Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

ΑΡΧΗ arrow ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ arrow Προκήτυξη Παγκρήτιου Πρωταθλήματος Δρόμου Β΄Αγώνας 2014
Προκήτυξη Παγκρήτιου Πρωταθλήματος Δρόμου Β΄Αγώνας 2014 Εκτύπωση E-mail

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Δήμος Πλατανιά Χανίων με τη συνεργασία, υποστήριξη και συνδιοργάνωση, της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων, διοργανώνουν  το  Παγκρήτιο  πρωτάθλημα  δρόμου σε δημόσια οδό (Β΄ αγώνας), το οποίο θα διεξαχθεί  σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

 Α)  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ:

     ΚΥΡΙΑΚΗ  2   ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2014  -   ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

 ► Το αγώνισμα των 10.000 μ. Ανδρών - Γυναικών θα διεξαχθεί με εκκίνηση το αεροδρόμιο του Μάλεμε και τερματισμό το ΜΝΗΜΕΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ στην Καληδονία.

► Όλα τα υπόλοιπα αγωνίσματα θα διεξαχθούν μέσα στην «πίστα» του αεροδρομίου του Μάλεμε.

 Β)  ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  -  ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ  -  ΗΛΙΚΙΕΣ *

1 - 2

ΜΙΝΙ  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ   

1.000 μ.

2003 - 04 - 05

3 - 4

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ -  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  Β΄    

1.000 μ.

2001 -  02 

5

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  Α΄  

2.000 μ.

1999 - 00

6

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ  Α΄       

3.000 μ.

1999 - 00

7

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ             

3.000 μ.

1997 - 98

8

ΠΑΙΔΩΝ                    

4.000 μ.

1997 - 98

9

ΝΕΑΝΙΔΩΝ               

4.000 μ.

1995 - 96

10

ΕΦΗΒΩΝ                  

4.000 μ.

1995 - 96

11 - 12

ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ

10.000 μ.

ΜΑΛΕΜΕ-

-ΚΑΛΗΔΟΝΙΑ

1996 και μεγαλύτεροι - ες

 

* Οι αθλητές - τριες από την κατηγορία ΠΠ-ΠΚ Α΄ και μεγαλύτεροι - ες έχουν δικαίωμα, εάν το επιθυμούν, να συμμετέχουν στην αμέσως ανώτερη ηλικιακή κατηγορία και φυσικά σε απόσταση μεγαλύτερη από την κατηγορία τους (π.χ. οι ΠΚ Α΄ να αγωνιστούν στα 3.000 μ. Κορασίδων, φυσικά σε αυτή την περίπτωση θα υπολογιστούν για την κατάταξη και την απονομή στην κατηγορία Κορασίδων).

* Επίσης μπορούν να συμμετέχουν, ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, στα 4.000μ. Εφήβων - Νεανίδων και  αθλητές - αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας (1994 - 1993 .....κ.λ.π)

Γ) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  Στα αγωνίσματα, έχουν δικαίωμα συμμετοχής  οι αθλητές - τριες που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία - μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και μέλη των Συνδέσμων Δρομέων Υγείας από όλη την Ελλάδα.

 Στα πλαίσια της προσέλκυσης νέων αθλητών - τριών στα σωματεία στίβου, επιτρέπεται η συμμετοχή ανεξάρτητων αθλητών - τριών και μαθητών - μαθητριών «χωρίς δελτίο Σ.Ε.Γ.Α.Σ.», με την προϋπόθεση ότι θα καταθέσουν στη γραμματεία επίσημο αποδεικτικό της ηλικίας τους.

Επίσης θα καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση των συνοδών τους ότι συμφωνούν και αναλαμβάνουν την ευθύνη της συμμετοχής τους και ότι έχουν κάνει τον απαραίτητο προληπτικό ιατρικό έλεγχο, είναι υγιείς και μπορούν να συμμετάσχουν στον αγώνα χωρίς κανένα κίνδυνο της υγείας τους.

 Οι ανεξάρτητοι αθλητές - τριες συμμετέχουν κανονικά στους αγώνες, στην κατάταξη και στην απονομή των επάθλων.

  Δ) ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

               ¨ Οι αρχικές δηλώσεις συμμετοχής θα υποβληθούν μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 Ιανουαρίου με email: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να το δείτε  ή  με φαξ 2810253587. Ο σκοπός των αρχικών δηλώσεων είναι,  να διερευνηθεί ο αριθμός συμμετοχών σε κάθε αγώνισμα μήπως χρειαστεί τροποποίηση του προγράμματος ειδικά για τις κατηγορίες που αγωνίζονται ταυτόχρονα.

             ¨ Οι ΤΕΛΙΚΕΣ δηλώσεις συμμετοχής (με τις απαραίτητες και πιθανές τροποποιήσεις στις συμμετοχές) θα γίνονται στην αίθουσα κλήσης, που θα βρίσκεται στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων.

             ¨ Οι αθλητές - τριες θα παρουσιάζουν υποχρεωτικά στην αίθουσα κλήσης, το δελτίο τους νόμιμα θεωρημένο από ιατρό.

 ¨ Τα πινάκια θα κλείνουν 30΄ πριν απ' την έναρξη κάθε αγωνίσματος. Οι αριθμοί των αθλητών θα δίνονται στην αίθουσα κλήσης

 Ε)  ΕΠΑΘΛΑ :

             Στους πρώτους αθλητές - τριες κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν κύπελλα.

Στους τρεις (3) πρώτους αθλητές - τριες κάθε κατηγορίας (σύμφωνα με τις 12 κατηγορίες που αναφέρονται  στη σελίδα 1. θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.

Στον 4ο - 5ο και 6ο  νικητή των τεσσάρων  κατηγοριών ΠΠ - ΠΚ, θα απονέμονται διπλώματα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες στα 10.000 μ. Ανδρών - Γυναικών θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα. 

 ΣΤ)  ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ :

  - Στους αγώνες θα ισχύσουν οι κανονισμοί στίβου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.,  έκδοσης  2012 - 2013

- Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον τεχνικό υπεύθυνο και τον αλυτάρχη των αγώνων, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

 Z)  ΙAΤΡΙΚΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:

               ¨ Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων τους, οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.

              Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας, και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιανδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ ιατρούς.

Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.

               ¨Οι αθλητές - τριες που δεν έχουν δελτίο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. πρέπει, με δική τους ευθύνη και πρωτοβουλία, να έχουν εξεταστεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες για να διαπιστωθεί ότι μπορούν να αγωνιστούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους και να καταθέσουν σχετική υπεύθυνη δήλωση στην γραμματεία των αγώνων

            ¨ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ - ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟ  ΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ Η  ΣΧΕΤΙΚΗ  ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ.

 ¨ Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

 ¨ Οι οργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

 

Κατεβάστε εδώ ολόκληρη την προκήρυξη και το πρόγραμμα : doc Προκήρυξη Παγκρήτιου Ανώμαλου Δρόμου Β΄Αγώνας 2Φεβ 2014 338.50 Kb

 

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων