Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

Στο Ηράκλειο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων 2015 Εκτύπωση E-mail

pagritio.jpgΣτον χάρτη της διεξαγωγής διεθνών διοργανώσεων επιστρέφει τον επόμενο χρόνο η Ελλάδα. Η Ευρωπαϊκή  Ομοσπονδία ανέθεσε σήμερα στον ΣΕΓΑΣ, την διεξαγωγή της Α΄ κατηγορίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων του 2015.

 Η χώρα μας διεκδίκησε τη διοργάνωση με έναν δυνατό φάκελο, χάρη στη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ, της περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου, ο οποίος χάρισε στο Ηράκλειο της Κρήτης τη νίκη και έδωσε το δικαίωμα στους φίλους του στίβου της χώρας να απολαύσουν από κοντά ένα σπουδαίο γεγονός.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί 20-21 Ιουνίου στο Παγκρήτιο στάδιο και θα συγκεντρώσει κορυφαίους αθλητές από την Ευρώπη. Η Ελλάδα με την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων κάνει το πρώτο βήμα της επιστροφής στην ανάληψη σπουδαίων διοργανώσεων, που τόσο έχουν λείψει από τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.  Η τελευταία χρονιά που η χώρα μας ανέλαβε μεγάλη διοργάνωσης ήταν το 2009, με τον Τελικό των Γκραν Πρι στη Θεσσαλονίκη, ενώ στην ίδια πόλη το 2006 είχε γίνει Μπρούνο Ζάουλι.

Να τονιστεί πως οι αναγκαίες δαπάνες του αγώνα θα προέλθουν από πόρους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, άλλων φορέων και χορηγών και δεν θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό του ΣΕΓΑΣ.

Στην Α΄ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ομάδων του 2015, όπου μετέχει και η Ελλάδα με στόχο την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, θα πάρουν μέρος οι εξής χώρες: Ελλάδα, Ολλανδία, Τσεχία, Τουρκία, Ρουμανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Βέλγιο , Λιθουανία, Ελβετία, Λετονία.

Πηγή: www.segas.gr

 

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων