μετέχοντας στον "52ο δρόμο Κ. Κοτζιά" τον οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Σμύρνης (επί δημοσίας οδού, με αφετηρία και τερματισμό το στάδιο του Πανιωνίου) και μετρούσε στη σειρά αγώνων του ΣΕΓΑΣ "Γύροι των Πόλεων - Μιχάλης Κούσης".

Ο Μαροκινός δρομέας τερμάτισε 1ος στα 6χλμ ανδρών, με χρόνο 16.49.4, αφήνωντας στη 2η θέση τον Αντώνη Παπαντώνη (ΓΣ Δεσκάτης -16.59.1) και 3ο τον ανερχόμενο έφηβο, Θεοδόση Καλδη (ΓΣ Αρκαδίας - 17.04.1). Στις επόμενες θέσεις ακολούθησαν οι Θεοφάνης Σκούφιας (ΓΣ Τρικάλων,17.07.4), Ναϊμ Ακρούτ (ΠΓΣ,17.09.1) και Βασίλης Πόλιος (Πανιώνιος ΓΣΣ, 17.13.7). Αυτή ήταν η 2η νίκη του Μπενσαλέμ στη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ (στην οποία μετέχει εκτός συναγωνισμού, μιας και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη βαθμολογία της σειράς αγώνων) αφού είχε κερδίσει (τον περασμένο Νοέμβριο) και τον αγώνα στη Σητεία, αποδεικνύοντας ότι η τότε επιτυχία του, κάθε άλλο από τυχαία ήταν, αφού παρουσιάστηκε ακόμα καλύτερα προετοιμασμένος, έχοντας απέναντί του ορισμένους από τους καλύτερους Έλληνες δρομείς.

Στον αγώνα των γυναικών έτρεξε και η νεοαποκτηθείσα (από τον Κούρο Πατρών) αθλήτρια του Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος, Σοφία Ρήγα, η οποία τερμάτισε 6η, με χρόνο 14.06.8. Νικήτρια ήταν η Π.Αστροπεκάκη (ΟΦΚΑ Οδυσσέας- 12.36.0), 2η η Μ. Τσίρμπα (Ολυμπιακός-12.56.2) και 3η η Μ. Καρίμαλη (ΓΑΣ Ιλισός-13.27.3). Ο "52ος δρόμος Κ. Κοτζιά" περιελάμβανε και κατηγορία βετεράνων, όπου συμμετείχε ο δρομέας της ΕΔΥΧ, Κλέαρχος Χατζηδάκης, ο οποίος κάλυψε τη διαδρομή των 6 χλμ, σε 22.35.3.

Πριν από τους αγώνες των μεγάλων κατηγοριών, έτρεξαν μικρότερες ηλικίες και στα 2χλμ παμπαίδων Α' αγωνίστηκε ο Διονύση Καρυμπίδης (του Κύδωνα), που έχασε πάνω στο νήμα το χρυσό μετάλλιο, τερματίζοντας τελικά 2ος, με χρόνο 6.58.0.

 

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων