Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

Δελτίο Τύπου για το Ευρωπαϊκό Εκτύπωση E-mail
simea_heraklio_2015.jpgΟ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, μετά την μεγάλη αγωνιστική επιτυχία της Ελληνικής ομάδας στίβου και την άνοδό της στην Σούπερ Λίγκα του Ευρωπαϊκού κλασικού αθλητισμού, ευχαριστούν θερμά του δύο μεγάλους εταίρους μας στο Ηράκλειο, την Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και το Δήμο Ηρακλείου, αφού χωρίς τη δική τους παρουσία και υποστήριξη σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και να υλοποιήσουμε μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Τα έργα συντήρησης και ανακατασκευής που έγιναν στο Παγκρήτιο στάδιο με την ευκαιρία της διεξαγωγής των αγώνων, σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό σε όργανα στίβου παραδίνουν στους αθλητές της Κρήτης ένα στάδιο πλήρως ανακαινισμένο σε καίριους τομείς και το οποίο αποτελούσε και αποτελεί πραγματική κυψέλη για όλους τους αθλούμενους. Επίσης στο στάδιο «Ελευθερίας» έγιναν σημαντικά έργα εκσυγχρονισμού των βαλβίδων ρίψεων και της αίθουσας ενδυνάμωσης.

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε τους πολίτες του Ηρακλείου και της Κρήτης και τους χιλιάδες μικρούς μας φίλους της παιδικής κερκίδας, αυριανούς αθλητές, που με τις φωνές και τα χειροκροτήματα τους, έδωσαν επιπλέον δυνάμεις στους αθλητές μας για να φτάσουν στο στόχο τους και παράλληλα εντυπωσίασαν τους αθλητές και συνοδούς από τα υπόλοιπα 11 κράτη με τον ενθουσιασμό και τη συνολική τους παρουσία στο στάδιο.

Ευχαριστούμε επίσης τους εθελοντές των αγώνων, τους αφανείς αυτούς ήρωες, που διέθεσαν τον εαυτό τους για τρεις και τέσσερις ημέρες για την επιτυχία των εκδηλώσεων καθώς και τους κριτές στίβου που για πολλές ημέρες ήταν μάχιμοι για τις ανάγκες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εθνικών ομάδων.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους φορείς και υπηρεσίες που με κάθε τρόπο στήριξαν την προετοιμασία και διεξαγωγή του συνόλου των εκδηλώσεων:

- Την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου και την Τροχαία Ηρακλείου

- Το Ε.Κ.Α.Β.

- Τους ιατρούς των αγώνων

  • Τις υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου στο σύνολό τους και ιδιαίτερα, την Εταιρεία Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου και το Δ.Σ. του Παγκρητίου Σταδίου και τους εργαζόμενους, το Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η., το τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού, τη ΔΗ.Κ.Ε.Η, το Τμήμα Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων Καθαριότητας, το τμήμα Αποκομιδής Απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων Υλικών -Υπηρεσία Καθαριότητας.

  • Τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου στο σύνολο τους και ιδιαίτερα, το γραφείο του Αντιπεριφερείαρχη, τις τεχνικές υπηρεσίες και το γραφείο τύπου.

  • Το Δ.Σ. του σταδίου «Ελευθερίας» και τους εργαζόμενους.

  • Την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

  • Το Σώμα Σαμαρειτών-Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

  • Τον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και φίλων παιδιών με νεοπλασία «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»

  • Την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, τη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, τη Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου,

  • Τα Μ.Μ.Ε. του τηλεοπτικού, ηλεκτρονικού και γραπτού τύπου και όλους τους φωτογράφους που πρόβαλαν με κάθε τρόπο τις εκδηλώσεις και συνέβαλλαν καθοριστικά στην ενημέρωση και συμμετοχή των πολιτών.

  • Τις υπηρεσίες του Αεροδρομίου Ηρακλείου.

  • Τους παραδοσιακούς συλλόγους: Λύκειο Ελληνίδων, Παραδοσιακό Εργαστήρι Χορού, Σύλλογο Θρακιωτών Κρήτης, Εύξεινος Λέσχη Ηρακλείου, Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Αλικαρνασσού «Η Αρτεμησία», Λαογραφικός Όμιλος Λάζαρου και Μανόλη Χνάρη

  • Το Αστικό και Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ.

  • Την Πυροσβεστική Υπηρεσία

  • Τον Ο.Λ.Η.

  • Το σύνολο των χορηγών και υποστηρικτών των αγώνων, που είχαν καθοριστική συμμετοχή στην επιτυχία των εκδηλώσεων.

ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ

 

(Φωτογραφία : Φοίβος Καρβέλλας)

 

Το Σάββατο 4 Ιουλίου τα Ηράκλεια : Δείτε εδώ την Προκήρυξη

Τελευταία ανανέωση ( Monday, 29 June 2015 )
 

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων