Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

Δελτίο τύπου - Ευχαριστήριο για το Run Greece - Ηράκλειο 2015 Εκτύπωση E-mail

pic13_min.jpgΟ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης μετά την ομολογούμενη απ' όλους μοναδική αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία του αγώνα RUN GREECE Ηράκλειο, ευχαριστούν και συγχαίρουν όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση των αγώνων.

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε τους πολίτες του Ηρακλείου αλλά και της Κρήτης γενικότερα, που συμμετείχαν στους αγώνες τρέχοντας και βαδίζοντας το ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου, χαρίζοντας στον εαυτό τους ξεχωριστές στιγμές χαράς, ικανοποίησης, σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

Ευχαριστούμε επίσης όλους εκείνους που βρέθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας και στους δρόμους του Ηρακλείου για να χειροκροτήσουν και να ενθαρρύνουν με την παρουσία και το χαμόγελό τους, όλους τους συμμετέχοντες.  Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους για να συμμετέχουν στον παιδικό αγώνα.

Ο τελικός αριθμός εγγραφών έφτασε τις 3.835 δρομείς (ενώ το 2014 είχαμε 2.741 και το 2013 ξεκινήσαμε με 2006 δρομείς), αριθμός που αποτελεί ρεκόρ εγγραφών σε σχέση με όλους τους αντίστοιχους αγώνες της σειράς Run Greece που έχουν διεξαχθεί από το 2013 μέχρι σήμερα σε όλη την Ελλάδα.

Σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα κατορθώναμε να φτάναμε στην απόλυτη επιτυχία εάν δεν υπήρχαν οι δύο μεγάλοι συν-διοργανωτές της εκδήλωσης, η Περιφέρεια Κρήτης με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη και ο Δήμος Ηρακλείου με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Βασίλη Λαμπρινό και τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Κώστα Βαρδαβά.

Καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία ήταν η συμμετοχή και υποστήριξη της εκδήλωσης από το μεγάλο χορηγό των αγώνων και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. τη WIND Hellas, η οποία εκτός των άλλων πρόσφερε και σε δύο οργανώσεις παιδιών του Ηρακλείου, το «Δικαίωμα στη ζωή» και το «Κέντρο Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου», οικονομική υποστήριξη ανάλογη με τον αριθμό συμμετεχόντων δρομέων στα 5 και 10χλμ.  Επίσης, σημαντικότατη ήταν η συμβολή των τοπικών χορηγών, MINOAN LINES και Καταστήματα PUBLIC, καθώς και όλων των χορηγών και υποστηρικτών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.: ΟΠΑΠ, ΑEGEAN, Adidas, 3Ε-CΟCA COLA HELLAS (με το NESTEA και τα νερά ΑΥΡΑ), DHL, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΒΜW, ERGO Ασφαλιστική, METROPOLITAN Hospital, CHIQUITA Μπανάνες και η Καμπάνια 'ΑΝΑΠΝΕΩ'.

Ο αγώνας ήδη μεταδίδεται από όλα τα κανάλια της ΝΕΡΙΤ (δημόσιας τηλεόρασης), η οποία  προβάλλει και υποστηρίζει όλους τους αγώνες του ΣΕΓΑΣ, προωθεί το θεσμό του Run Greece και τον αθλητικό τουρισμό και αναδεικνύει το όμορφο και ιστορικό Ηράκλειο και συνολικά όλη την Κρήτη. 

 

Ευχαριστούμε επίσης για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες και την προσφορά τους:

-  Τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου στο σύνολό τους και ιδιαίτερα το γραφείο - γραμματεία και συνεργάτες του κ. Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, τις Οικονομικές υπηρεσίες και το Γραφείο  Τύπου.

-  Τις υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου στο σύνολό τους και ιδιαίτερα, την Εταιρεία Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου και το Δ.Σ. του Παγκρητίου Σταδίου, το Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η., το τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού, τη ΔΗ.Κ.Ε.Η, τη Διεύθυνση Συντήρησης και Αυτεπιστασίας - Τμήμα Κοινοχρήστων Χώρων, το Τμήμα Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων Καθαριότητας, το τμήμα Αποκομιδής Απορριμμάτων  και ανακυκλώσιμων Υλικών -Υπηρεσία Καθαριότητας.

-  Το Σύνδεσμο Κριτών Στίβου Ηρακλείου, τόσο για την προετοιμασία όσο και για τη διεξαγωγή των αγώνων

-  Την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου και την Τροχαία Ηρακλείου.

-  Το ΕΚΑΒ και το σύνολο των ιατρών των αγώνων.

-  Τον Ο.Λ.Η.

-  Το Λιμεναρχείο και την Λιμενική Αστυνομία.

-  Τις εθελοντικές οργανώσεις :

-  Σώμα Σαμαρειτών-Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,

-  Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

-  «GS Motoclub.gr» (Ομάδα Μηχανοκίνητης Υποστήριξης),

-  ΠΡΟΤΕΚΤΑ

-  Ομάδα εθελοντών του τμήματος εργοθεραπείας από το 3ο ΚΕ.ΚΟΙ.Φ-Α.Π.Η. «Τάλως» Δήμου Ηρακλείου

-  ΚΕΠΑΝΣΗ

-  Of  Road Club Herakliou

-  Τους 130  μεμονωμένους εθελοντές  

-  Την Πυροσβεστική Υπηρεσία και  την E.M.A.K.

-  Tην Σ.Ε.Α.Π.

-  Την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, τη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, τη Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, την ομάδα Φυσικής Αγωγής, την Ένωση καθηγητών Φυσικής Αγωγής, τα σχολεία που συμμετείχαν ομαδικά και τους συνοδούς τους.

-  Τα αθλητικά σωματεία της Κρήτης, τους εκπροσώπους και προπονητές τους.

-  Τους συλλόγους δρομέων υγείας

-  Τα δημόσια και ιδιωτικά γυμναστήρια

-  Τα Μ.Μ.Ε. του τηλεοπτικού, ηλεκτρονικού και γραπτού τύπου και όλους τους φωτογράφους που πρόβαλαν με κάθε τρόπο τις εκδηλώσεις και συνέβαλλαν καθοριστικά στην ενημέρωση και συμμετοχή των πολιτών.

-  Το Λύκειο Ελληνίδων

-  Το Αστικό και Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους πολίτες του Ηρακλείου, καθώς και τους επιχειρηματίες του τουρισμού και του εμπορίου, που και υποστήριξαν τη διοργάνωση και εφάρμοσαν πρόθυμα τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις ώρες των αγώνων και τους καλούμε την επόμενη χρονιά με τη συμμετοχή τους στους αγώνες, να διπλασιάσουν τον αριθμό των δρομέων.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ

Τελευταία ανανέωση ( Friday, 08 May 2015 )
 

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων