Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

Με το βλέμα στο μέλλον

... και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020

Με στόχους

........... για το 2018 το Παγκόσμιο ΚΣ το Ευρωπαϊκό Α/Γ, το Παγκόσμιο Ε/Ν, το Ευρωπαϊκό Π/Κ, και τους Μεσογειακούς Αγώνες

Ο Στίβος είναι

χαρά, υγεία, παιδεία
Οι ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ των σωματείων  στίβου, δέχονται όλα τα παιδιά για γνωριμία με την άσκηση και τον αθλητισμό μέσα από το παιχνίδι.
Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία του ΣΕΓΑΣ
 
Ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για την διεκδίκηση του χώρου προπόνησης των ρίψεων και ιδιαίτερα της σφυροβολίας στο Δήμο Ελ.Βενιζέλου Χανίων
 

. Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ διαμαρτύρεται έντονα προς κάθε αρμόδιο φορέα για τις αντιδεοντολογικές και αντιαθλητικές ενέργειες, που γίνονται για μια ακόμα φορά τους τελευταίους μήνες, από εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, προκειμένου να καταλάβουν δημόσιους Χώρους που με αποφάσεις της τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν παραχωρηθεί για χρήση στη τοπική Αθλούμενη Νεολαία, στο άθλημα του Στίβου.

Συγκεκριμένα εδώ και έξι (6) χρόνια έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Ελ. Βενιζέλου στα Χανιά και τον ευχαριστούμε γι' αυτό, ένας ιδανικός χώρος για προπόνηση και Αγώνες στα αγωνίσματα των ρίψεων και ιδιαίτερα της σφυροβολίας. Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στήριξε και στηρίζει αυτή την προσπάθεια, εξοπλίζοντας τον Χώρο με την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή.

Στο Χώρο αυτό προπονείται καθημερινά μεγάλος αριθμός Αθλητών όλων των ηλικιών, τα αγωνιστικά αποτελέσματα των οποίων είναι εκπληκτικά, αφού είχαμε συμμετοχές στους τελικούς Παγκοσμίων και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων του Στίβου Παίδων και Εφήβων, Βαλκανιονίκες, μέλη των Εθνικών μας Ομάδων και περισσότερα από 40 μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, μόνο στο Αγώνισμα της Σφυροβολίας από Χανιώτες Αθλητές.

Αυτό λοιπόν τον χώρο όπως και άλλους χώρους του Εθνικού Σταδίου Χανίων που έχουν προσφέρει για πολλά χρόνια, τα μέγιστα στην Χανιώτικη Νεολαία και στον Ελληνικό Κλασικό Αθλητισμό σε διεθνές επίπεδο, επιχειρούν οι εκπρόσωποι της αντισφαίρισης να οικειοποιηθούν και να αφαιρέσουν από τον Στίβο και τα Χανιώτικα Σωματεία, αφαιρώντας ένα πραγματικό πνεύμονα του ερασιτεχνικού Στίβου που είναι μοναδικός σε όλη την Κρήτη.

Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση και θα αντιδράσουμε με κάθε τρόπο γιατί πάνω απ' όλα το χρωστάμε σ' αυτά τα παιδιά που με ατελείωτες ώρες προπόνησης στο συγκεκριμένο χώρο τίμησαν τα Χανιά και την Πατρίδα μας σε Παγκόσμιους, Ευρωπαϊκούς και Βαλκανικούς Αγώνες.

Οι εκπρόσωποι του τένις με την υποβαθμισμένη διεθνή εκπροσώπηση όπου οι χώροι ανάπτυξής του Αθλήματος αποτελούν σε πολλές περιπτώσεις κλειστά «CLUB» ή εμπορικές επιχειρήσεις, δεν δικαιούνται να διεκδικούν δημόσιους χώρους, διεκδικώντας τους μάλιστα από Αθλήματα που τιμούν την Χώρα σε Διεθνές επίπεδο και τα Σωματεία τους είναι καθαρά ερασιτεχνικά.

Εμείς τους παρακαλέσαμε και τους καλέσαμε να σταματήσουν αυτή την τακτική εις βάρος του Στίβου αλλά βλέπουμε ότι συνεχίζουν .

Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ελ. Βενιζέλος στα Χανιά, να συνεχίσει να στηρίζει, όπως έκανε τόσα χρόνια, την Χανιώτικη Νεολαία και τον Ελληνικό Στίβο, με τις τόσες επιτυχίες κάθε χρόνο σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Η Ομοσπονδία μας θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση των Αθλητικών χώρων, ‘ώστε τα δύο (2) μετάλλια που κέρδισε η Χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων, πριν από λίγες μόνο ημέρες, να αποτελέσουν ένα μόνο κρίκο στην αλυσίδα των επιτυχιών μας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 Επόμ. > Τελευταία >>

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων