Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

Αρχή
Εκτύπωση E-mail
p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }

 
Δελτίο Τύπου - Ευχαριστήριο για το RunGreece Ηράκλειο 2017 Εκτύπωση E-mail

run-greece-irakleio_2017.jpg

-   «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ»     ΗΤΑΝ  ΟΛΟΙ  ΝΙΚΗΤΕΣ

 

-       ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΜΕ 4.910  ΕΓΓΡΑΦΕΣ.

 

-       ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ «RUN GREECE» ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ.

 

-       ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

 

-       ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ,  ΣΕ ΜΙΑ

     ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

Η γιορτή της πόλης του Ηρακλείου, η γιορτή  των κατοίκων  της Κρήτης, από τη Σητεία μέχρι το Καστέλι Κισάμου, αλλά και με δεκάδες πλέον συμμετοχές εκτός Κρήτης, το «RUN GREECE Ηράκλειο», έγινε για μια ακόμα φορά το μεγαλύτερο αθλητικό - κοινωνικό γεγονός της Κρήτης.

Χαμόγελα, ενθουσιασμός, χειροκροτήματα, γιορτινή ατμόσφαιρα, οικογενειακή συμμετοχή.

210 μεμονωμένοι εθελοντές, 9 εθελοντικές οργανώσεις με τα μέλη τους και ο μεγαλύτερος αριθμός από κάθε άλλη φορά υπηρεσιών και φορέων, συμμετείχαν στη διοργάνωση και στήριξαν την προσπάθεια και συμμετοχή των χιλιάδων δρομέων.

Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης μετά την ομολογούμενη απ' όλους μοναδική αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία του αγώνα «RUN GREECE Ηράκλειο», ευχαριστούν και συγχαίρουν όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση των αγώνων.

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε όλους πολίτες, που συμμετείχαν στους αγώνες τρέχοντας και βαδίζοντας το ιστορικό κέντρο και το παραλιακό μέτωπο του Ηρακλείου, χαρίζοντας στον εαυτό τους ξεχωριστές στιγμές χαράς, ικανοποίησης, σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

Ευχαριστούμε επίσης όλους εκείνους που βρέθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας και στους δρόμους του Ηρακλείου για να χειροκροτήσουν και να ενθαρρύνουν με την παρουσία και το χαμόγελό τους, όλους τους συμμετέχοντες. 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους για να συμμετέχουν στον παιδικό αγώνα.

Ο τελικός αριθμός εγγραφών έφτασε τις 4.910 (ενώ τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια είχαμε 4.686, 3.835, 2.741 και 2006 αντίστοιχα). O αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ εγγραφών σε σχέση με όλους τους αγώνες της σειράς Run Greece που έχουν διεξαχθεί από το 2013 μέχρι σήμερα στην Ελλάδα.

Σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα κατορθώναμε να φτάναμε στην απόλυτη επιτυχία εάν δεν υπήρχαν οι δύο μεγάλοι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, η Περιφέρεια Κρήτης με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη, ο Δήμος Ηρακλείου με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Βασίλη Λαμπρινό και η Αντιδημαρχία αθλητισμού με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Κώστα Βαρδαβά.

Καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία ήταν η συμμετοχή και υποστήριξη της εκδήλωσης από το μεγάλο χορηγό των αγώνων και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. τη WIND Hellas.

run-greece-hrakleio-2017-2-720x375.jpg

 

Ευχαριστούμε επίσης για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες και την προσφορά τους:

- Τους τοπικούς χορηγούς «MINOAN LINES» και «Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Γραφείων Κρήτης».

- Την Ελληνική Τηλεόραση για την προβολή και τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων.

- Τους χορηγούς επικοινωνίας: Όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Κρήτης.

- Τους 5 χορηγούς  μετάδοσης:  Υδρόγειος 106,9 - Άλφα News 106,2 - Kiss Fm 96,1 - Music Club 105,8 - Λάμψη 92,9 και τη Μουσική Dream Events για την  επιλογή της μουσικής.

-  Τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου στο σύνολό τους και ιδιαίτερα τα γραφεία - γραμματεία και συνεργάτες των κ.κ. Περιφερειάρχη Κρήτης και Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, τις Οικονομικές υπηρεσίες και το Γραφείο  Τύπου.

-  Τις υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου στο σύνολό τους και ιδιαίτερα το γραφείο - συνεργάτες του κ. Δημάρχου, την Εταιρεία Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου και το Δ.Σ. του Παγκρητίου Σταδίου, την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, το Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η., τη Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού, τη ΔΗ.Κ.Ε.Η, τη Διεύθυνση Συντήρησης και Αυτεπιστασίας - Τμήμα Κοινοχρήστων Χώρων, το Τμήμα Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων Καθαριότητας, το τμήμα Αποκομιδής Απορριμμάτων  και ανακυκλώσιμων Υλικών -Υπηρεσία Καθαριότητας, το Γραφείο Τύπου και τη Φιλαρμονική.

-  Την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου και την Τροχαία Ηρακλείου.

-  Το Σύνδεσμο Κριτών Στίβου Ηρακλείου, τόσο για την προετοιμασία όσο και για τη διεξαγωγή των αγώνων

-  Το ΕΚΑΒ και το σύνολο των ιατρών των αγώνων.

-  Το Λιμεναρχείο και την Λιμενική Αστυνομία.

-  Τον Ο.Λ.Η.

-  Την Πυροσβεστική Υπηρεσία και  την 3η E.M.A.K. Κρήτης

-  Tην Σ.Ε.Α.Π.

-  Τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου

-  Τις εθελοντικές οργανώσεις :

-  Σώμα Σαμαρειτών-Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,

-  Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

-  ΠΡΟΤΕΚΤΑ

-  Ομάδα εθελοντών του τμήματος εργοθεραπείας από το 3ο ΚΕ.ΚΟΙ.Φ-Α.Π.Η. «Τάλως» Δήμου Ηρακλείου

-  Of  Road Club Herakliou

-  Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Σκαλανίου και Chopper Club

-  Τους 210  μεμονωμένους εθελοντές  

-  Το  Κ.Ε.Θ.Ε.Α. και το Σύλλογο  οικογενειών των παιδιών του Κ.Ε.Θ.Ε.Α.

-  Την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, τη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, τη Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, την ομάδα Φυσικής Αγωγής, την Ένωση καθηγητών Φυσικής Αγωγής, τα σχολεία που συμμετείχαν ομαδικά και τους συνοδούς τους.

-  Τα αθλητικά σωματεία της Κρήτης, τους εκπροσώπους και προπονητές τους.

-  Τους συλλόγους δρομέων υγείας

-  Τα δημόσια και ιδιωτικά γυμναστήρια

-  Τα Μ.Μ.Ε. του τηλεοπτικού, ηλεκτρονικού και γραπτού τύπου και όλους τους φωτογράφους που πρόβαλαν με κάθε τρόπο τις εκδηλώσεις και συνέβαλλαν καθοριστικά στην ενημέρωση και συμμετοχή των πολιτών.

-  Το Λύκειο Ελληνίδων

-  Το Αστικό και Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ.

-  Την Ε.Π.Σ.Η.

-  Το Επιμελητήριο Ηρακλείου

- Τα ξενοδοχεία που προσέφεραν ειδικές τιμές για τους δρομείς και συνοδούς τους, καθώς και την Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου Φιλοξενία".

-   

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους πολίτες του Ηρακλείου, καθώς και τους επιχειρηματίες του τουρισμού και του εμπορίου, που υποστήριξαν τη διοργάνωση και εφάρμοσαν πρόθυμα τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις ώρες των αγώνων και τους καλούμε την επόμενη χρονιά με τη συμμετοχή τους στους αγώνες, να διπλασιάσουν τον αριθμό των δρομέων, να διπλασιάσουν τα χαρούμενα πρόσωπα και τα χαμόγελα στην αφετηρία, στη διαδρομή και στον τερματισμό των αγώνων.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ

Τελευταία ανανέωση ( Τρίτη, 09 Μάιος 2017 )
 
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου 2018 - Κριτσά Εκτύπωση E-mail

afisse.jpg

ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ
10:00 16 χλμ. Ανεξαρτήτων Δρομέων
10:10 1 χλμ. Μαθητών - τριων Δημοτικών
10:20 2 χλμ. Μαθητών - τριων Γυμνασίων
10:40 8 χλμ. Ανεξαρτήτων Δρομέων

Η Αφετηρία (σημείο Εκκίνησης) για όλους τους αγώνες βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού Κριτσα.

Τα αποτελέσματα θα είναι σύντομα στην διάθεσή σας :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

start_panel_orein_kritsa_2018_mini.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Εκκίνηση της κούρσας

finis_panel_orin_kritsa_2018_mini.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Τερματισμός του πρώτου νικητή  Χατζακη Καζανη Χρήστου ΑΟ Λασιθίου

 

 

Τελευταία ανανέωση ( Τρίτη, 24 Απρίλιος 2018 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πανελλήνιο Ρεκόρ από τον Χρήστο Φραντζεσκάκη Εκτύπωση E-mail

Ο φοβερός και τρομερός Φραντζεσκάκης πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων στη σφυροβολία

 

Ένα πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο μετρούσε 27 χρόνια ζωής καταρρίφθηκε σήμερα στην Τρίπολη, στη διάρκεια του φεστιβάλ ρίψεων "Μανώλης Μανωλόπουλος". 

fratz1.jpgΟ Χρήστος Φραντζεσκάκης κατάφερε να "σβήσει" από το βιβλίο των ρεκόρ στην κατηγορία Κ18, τον σπουδαίο Αλέξανδρο Παπαδημητρίου και να δείξει πως έχει πολύ μέλλον μπροστά του.  Ο νεαρός στη δεύτερη βολή έστειλε τη σφύρα στα 80.15 μ. και άφησε στην ιστορία το 79,00 μ. του Παπαδημητρίου, από τις 6/10/1990. Ο αθλητής του Κώστα Παπαμαρκάκη έχει όλο το μέλλον μπροστά του να κυνηγήσει και άλλα ρεκόρ στο αγώνισμα της σφυροβολίας. Ο νεαρός νωρίτερα είχε αγωνιστεί και στη σφυροβολία Εφήβων, όπου είχε πετύχει το όριο για το Γκροσέτο

Το αγώνισμα της σφυροβολίας ήταν δίχως αμφιβολία το καλύτερο στο Φεστιβάλ ρίψεων της Τρίπολης, που από φέτος έχει την επωνυμία "Μανώλης Μανωλόπουλος", προς τιμήν του προπονητή που πρόσφερε και συνεχίζει να προσφέρει πολλά στις ρίψεις.

Ο Μιχάλης Αναστασάκης ήταν ο μεγάλος νικητής στο αγώνισμα με βολή στα 75,78 μ., που είναι φετινό του ρεκόρ. Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου έδειξε πως και αυτή τη χρονιά είναι σε θέση να δώσει το παρών σε μια μεγάλη διοργάνωση, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου. Ο τέταρτος πέρυσι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ είναι πολύ κοντά στο όριο των 76,00 μ. για το κορυφαίο γεγονός του 2017. Στο ίδιο αγώνισμα ο Ιβάν Μενγκλεμπέη κατάφερε με τη βολή στα 68,13 μ. να ξεπεράσει τον εαυτό του και να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, που θα γίνει στο Μπίντγκοζ.  Το σπουδαίο του ταλέντο έδειξε για μία ακόμη φορά ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, που αγωνίστηκε με το όργανο των εφήβων έστειλε τη σφύρα στα 66,46 μ. και "έκλεισε" θέση για την ομάδα του Γκροσέτο.

Στην φωτό ο Χρήστος Φραντζεσκάκης (αριστερά) με τον πρτοπονητή του Κώστα Παπαμαρκάκη στο μεσον και τον Μιχάλη Αναστασάκη δεξιά

Να ελπίσουμε ότι μετά τις εξαγγελίες για παραχώρηση χώρου για προπονητήριο ρίψεων από το Πολυτεχνείο Κρήτης και την ανάληψη υοπόσχεσης για χρηματδότηση του έργου από την Περιφέρεια Κρήτης ύστερα από τις συντνισμένες προσπάθειες του προέδρου του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστα Παναγόπουλου ο νέος ρέκορντμαν καθώς και όλη η ομάδα των ρίψεων θα έχει στην διάθεσή του ανθρώπινες συνθήκες προπόνησης σε αντίθεση μεόο τι είχε μέχρι σήμερα.

Στο site του ΣΕΓΑΣ μπορείτε να δείτε την μεγάλη βολήη του Χρήστου Φραντζεσκάκη : (εδώ )

Τελευταία ανανέωση ( Δευτέρα, 08 Μάιος 2017 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΟΜΑΔΩΝ -- ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Εκτύπωση E-mail

 

 Για μια ακόμα χρονιά στα πλαίσια του προγράμματος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για κοινές προετοιμασίες των πρωταθλητών μας,  ο Δήμος Αγίου Νικολάου και ο  Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. φιλοξενούν τις ημέρες του Πάσχα,  μέλη των εθνικών μας ομάδων στίβου και τους ομοσπονδιακούς προπονητές τους, σε μια ακόμα προπονητική συγκέντρωση  για τους αγώνες της θερινής περιόδου.

Στον Άγιο Νικόλαο βρίσκονται 60 πρωταθλητές μας με τους προπονητές τους και μεταξύ αυτών οι πρωταθλητές -πρωταθλήτριές μας, Παπαχρήστου, Πεσιρίδου, Τεντόγλου, Μάστορας, Μέρλος κ.α.

Η προπονητική συγκέντρωση στον Άγιο Νικόλαο έχει γίνει πλέον θεσμός και όλοι οι πρωταθλητές μας επιθυμούν να συμμετέχουν και να κάνουν την προετοιμασία τους στο ομώνυμο στάδιο.

Με την ευκαιρία της παρουσίας στον Άγιο Νικόλαο των Εθνικών και ομοσπονδιακών μας προπονητών με απόφαση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την υποστήριξη και συνδιοργάνωση του Δήμου Αγίου Νικολάου και του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν, θα διεξαχθεί επιμορφωτικό σεμινάριο, την Πέμπτη 13 Απριλίου, για τους προπονητές της Κρήτης, στην αίθουσα του επιμελητηρίου Λασιθίου, που βρίσκεται στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου.

Στο σεμινάριο θα είναι εισηγητές για θέματα προπονητικής, ο καθηγητής προπονητικής - κοσμήτορας στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και πρόεδρος της επιτροπής επιμόρφωσης, κ. Σπύρος Κέλλης, ο Εθνικός προπονητής κ. Γιάννης Κουτσιώρας, ο τ. καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κ. Δημήτρης Σούλας, οι ομοσπονδιακοί προπονητές κ.κ. Γιώργος Πομάσκι, Σιώμου Ιώαννα, Λευτέρης Ραφαηλάκης και ο προπονητής -πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό στίβο κ. Παναγιώτης Παπούλιας.

Στον Άγιο Νικόλαο θα βρίσκονται επίσης το μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και πρόεδρος της Υγιειονομικής επιτροπής  κ. Παναγιώτης Αντωνακάκης, το μέλος του Δ.Σ. κ. Σάββας Νικολαίδης, οι εθνικοί προπονητές Ε/Ν-Π/Κ κ.κ. Μελέτογλου Χρήστος και Απόστολος Αποστολόπουλος αντίστοιχα και ο τεχνικός σύμβουλος Ανάπτυξης κ. Μάρκος Καλούδης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ 13-4-17

Το σεμινάριο θα έχει δύο ενότητες. Η πρώτη αφορά στο φορμάρισμα σε σχέση με τους αγωνιστικούς στόχους της Ομοσπονδίας και η δεύτερη στους δρόμους αντοχής.

Ενότητα φορμαρίσματος

12:00-12:45: Φορμάρισμα στους αγώνες στόχους του ΣΕΓΑΣ στους δρόμους ταχύτητας στα άλματα και στους δρόμους ημιαντοχής-αντοχής για Ε/Ν-ΝΕΟΥΣ Α/Γ την εαρινή-καλοκαιρινή  αγωνιστική περίοδο 2017.

Εισηγητές: Κέλλης Σπύρος, καθηγητής προπονητικής, μέλος Δ.Σ., πρόεδρος επιτροπής επιμόρφωσης ΣΕΓΑΣ και Κουτσιώρας Ιωάννης, Εθνικός προπονητής

12:45-13:00: Φορμάρισμα στους δρόμους ταχύτητας και εμποδίων για Ε/Ν-ΝΕΟΥΣ- Α/Γ  την εαρινή-καλοκαιρινή  αγωνιστική περίοδο 2017.

Εισηγητής: Σιώμου Ιωάννα, Ομοσπονδιακή Προπονήτρια

13:00-13:15: Φορμάρισμα στα  άλματα για Ε/Ν-ΝΕΟΥΣ- Α/Γ την εαρινή αγωνιστική περίοδο 2017.

Εισηγητής: Πομάσκι Γιώργος, Ομοσπονδιακός Προπονητής

13:15-13:30: Φορμάρισμα στους δρόμους ημιαντοχής - αντοχής  για  Ε/Ν-ΝΕΟΥΣ- Α/Γ την εαρινή-καλοκαιρινή  αγωνιστική περίοδο 2017.

Εισηγητής: Παπούλιας Νότης, Ομοσπονδιακός Προπονητής

13:30-14:30: Συζήτηση-συμπεράσματα

14:30-16:00: Διάλειμμα - Γεύμα

Απογευματινό πρόγραμμα

Ενότητα δρόμων αντοχής

16:00-17:00: Βασικές έννοιες της ικανότητας αντοχής που βρίσκουν εφαρμογή στην καθοδήγηση της προπονητικής διαδικασίας.

Εισηγητής: Ραφαϊλάκης Ελευθέριος, ομοσπονδιακός προπονητής

17:00-18:00: Ζώνες προπόνησης αντοχής στους δρόμους  ημιαντοχής - αντοχής.

Εισηγητής: Σούλας Δημήτρης, τ. καθηγητής προπονητικής, προπονητής

18:00-19:00: Συζήτηση - συμπεράσματα.

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 9 από 675

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων