Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

ΑΡΧΗ arrow Αρχή
27α Βαρδινογιάννεια - Αποτελέσματα Εκτύπωση E-mail

2011vardinoyiannia.jpgΜε επιτυχία και κάτω από άριστες οργανωτικά συνθήκες πραγματοποιήθηκαν στο ΕΑΚ Γάλλου στο Ρέθυμνο τα «27α Βαρδινογιάννεια» με την επίτευξη αρκετών καλών επιδόσεων και μεγάλο συναγωνισμό από μεγάλα αστέρια του ελληνικού και παγκόσμιου αθλητισμού.

Τους αγώνες παρακολούθησε πλήθος κόσμου που παρά τη ζέστη γέμισε το στάδιο και χειροκρότησε τους αθλητές και αθλήτριες, καθώς και πολλοί επίσημοι. Μεταξύ αυτών Βουλευτές του Νομού, ο Δήμαρχος της πόλης, Δημήτρης Μαρινάκης, εκ μέρους της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης κάτι που συνηθίζει όλα αυτά τα χρόνια και ο Περιφεριάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης που κήρυξε και την έναρξη των αγώνων.

Εκ μέρους του ΣΕΓΑΣ παραβρέθηκε ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Δημάκος, ενώ στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου, της ΕΑ Ρεθυμνιακού, Βαγγέλης Μελιγγουνάκης, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «το μίτινγκ για μια δεκαετία κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης», τη συμμετοχή της Κερον Στιούαρτ και του Βιργκίλιους Αλέκνα «χωρίς χρηματική αποζημίωση», ενώ τόνισε ότι το στάδιο χρειάζεται άμεση αποκατάσταση των ζημιών που έχει υποστεί από τις καιρικές συνθήκες και την ελλιπή συντήρηση για να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους αθλητές, να γίνονται αγώνες με ασφάλεια αλλά και να πληροί τους κανονισμούς της διεθνούς ομοσπονδίας.

Όπως αναμενόταν, το μήκος ανδρών ήταν από τα καλύτερη αγωνίσματα του μίτινγκ, όπου ο Λούης Τσάτουμας δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της νίκης στους αντιπάλους του και πήρε την νίκη με άλμα στα 8.26μ στην πρώτη προσπάθεια που είναι η καλύτερη φετινή του επίδοση και η 7η καλύτερη στον κόσμο. (από www.segas.gr)

Πολύ καλές επιδόσεις ακόμη πέτυχαν ο Γιώργος Τσάκωνας στο μήκοες με 8.02 και άνεμο λίγοπάνω από το όριο, η Ειρήνη Κοκκιναρίου με 9.40.20 όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και την Ολυμπιάδα στα 3000μ στήπλ γυναικών και ο Ανδρέας Δημητράκης 3ος στα 1500μ με 3.44.77. Από τους ξένους ξεψώρισαν ο Βιρτζίλιους Αλέκνα με 67.88μ στην δισκοβολία και η Κερον Στιούαρτ (Τζαμάϊκα) με 11.10 στα 100μ γυναικών.

Τα πλήρη αποτελέσματα του Διεθνούς Μήτιγκ μπορείτε να τα βρείτε ανοίγοντας το επισυναπτόμενο αρχείo xls Αποτελέσματα 42.00 Kb

Τελευταία ανανέωση ( Thursday, 14 July 2011 )
 

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων