Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

Run Greece Ηράκλειο - Δελτίο τύπου 24/4/2014 Εκτύπωση E-mail

2014_run_herakleion_leaflet_gre_grafteite2.jpgΑγώνες Δρόμου «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΚΥΡΙΑΚΗ 27  ΑΠΡΙΛΙΟΥ

                        - 2.180 ΕΦΤΑΣΑΝ  ΟΙ  ΕΓΓΡΑΦΕΣ

                      - 300 και πλέον συμμετοχές από Χανιά, Ρέθυμνο και Λασίθι.

 

► Αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των εγγραφών στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού το RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ που διοργανώνουν στο Ηράκλειο, ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., η Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, την Κυριακή 27 Απριλίου.

Ήδη οι εγγραφές έφτασαν τις 2.180, αφού σε μία ημέρα έκαναν εγγραφή 150 συμπολίτες μας και φυσικά εάν συνεχιστεί ο αριθμός εγγραφών με αυτό τον ρυθμό, πιστεύεται ότι μέχρι το Σάββατο τελευταία ημέρα εγγραφών θα εξαντληθούν οι αριθμοί συμμετοχής των αθλητών που είναι συνολικά 2.700. 

Οι κατάθεση αιτήσεων εγγραφής συνεχίζεται στα  σημεία εγγραφής που είναι τα παρακάτω:

-    Περιφέρεια Κρήτης, Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, 1ος όροφος (από 08.00 έως 15.00). Τηλ.:  2813 400244  & 2813 400243

-    Δήμος Ηρακλείου, Tμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού, Δημοτικό Κτίριο Ανδρόγεω, 3ος Όροφος (από 08.00 έως 14.30).  Τηλ.:  2813 499203

-    Γραφείο Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, Στάδιο Ελευθερίας, Πλατεία Κόρακα - Χανιώπορτα (από 09.00 έως 14.00 και 17.00 έως 20.00). Τηλ.:  2810253587.

 Επίσης εάν υπάρχουν διαθέσιμοι αριθμοί συμμετοχής, οι εγγραφές θα συνεχιστούν και το ΣΑΒΒΑΤΟ 26 Απριλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο - Θύρα 1, (10.00 - 20.00).

   Όλοι οι δρομείς που έχουν κάνει εγγραφή θα πρέπει να περάσουν το   ΣΑΒΒΑΤΟ 26 Απριλίου από το Παγκρήτιο Στάδιο - Θύρα 1, (10.00 - 20.00) για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και τα αντίστοιχα αναμνηστικά (μπλουζάκι κ.λ.π.).

 Τονίζεται ιδιαίτερα ότι την Κυριακή το πρωί πριν από τους αγώνες δεν θα γίνονται εγγραφές και δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή σε κανένα δρομέα χωρίς αριθμό.

 ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

- ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ  Δ΄ - Ε΄  ΚΑΙ  ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ  ΜΕ ΕΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 2002 - 2003 2004

- Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ   800μ.  ΠΕΡΙΠΟΥ

- ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

- ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜEΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ Η ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.

 

ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ:

 Τα παιδιά ή οι εκπρόσωποί τους πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό τους το Σάββατο 26 Απριλίου από 10.00 μέχρι 20.00, από το Παγκρήτιο Στάδιο - Θύρα 1.

Για τις ομαδικές εγγραφές μπορεί εκτός από τα παιδιά να παραλαμβάνει τους αριθμούς τους και ένας μόνο εκπρόσωπος του σχολείου, σωματείου κ.λ.π.

 ΩΡΑ  ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΙΩΝ: 11.15

 Τα παιδιά τρέχουν ή βαδίζουν

Εκκίνηση - Τερματισμός: Πλατεία Ελευθερίας.

Διαδρομή: Εκκίνηση από την Πλατεία Ελευθερίας και συγκεκριμένα από την  οδό Γεωργίου Ανεμογιάννη (μπροστά από τη στάση του αστικού Κ.Τ.Ε.Λ.), στη συνέχεια διασχίζουν τη λεωφόρο Δημοκρατίας στο δεξιό ρεύμα (άνοδος) μέχρι το ύψος που είναι τα πρώτα φανάρια, εκεί γίνεται αριστερή αναστροφή πριν από τα φανάρια και επιστρέφουν πάλι από τη λεωφόρο Δημοκρατίας (αντίθετο ρεύμα - κάθοδος προς την πλατεία) και τερματίζουν στο σημείο εκκίνησης (Πλατεία Ελευθερίας, οδός Γεωργίου Ανεμογιάννη - μπροστά από τη στάση του αστικού Κ.Τ.Ε.Λ.).

 

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Οι συμμετέχοντες παιδιά - δρομείς μεταβαίνουν με δικά τους μέσα στο χώρο εκκίνησης του αγώνα στην Πλατεία Ελευθερίας.  Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στον αγώνα θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης τουλάχιστον 1 ώρα  πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή  το αργότερο στις 10.15. Εκεί θα τα παραλάβουν στελέχη της διοργάνωσης και θα τα προετοιμάσουν για τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

  «Να φτάσετε έγκαιρα στην πλατεία Ελευθερίας, αφού λάβετε υπ' όψιν σας ότι αρκετοί δρόμοι θα είναι κλειστοί για την κυκλοφορία, λόγω του αγώνα».

 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ:

            Όλοι τα παιδιά αμέσως μετά τον τερματισμό θα οδηγηθούν σε ειδικό ελεγχόμενο χώρο  στην πλατεία Ελευθερίας. Στο χώρο αυτό θα τους δοθεί το ΜΕΤΑΛΛΙΟ τους και εμφιαλωμένο νερό.

Από το σημείο αυτό θα τα παραλάβουν και  οι γονείς τους.

 
 

ΠΙΝΑΚΑΣ  ΜΕ ΩΡΑΡΙΑ

 

ΑΓΩΝΙΣΜΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

ΣΤΗΝ

ΠΛΑΤΕΙΑ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ

ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

10.15

11.00

11.15

 

 

► Περισσότεροι από 300 δρομείς θα συμμετέχουν στο RUN GREECE Ηράκλειο από τα Χανιά, Ρέθυμνο και Λασίθι. Για τη μετακίνηση των δρομέων την Κυριακή 27/4 έχουν δρομολογηθεί 3 συνολικά λεωφορεία από την Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και το Δήμο Ηρακλείου ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Τα δύο λεωφορεία από Χανιά θα αναχωρήσουν ώρα 06.15 από το Εθνικό στάδιο Χανιών και το λεωφορείο από την Ιεράπετρα θα αναχωρήσει ώρα 08.00 από το σχολικό γυμναστήριο Ιεράπετρας.

 

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων