Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

Run Greece 2015 - Κεντρική Συνέντευξη ΣΕΓΑΣ Εκτύπωση E-mail

2015_run_herakleion_afisa_gre-01_small.jpg Με την κεντρική συνέντευξη τύπου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. την  Πέμπτη 19 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, στην Αίγλη του Ζαππείου (αίθουσα Prive, 1ος όροφος), ανοίγει η αυλαία για τους φετινούς αγώνες RUN GREECE.

Στην συνέντευξη θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν εκπρόσωποι από τις Περιφέρειες και τους Δήμου των έξι πόλεων όπου θα γίνουν οι αγώνες του 3ου Run Greece, Πολιτειακοί και άλλοι θεσμικοί παράγοντες, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο Διευθυντής εταιρικών σχέσεων του κύριου χορηγού των αγώνων Wind Ελλάς Γιώργος Τσαπρούνης.

Στη συνέντευξη θα παραβρεθούν για τον αγώνα RUN GREECE HΡΑΚΛΕΙΟ, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου κ. Κώστας Βαρδαβάς.

Περάσαμε ήδη στην τρίτη χρονιά των θεσμικών αγώνων και έξι πόλεις της Ελληνικής Περιφέρειας απολαμβάνουν τα οφέλη των προηγούμενων διοργανώσεων σε προβολή, κοινωνικό, αθλητικό και τουριστικό επίπεδο.  

Έξι πόλεις ήδη κινούνται σε ρυθμούς Run Greece και βιώνουν την προετοιμασία περιμένοντας την ημέρα διεξαγωγής αυτών των αγώνων, που αποτελούν ανεξάντλητη πηγή άθλησης, κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Η Λάρισα, το Ηράκλειο, τα Ιωάννινα, η Καστοριά, η Αλεξανδρούπολη και η Πάτρα που ανήκουν στην «οικογένεια» του Run Greece κατέθεσαν η κάθε μια ξεχωριστά και όλες μαζί το δικό τους μοναδικό αποτύπωμα στον θεσμό ενώ περίπου 16.000 δρομείς πήραν μέρος στους αγώνες του 2014. 

Στη διοργάνωση του 2014 με την συμμετοχή του κόσμου η WIND προσέφερε σε κοινωνικά ιδρύματα και φορείς  των έξι αυτών πόλεων περισσότερα από 30.000€ χαρίζοντας χαμόγελο και αισιοδοξία σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο ΣΕΓΑΣ,  με συμμάχους-συνεργάτες οργανισμούς της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης της χώρας, θεσμοθέτησε από το 2013 ένα νέο μεγάλο ετήσιο αναπτυξιακό θεσμό που δίνει πνοή στη περιφέρεια της χώρας και συμβάλλει τα μέγιστα στον αθλητικό τουρισμό της χώρας μας.

Με κύριο στόχο το άνοιγμα στην κοινωνία, ο ΣΕΓΑΣ και δώδεκα οργανισμοί Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οργανώνουν και φέτος έξι λαϊκούς αγώνες δρόμου μαζικής συμμετοχής, σε ανάλογο αριθμό μεγάλων πόλεων από τη Θεσσαλία, την Κρήτη, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και την Πελοπόννησο. 

 

Οι ημερομηνίες του Run Greece 2015

Λάρισα      29 Μαρτίου 

Ηράκλειο  26 Απριλίου  

Γιάννενα 10 Μαΐου  

Καστοριά 17 Μαΐου (και Ημι-Μαραθώνιος)  

Αλεξανδρούπολη 27 Σεπτεμβρίου 

Πάτρα       11 Οκτωβρίου   

 

Πηγή : Από τη σελίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.(www.segas.gr)

 

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων