Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

Grand Prix Θήβας - Διεθνής Παίδων Κορασίδων 2013 Εκτύπωση E-mail
Όριο με ρεκόρ η Μπελιμπασάκη

 

Ξεπερνώντας τον μικροτραυματισμό της στον αχίλλειο η ΜαρίαΜπελιμπασάκη έτρεξε σήμερα στη Θήβα και μετά από μια πολύ καλή κούρσα πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ και το όριο για το παγκόσμιο της Μόσχας. Η αθλήτρια από την Κρήτη (Σητειακος ΑΟ) έτρεξε την απόσταση σε 23.18 και βελτίωσε το δικό της ρεκόρ Νέων γυναικών που ήταν 23.28 από το περσυνό πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ.   

«Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πονούσα λίγο μετά τον προκριματικό και αποφάσισα να μην κατεβω στον τελικό για να μην επιδεινώσω την κατάστασή μου. Γρήγορα όμως αποκαταστήθηκε και σήμερα πέτυχα αυτή την επίδοση.

Οι συνθήκες ήτα ιδανικές για την κούρσα και πολύ καλά έκαναν οι διοργανωτές που την έβαλαν στις 21.00 και είχε πέσει ο άνεμος αλλά είχε σχετικά και δροσίσει. Στον αγώνα μετείχε και η Ραμόνα Παπαϊωαννου (Κύπρος) που με «τράβηξε» και βγήκε η επίδοσή μου.

Νιώθω χαρούμενη και είμαι πολύ καλά γιατί μετά την περσυνή χρονιά που δεν μου πήγε και τόσο καλά, δούλεψα σκληρά, πίεσα διπλά τον εαυτό μου και τώρα έρχονται τα αποτελέσματα» δήλωσε η πρωταθλήτριά μας.

 

 

 Στην Τρίπολη η διεθνής συνάντηση Παίδων - Κορασίδων : Ελλάς - Κύπρος

 

Εν τω μεταξύ η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση παίδων/κορασίδων Ελλάδος - Κύπρου που γίνεται εναλλάξ στις 2 χώρες, διεξάγεται την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Ιουλίου στην Τρίπολη.

Στη συνάντηση μετέχουν εντός συναγωνισμού 2 αθλητές ανα αγώνισμα, ενώ θα υπάρξουν και εκτός συναγωνισμού συμμετοχές αλλά και μεικτή ομάδα της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στους αγώνες μετέχουν από τους αθλητές των Κρητικών σωματείων η Μαρία Φακιδάρη (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) η Εμμανουέλλα Βερυκάκη και η Κατερίνα Δόβρου (Κύδων), ο Αντώνης Βεργεράκης και Γιάννης Αναστασάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) και ο Γιώργος Διάκος (ΟΦΗ)

Το πρόγραμμα των αγώνων και τις καταστάσεις συμμετοχής μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ (http://www.segas.gr/segas/NewPage.aspx?pagenb=126841)
Η διοργάνωση θα έχει livestream μετάδοση, σε παραγωγή ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΣ Σέγας Κρήτης θα αναμεταδώσει 

τους αγώνες από το site της  

 

 

 

         

Τελευταία ανανέωση ( Thursday, 25 July 2013 )
 

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων