Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

ΑΡΧΗ arrow ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ arrow Προκήρυξη Εαρινών Αγώνων Σφυροβολίας - Σφαιροβολίας 2013
Προκήρυξη Εαρινών Αγώνων Σφυροβολίας - Σφαιροβολίας 2013 Εκτύπωση E-mail

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, με τη συνεργασία του Ε.Α.Κ.Η., διοργανώνει Εαρινο-ύς αγώνες ρίψεων «ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑΣ - ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑΣ», σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

1) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

2) ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ : Ε.Α.Κ. «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

3) ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ - ΗΛΙΚΙΕΣ – ΒΑΡΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΡΙΨΕΩΝ: ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ - ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ:

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ και ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ (1998 – 99) = 4 και 3 κιλά αντίστοιχα. ΠΑΙΔΩΝ και ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (1996 – 97) = 5 και 3 κιλά αντίστοιχα. ΕΦΗΒΩΝ (1994 – 95) = 6 κιλά. ΓΥΝΑΙΚΩΝ (1995 και μεγαλύτερες) = 4 κιλά ΑΝΔΡΩΝ (1993 και μεγαλύτεροι) = 7.260 γρ.

4) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στους αγώνες, έχουν δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ οι αθλητές και οι αθλήτριες που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία – μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., σύμφωνα με την τελευταία υπουργική απόφαση «περί εγγραφής αθλητών».

5) ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι αθλητές – τριες θα οριστικοποιούν τη συμμετοχή τους στη γραμματεία των αγώνων 30΄ πριν από την έναρξη κάθε αγωνίσματος. 6) ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα ρυθμίζεται από τον εκπρόσωπο των διοργανωτών σύμφωνα με τους κανονισμούς.

7) ΙAΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων τους οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες. Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποί-ηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας, και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιανδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ ιατ-ρούς. Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΤΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙ-ΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙ-ΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕ-ΡΙΠΤΩΣΗ Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ.

8) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί στίβου 2012 -13.

Κατεβάστε εδώ την προκήρυξη και το πρόγραμμα των αγώνων: doc Προκήρυξη Εαρινών Αγώνων Σφυροβολίας - Σφαιροβολίας 2013 185.50 Kb

 

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων