Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

ΑΡΧΗ arrow ΝΕΑ
ΝΕΑ
Διασυλλογικό Κ14 Ατομικά Αγωνίσματα - Αναπτυξιακό Κ12 Ηράκλειο Εκτύπωση E-mail
Διοργανώσεις

Διασυλλογικό Κ14 Ατομικά Αγωνίσματα & Αναπτυξικό Κ12 Ομιλος Ηρακλείου - ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης. Παγκρήτιο Στάδιο & ΕΑΚΗ (Ελευθερίας) Πρόγραμμα & Συμμετοχές https://docs.google.com/.../1yKNamfKgptFMPXeDi5Xp.../edit...   Αποτελέσματα Κ14 στο Roster Athletics (https://meets.rosterathletics.com/.../details/about...)

 ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Κ14 - Κ12  ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ  ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ  ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΚΛΕΙΣΕ
ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ  ΚΑΙ ΑΦΟΥ  ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

afissa_dias_k14_iraklio.jpg

Τελευταία ανανέωση ( Saturday, 21 October 2023 )
 
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 2023 Αναχώρηση Κρητικών Σωματείων Εκτύπωση E-mail
Διοργανώσεις

Αναχώρησαν για την Πάτρα για να λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 τα Κρητικά σωματεία. Η οδική μετακίνηση θα γίνει για μιά ακόμη φορά με την Υποστήριξη από την Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete που διαθέτει τρια πούλμαν για την μετακίνηση όλων των σωματείων από Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Λασίθι. Σας ευχαριστούμε που είσαστε πλάϊ μας! Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές!Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete Μαζί και στον Αθλητισμό!

anaxorisik18_1_mini.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

anaxorisik18_2_mini.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

anaxorisik18_3_mini.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

anaxorisik18_4_mini.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 anaxorisik18_5_mini.jpg

anaxorisk18_6_mini.jpg

 

 

 
Συγχαρητήρια της ΕΑΣ SΕΓΑΣ Κρήτης στον ΣΕΓΑΣ για την Εθνική Ομάδα Εκτύπωση E-mail
Διοργανώσεις

mixalis_anastasakis_2023b_mini.jpg

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, τα σωματεία, οι αθλητές- αθλήτριες, οι προπονητές, οι κριτές, οι εκπρόσωποι των σωματείων και συνολικά η μεγάλη οικογένεια του στίβου της Κρήτης, συγχαίρουν θερμά την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Γιατρουδάκη και ολόκληρο το ΔΣ για την εξαιρετική αγωνιστική παρουσία των Ελλήνων πρωταθλητών - πρωταθλητριών στίβου και την μεγάλη επιτυχία της εθνικής μας ομάδας με την παραμονή της στην Α΄ κατηγορία του ευρωπαϊκού στίβου.
Οι σημερινές αγωνιστικές επιτυχίες του ελληνικού στίβου που οφείλονται σε έναν εξαιρετικό σχεδιασμό, μέσα από τον προγραμματισμό - αποφάσεις του Δ.Σ.του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., των επιτελικών τεχνικών της ομοσπονδίας μας και της συστηματικής «δουλειάς» που γίνεται στα σωματεία μας, αποδεικνύουν ότι ο ελληνικός κλασικός αθλητισμός έχει παρόν αλλά το σημαντικότερο έχει μέλλον και τις δυνατότητες με τη καθοδήγησή της Ομοσπονδίας για περαιτέρω παγκόσμια καταξίωση.

 

Με την Εθνική Ομάδα αγωνίστηκαν μεταξύ άλλων οι Μιχάλης Αναστασάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) 3ος στην σφυροβολία με 74.12μ (2 φορές!), ο Γιάννης Νυφαντόπουλος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) 6ος στα 100μ με 10.30, η Χανιώτισα Δήμητρα Γναφάκη (Παναθηναϊκός) 9η στα 400μ εμπόδια με 56.63, οι Βροντινός-Δουβαλίδης (ΓΣ Ελ.Βενιζέλος)-Γρανιτσιώτης-Νυφαντόπουλος (ΓΣ Ελ.Βενιζέλος) 9οι στα 4Χ100μ με 39.34, η Σταματία Σκαρβέλη (ΓΣ Ελ.Βενιζέλος) 11η στην σφυροβολία με 65.07μ, ο Χαρίδημος Ξενιδάκης (Σητειακός ΑΟ) 12ος στα 800μ με 1.47.91 (ΑΡ) ο Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελ.Βενιζέλος) 12ος στα 110μ εμπόδια με 13.90, οι Σπύ.Δουκατέλης (Ελ.Βενιζέλος)  -Δημ.Γναφάκη - Γ.Λαμπρόπουλος -Ειρ.Βασιλείου 15οι στ 4Χ400μ μικτή με 3:23.10 και η Ηρακλειώτισα Ειρήνη Βασιλείου (Αμεινίας) 16η στα 400μ με 53.90

Τελευταία ανανέωση ( Wednesday, 28 June 2023 )
 
Παραλαβή Νέου Συστήματος Ηλεκτρονικής Χρονομέτρησης (Φώτο Φίνις) Εκτύπωση E-mail
Διάφορα
eakh.jpg
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι παρελήφθη από το ΕΑΚΗ το νέο πλήρες και σύγχρονο σύστημα αυτόματης ηλεκτρονικής χρονομέτρησης αγώνων (φώτο φίνις). Μαζί με αυτό παρελήφθη και βρίσκεται στα γραφεία του ΕΑΚΗ (Ελευθερίας) και ένας επίσης σύγχρονος ηλεκτρονικός πίνακας αναγραφής επιδόσεων (score-board) για άλματα και ρίψεις.
Τα δύο αυτά σύγχρονα συστήματα αναβαθμίζουν σημαντικά την διεξαγωγή εκδηλώσεων και συμβάλουν σημαντικά στην ποιότητα και αξιοπιστία των αγώνων κλασσικού αθλητισμού στοχεύοντας έτσι στην διατήρηση του υψηλού επιπέδου στο οποίο βρίσκεται ο Κρητικός Αθλητισμός.
logo_eas_segas.png Σαν Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Κρήτης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο το ΕΑΚΗ και τον πρόεδρό του κ.Λευτέρη Ζερβό, για την συνεχή και αγαστή συνεργασία, όσο και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη χωρίς τις προσπάθειες του οποίου η προμήθεια των παραπάνω συστημάτων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.
Στην παραλαβή και ενημέρωση λειτουργίας των ηλεκτρονικών συστημάτων παραβρέθηκαν από πλευράς ΕΑΣ τόσο ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Αντωνακάκης όσο και ο Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ κ. Μάρκος Καλούδης
Τελευταία ανανέωση ( Wednesday, 28 June 2023 )
 
Πανελλήνιο Κ16 Νότιος όμιλος - Χαλκίδα 17-18 Ιουνίου 2023 Εκτύπωση E-mail
Διοργανώσεις

ofi_aol_1.png

Αναχώρησαν οι αποστολές των Κρητικών συλλόγων για την Χαλκίδα για να λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 που γίνεται εκεί. Η μετακίνιση οδικώς προς και από την Χαλκίδα με την υποστήριξη απο την Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete με την διάθεση 3 λεωφορείων. Σας ευχαριστούμε!

Οι Κρητικοί σύλλογοι μετέχουν με 176 αθλητές και προπονητές στους αγώνες. Αρχηγός της αποστολής ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης κ.Παναγιώτης Αντωνακάκης. 

Καλή επιτυχία στους αθλητές μας!

Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete - Μαζί και στον αθλητισμό

venizelos_pk.pngΣτις φωτογραφίες οι ομάδες του ΟΦΗ, του ΑΟ Λασηθιου, του ΓΑΣ Μαλίων, του ΓΣ Ελευθέριος Βενζέλος, του ΑΟ Χανίων ο Κύδων, του ΓΣ Νέαρχος Χανίων, της ΑΠΟΚ Θύελλα και του ΑΠΣ Πήγασος Ηρακλείου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος

kydon__mini.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΟ Κύδων - ΓΣ Νέαρχος - ΑΠΟΚ Θύελλα

 pigasos_pk_mini.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΑΠΣ Πήγασος Ηρακλειου και κάτω ο Ο.Φ.Η.

 ofi_pk.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία ανανέωση ( Friday, 16 June 2023 )
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 9 από 765

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων