Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

ΑΡΧΗ arrow ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ arrow Προκήρυξη Διασυλλογικού Συνθέτων ΠΠ-ΠΚ Α΄2015
Προκήρυξη Διασυλλογικού Συνθέτων ΠΠ-ΠΚ Α΄2015 Εκτύπωση E-mail

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης με συνδιοργανωτές τις Περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου και Λασιθίου, διοργανώνει τους διασυλλογικούς αγώνες Συνθέτων Αγωνισμάτων «ΕΞΑΘΛΟ - ΠΕΝΤΑΘΛΟ» Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α΄.

 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

 

1)  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :              ΣΑΒΒΑΤΟ   9  ΜΑΙΟΥ  2015

 

2)  ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ :   ΕΘΝΙΚΟ  ΣΤΑΔΙΟ  ΧΑΝΙΩΝ

 

3)  ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ : (διαβάστε παρακάτω)

 

ΚΑτεβάστε εδώ την προκήρυξη σε μορφή Word : doc Προκήρυξη Διασυλλογικού Συνθέτων ΠΠ-ΠΚ Α΄2015 30/04/2015,08:04

Κατεβάστε εδώ το έντυπο της δήλωσης συμμετοχής :  xls Δήλωση Συμμετοχής Διασυλλογικού ΠΠ-ΠΚ Α΄2015 208.50 Kb

 

ΕΞΑΘΛΟ  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄:

 

100 μ. Εμπ. - ΜΗΚΟΣ - ΣΦΑΙΡΑ - ΥΨΟΣ - ΑΚΟΝΤΙΟ - 1.000 μ.

 

ΠΕΝΤΑΘΛΟ  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄:

 

80 μ. Εμπ. - ΜΗΚΟΣ - ΣΦΑΙΡΑ - ΑΚΟΝΤΙΟ - 600 μ.

 4)    ΗΛΙΚΙΕΣ:

 

 ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ   Α΄: Μόνο  όσοι - όσες   γεννήθηκαν   το 2000  -  2001.


5)  ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

             Στους  αγώνες,  έχουν δικαίωμα  συμμετοχής μόνο οι αθλητές  και οι αθλήτριες που είναι εγγεγραμμένοι  σε σωματεία – μέλη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην τελευταία υπουργική απόφαση «περί εγγραφής αθλητών».

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 

   ► 1) Όπως αναφέρεται  στον ισχύοντα κανονισμό εγγραφών – μεταγραφών, για τις περιπτώσεις των αθλητών – τριών που παίρνουν μεταγραφή σύμφωνα με το άρθρο 5. παρ. 3 (μετοίκηση λόγω εγγραφής σε ανώτερο ή ανώτατο δημόσιο εκπευδευτικό)   και παρ. 4 α.β. (μετοίκηση για λόγους επαγγελματικούς), καθώς και το άρθρο 6.4 (μετοίκηση λόγω εγγραφής σε ανώτερο ή ανώτατο δημόσιο εκπαιδευτικό ίδρυμα ή για λόγους επαγγελματικούς και ανεξαρτήτως χιλιομετρικής απόστασης, με τη συγκατάθεση του σωματείου του) ισχύουν τα παρακάτω:

 «Για τις τρεις (3) πρώτες αγωνιστικές περιόδους, μετά την έγκριση της μεταγραφής, οι ΒΑΘΜΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ από τις διακρίσεις του αθλητή στους διασυλλογικούς αγώνες και στα πανελλήνια πρωτ/τα στίβου θα μοιράζονται στα δύο σωματεία».

     ► 2) «Το ίδιο ισχύει και για τις περιπτώσεις εκείνες των αθλητών που θα αποκτώνται μετά από προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, για τα παραπάνω αναφερόμενα άρθρα, καίτοι είχε απορριφθεί η αίτηση μεταγραφής τους από την επιτροπή μεταγραφών».

6)  ΔΗΛΩΣΕΙΣ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

 α) Για τη συμμετοχή στους αγώνες  απαιτείται υποβολή δήλωσης συμμετοχής με την οποία το σωματείο δηλώνει ανεπιφύλακτα, ότι αποδέχεται τους όρους της Γενικής και Ειδικής προκήρυξης των αγώνων και την εφαρμογή των κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

β)  Οι  δηλώσεις συμμετοχής  πρέπει να σταλούν το αργότερο μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ  6/5/15 και ώρα 20.00,  με e-mail και στις δύο διευθύνσεις: mkaloud@gmail.com  και segas-kritis@hol.gr.

Μετά  την  παρέλευση  της  προθεσμίας  αυτής  δεν  θα  επιτρέπεται  καμία αλλαγή ή προσθήκη και για  κανένα  λόγο.

γ)  Στις  δηλώσεις  συμμετοχής  των  συλλόγων πρέπει να αναγράφονται (ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ), πρώτα το  επώνυμο και μετά το όνομα των αθλητών – τριών ολογράφως και όπως ΑΚΡΙΒΩΣ αναφέρεται στο δελτίο τους, το  έτος  γέννησης, ο αριθμός δελτίου εγγραφής στο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και το σωματείο.

            Σε  αντίθετη  περίπτωση, ΔΕΝ  ΘΑ  ΓΙΝΕΤΑΙ  ΔΕΚΤΗ  Η  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  των  αθλητών - τριών του σωματείου. 

 ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 1) Δεν δηλώνεται  κανένας αθλητής – τρια, εάν το δελτίο του δεν έχει εκδοθεί από το ΣΕΓΑΣ και το σωματείο έχει στην κατοχή του τον αριθμό του δελτίου.

2)  Τα ΔΕΛΤΙΑ των αθλητών – τριών θα τα κρατάτε μαζί σας στους αγώνες, για να τα δείχνει ο κάθε αθλητής - τρια αρχικά στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ και στη συνέχεια στον υπεύθυνο κριτή κάθε αγωνίσματος.

Μπορούν οι αθλητές-τριες αντί για το ΔΕΛΤΙΟ τους, να δείχνουν την ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ που εκδίδει ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  Σ’ αυτή την περίπτωση όμως, το πρωτότυπο δελτίο του αθλητή με την ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ πρέπει να το έχει μαζί του ο εκπρόσωπος του σωματείου στο χώρο των αγώνων και να το δείχνει όταν του ζητηθεί.

            ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ – ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ (στην αίθουσα κλήσης και στον έφορο του αγωνίσματος) ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ.

 Στους διασυλλογικούς αγώνες δεν επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών – τριών από άλλη κατηγορία, ούτε η συμμετοχή εκτός συναγωνισμού, σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο.

 7)  ΟΡΓΑΝΑ  ΡΙΨΕΩΝ  -  ΥΨΗ  ΚΑΙ  ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ  ΕΜΠΟΔΙΩΝ:

    α)  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄:  

               ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ: Βάρος οργάνου 4 κιλά.  ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ: Βάρος οργάνου 600 γρ. 100μ. ΕΜΠ: Αριθμός εμποδίων 10, Ύψος εμποδίων 84εκ. Αποστάσεις εμποδίων: το πρώτο 13μ. από  από τη γραμμή αφετηρίας, τα υπόλοιπα 9 ανά 8,50μ. μεταξύ τους, ενώ το τελευταίο απέχει 10,50μ. από τη γραμμή τερματισμού.

    β)  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  Α΄:

                ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ: Βάρος  οργάνου 3 κιλά.  ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ : Βάρος οργάνου 500 γρ.  80μ. ΕΜΠ: Αριθμός  εμποδίων  8, Ύψος εμποδίων 76εκ.  Αποστάσεις  εμποδίων: το  πρώτο  13μ.  από  την  γραμμή  αφετηρίας, τα  υπόλοιπα  7  ανά  8μ.  μεταξύ  τους, ενώ  το  τελευταίο  απέχει  11μ.  από  τη  γραμμή  τερματισμού..

 8)  ΟΡΙΑ  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ  -  ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ:

        Θα  ισχύσουν  όρια  επίδοσης  κατ’ αγώνισμα  που  πρέπει  να  πετύχουν  οι αθλητές - τριες  για  να  βαθμολογηθούν  και να πάρουν  βαθμούς  αξιολόγησης  τα  σωματεία  τους:

 

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

*ΟΡΙΑ  ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

*ΟΡΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΕΞΑΘΛΟ       ΠΠ Α΄

3.050  Β.

3.500  Β.

ΠΕΝΤΑΘΛΟ  ΠΚ Α΄

2.550  Β.

2.950  Β.

 

* ΝΕΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

 9)  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ :

      Για  κάθε  μία  από  τις  δύο  κατηγορίες  των αγώνων θα ισχύει χωριστή  βαθμολογία όπου  θα  βαθμολογούνται,  σύμφωνα με όσα αναφέρονται παρακάτω, οι αθλητές – τριες που θα πετύχουν τα αντίστοιχα όρια βαθμολόγησης:

 1)    Εάν  οι  αθλητές - τριες  που  θα  πετύχουν το  όριο  είναι ΔΩΔΕΚΑ (12),

η  βαθμολογία  θα  είναι:  13 - 11 - 10 – 9 – 8 – 7 – 6 – 5 – 4 – 3 – 2 - 1.

        Εάν  όμως  οι  αθλητές - τριες  που  θα πετύχουν τα όρια είναι  λιγότεροι - ες  από δώδεκα  (12),  τότε  η  κλίμακα  των  βαθμών  που  θα δίνονται  θα  είναι  φθίνουσα  προς τα  κάτω, διατηρούμενης  της  διαφοράς  των  βαθμών του  πρώτου  από  το  δεύτερο  νικητή (2 β). 

        Δηλαδή:  

 

ΕΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ

ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ:

Η ΚΛΙΜΑΚΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

12

13 – 11 – 10 – 9 – 8 – 7 – 6 – 5 – 4 – 3 – 2 - 1

11

12 – 10 – 9 – 8 – 7 – 6 – 5 – 4 – 3 – 2 - 1

10

11 –  9 – 8 – 7 – 6 – 5 – 4 – 3 – 2 - 1

9

10 – 8 – 7 – 6 – 5 – 4 – 3 – 2 - 1

8

9 – 7 – 6 – 5 – 4 – 3 – 2 - 1

7

8 – 6 – 5 – 4 – 3 – 2 - 1

6

7 – 5 – 4 – 3 – 2 - 1

5

6 – 4 – 3 – 2 - 1

4

5 – 3 – 2 - 1

3

4 – 2 - 1

2

3 - 1

1

2

 

            ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιπλέον κάθε αθλητής – τρια  που πετυχαίνει το όριο βαθμολόγησης και κατατάσσεται μετά τη 12η θέση, θα παίρνει ΕΝΑ (1) βαθμό.

 

     2) Θα  ισχύσει  και  φέτος  το  σύστημα  πριμοδότησης  υψηλών  επιδόσεων  για  τους διασυλλογικούς αγώνες..

       Έτσι  οι  αθλητές - τριες  που  θα  πετύχουν  επιδόσεις  ίσες  ή  καλλίτερες  από  αυτές  του  πίνακα  πριμοδότησης υψηλών επιδόσεων, θα  παίρνουν  τους  ανώτερους  βαθμούς  της  βαθμολογικής  κλίμακας, ανάλογα με τη θέση κατάταξή τους:

 

13 – 11 – 10 – 9 - 8 –7 – 6 – 5 – 4 – 3 – 2 - 1 κ.λ.π. και ανεξάρτητα  από  το  πόσοι  αθλητές -τριες  πέτυχαν  το  όριο  στο  αγώνισμά τους.

 

       Είναι  αυτονόητο  ότι  οι  υπόλοιποι  αθλητές - τριες  που  θα  πετύχουν  το  όριο  θα  παίρνουν  τους  βαθμούς  της  φθίνουσας  κλίμακας.


10)  ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:

             Οι  βαθμοί  που  θα  συγκεντρώσουν  οι  αθλητές - τριες  κάθε  σωματείου  θα υπολογιστούν  για  την  ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ  του  σωματείου, προστιθέμενοι  στους βαθμούς  που  θα  πάρει  αυτό  και  από  τους  υπόλοιπους  διασυλλογικούς  αγώνες του  2015.

11) ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ:

 

Θα λειτουργεί ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ  σύμφωνα με τα παρακάτω :

1)    Η Ε.Α.Σ. Κρήτης θα έχει καταγράψει, σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων, ΛΙΣΤΕΣ ΑΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑ (STARTING LIST).

2)   Οι αθλητές - τριες πρέπει να οριστικοποιούν τη συμμετοχή τους, ΜΙΑ ΩΡΑ τουλάχιστον πριν από τη διεξαγωγή του πρώτου αγωνίσματός κάθε ημέρας, με αυτοπρόσωπη παρουσία στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ, δείχνοντας το ΔΕΛΤΙΟ τους στο υπεύθυνο κριτή για τον έλεγχο. Οι υπεύθυνοι της αίθουσας κλήσης θα ελέγχουν τα δελτία των αγωνιζομένων και δεν θα καταχωρούν στα πινάκια κανένα αθλητή – τρια του οποίου το δελτίο δεν είναι θεωρημένο ιατρικώς, σύμφωνα με όσα αναφέρονται παρακάτω στην παράγραφο 16.

3)   Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης των αθλητών – τριών στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ, θα γράφεται το αντίστοιχο ΠΙΝΑΚΙΟ με τα ονόματα ΜΟΝΟ των αθλητών – τριών που πραγματικά θα συμμετάσχουν στο αγώνισμα και που φυσικά αναφέρονται στην ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ του σωματείου τους.

4)   Οι αθλητές – τριες θα εισέρχονται στον κυρίως αγωνιστικό χώρο 15΄ - 20΄ πριν από το πρώτο αγώνισμά τους κάθε ημέρα και θα παρουσιάζουν στον υπεύθυνο κριτή του αγωνίσματος, το δελτίο τους.   

 

12) ΤΕΧΝΙΚΕΣ  ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:

 1)    Για τη διεξαγωγή του Εξάθλου και Πεντάθλου, εφαρμόζονται οι κανονισμοί στίβου που ισχύουν στα Σύνθετα αγωνίσματα.

2)    Το αρχικό ύψος στο αγώνισμα του Ύψους ΠΠ Α΄, θα καθοριστεί μετά από συνεργασία του τεχνικού υπευθύνου του αγώνα και των αθλητών που αγωνίζονται.

     3)  Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα ρυθμίζεται από τον τεχνικό υπεύθυνο των αγώνων σύμφωνα με τους κανονισμούς.


13)  ΕΞΟΔΑ  ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ: 

Έξοδα μετακίνησης στους διασυλλογικούς αγώνες 2015 θα δοθούν με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει το επόμενο χρονικό διάστημα,  επαρκής πρόσθετη χρηματοδότηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. από την πολιτεία.

 Σε περίπτωση που δοθούν από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. έξοδα μετακίνησης, το πλαίσιο κάλυψης θα είναι σύμφωνα με τα παρακάτω:

 Για τους αθλητές – αθλήτριες  των σωματείων, που θα πετύχουν τα όρια βαθμολόγησης – αξιολόγησης, θα καλυφθούν τα παρακάτω έξοδα (μία φορά για κάθε αθλητή – τρια):

 1) Στα σωματεία που απέχουν μέχρι 60 χιλιόμετρα από το τόπο διεξαγωγής των αγώνων, ΔΕΝ θα δίνονται έξοδα μετακίνησης.

 2) Στα υπόλοιπα σωματεία και για τους αθλητές - τριες  που κατέβαλαν τις θέσεις 1η – 3η  και πέτυχαν τα όρια βαθμολόγησης – καταβολής εξόδων, θα καλύπτεται 100%  Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ (εισιτήριο λεωφορείου) και ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ, αξίας 10 ευρώ.

 3) Επίσης θα καλύπτονται αντίστοιχα και σύμφωνα με όσα αναφέρονται παραπάνω στις παραγράφους 1 – 2, τα  έξοδα μετακίνησης 100% (εισιτήριο λεωφορείου) ΕΝΟΣ  συνοδού από κάθε σωματείο «μαζί και για τα δύο πρωταθλήματα Α/Γ και συνθέτων ΠΠ/ΠΚ Α΄» και επιπλέον ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ για όσους έχουν και Σύνθετα, με την προϋπόθεση ότι το σωματείο θα έχει  ένα τουλάχιστον αθλητή – τρια  στις θέσεις κατάταξης 1η – 3η  ενός αγωνίσματος (που φυσικά πέτυχε και τα όρια βαθμολόγησης  – καταβολής εξόδων) και το σωματείο συμμετείχε και στα δύο πρωταθλήματα μαζί (Α/Γ  και Σύνθετα ΠΠ/ΠΚ Α΄), με 3 τουλάχιστον αθλητές – τριες συνολικά.

 14)  ΕΠΑΘΛΑ:

 Στους τρεις (3) πρώτους – ες της συνολικής βαθμολογίας κάθε αγωνίσματος, θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.

 15)  ΙAΤΡΙΚΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:

         Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων τους οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.

        Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και των αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας, και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιανδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ ιατρούς. Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.

       Υπεύθυνοι για την τήρηση αυτής της υποχρέωσης είναι οι εκπρόσωποι των σωματείων.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ  ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ.

16) ΚΥΡΩΣΕΙΣ - ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

 Η επιτροπή ελέγχου και σωστής διεξαγωγής των διασυλλογικών αγώνων και των πανελληνίων  πρωταθλημάτων αποτελείται από υπηρεσιακά μέλη της επιτροπής ανάπτυξης και της στατιστικής υπηρεσίας με επικεφαλή ένα (1) διοικητικό.

        Έτσι, εκτός των ακυρώσεων που μπορεί να γίνουν κατά τη διάρκεια των αγώνων για διάφορους λόγους (πλαστοπροσωπία, αντικανονική συμμετοχή, κ.λ.π. με βάση την ειδική ή τη γενική προκήρυξη), θα γίνεται έλεγχος και μετά το πέρας των αγώνων, από την επιτροπή ελέγχου.

Οι κυρώσεις που θα επιβάλλονται είναι:

Ο αθλητής – τρια, τιμωρείται με ένα (1) χρόνο αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις.

Ο σύλλογος του, χάνει ΟΛΟΥΣ τους βαθμούς των αγωνισμάτων που ο αθλητής – τρια έλαβε μέρος στους συγκεκριμένους αγώνες.

Ο σύλλογος του, τιμωρείται επιπλέον και με αφαίρεση είκοσι (-20) βαθμών από το σύνολο των βαθμών των διασυλλογικών πρωτ/των του 2015.

 Ειδικά σε περίπτωση ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ - ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ  ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ – ΤΡΙΑ,  θα ισχύουν όλα όσα αναφέρονται στις παραπάνω παραγράφους 1 και 2 και επιπλέον όσον αφορά την παράγραφο 3, θα αφαιρούνται ΕΚΑΤΟ (100) βαθμοί από το σύνολο των βαθμών των διασυλλογικών αγώνων του 2015.

4.  Σε περίπτωση  συνολικής αποχώρησης ενός σωματείου, κατά τη διάρκεια των αγώνων (μετά από έγγραφη δήλωσή του), το σωματείο αυτό θα τιμωρείται με αφαίρεση βαθμών και επί πλέον θα παραπέμπεται στη δικαστική επιτροπή του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

 ΠΡΟΣΟΧΗ

Μετά το τέλος των αγώνων η Ε.Α.Σ. Κρήτης υποχρεούται, εάν υπάρχουν ακυρώσεις, να ενημερώσει το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

17)   ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

 

Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί στίβου 2014 – 2015 και ειδικά αυτοί που αναφέρονται στα σύνθετα αγωνίσματα.

 

 

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων