Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

Κνώσεια 2015 - Αποτελέσματα Εκτύπωση E-mail

Τα γιορτινά του φορεσε σήμερα το Παγκρήτιο στάδιο για να υποδεχθεί τους αθλητές, που συμμετείχαν στα Κνώσεια στο test event για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων (20-21/6).

Στη διάρκεια των αγώνων, οι οποίοι έγιναν σε επιλεγμένα αγωνίσματα, με βάση τους κανονισμούς, οι οποίοι ισχύουν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, δοκιμάστηκαν όλες οι λειτουργίες του Παγκρητίου σταδίου, οι ροές κυκλοφορίας των αθλητών, τα ηχητικά, η παρουσίαση, η λειτουργία στο στάδιο των κριτών, οι υπηρεσίες υποστήριξης των αθλητών και διεξαγωγής των αγωνισμάτων και γενικότερα όλοι οι τομείς οργάνωσης του πρωταθλήματος.

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τον αγωνιστικό χώρο είχε η Μαρία Μπελιμπασάκη, που ήταν νικήτρια στα 200 μ. με 23.57 (1,0), με την Αννα Βασιλείου να ακολουθεί με 24.80. Προπονητικό τεστ έκανε η Ειρήνη Βασιλείου, που επέλεξε να τρέξει 300 μ., εκεί όπου πέτυχε 38.47.

Η πρώτη κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ κορασίδων με 500άρι ακόντιο έγινε από σήμερα η Αφροδίτη Μανιού (ΟΦΗ). Η νεαρή αθλήτρια πέτυχε 51,78 μ., επίδοση που αποτελεί το νέο ρεκόρ στο αγώνισμα. Το ρεκόρ με ακόντιο 600 γρ. είναι το 51,19 μ. της Μαρίας Ζέρβα με ακόντιο 600 γραμμαρίων. Με βάση τον κανονισμό της IAAF οι κορασίδες αγωνίζονται από πέρυσι με ακόντιο 500 γραμμαρίων. Ωστόσο για να μετρήσει μια επίδοση ως εθνικό ρεκόρ, θα πρέπει η βολή με 500άρι ακόντιο να είναι καλύτερη από το ρεκόρ που είχε σημειωθεί με 600άρι όργανο.

Πηγή : www.segas.gr

Πλήρη Αποτελέσματα : http://knosia2015.blogspot.gr/

 

 

 

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων