Skip to content

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Please install Flash and turn on Javascript.

Προβλήματα στο εθνικό στάδιο των Χανίων Εκτύπωση E-mail
Την έντονη διαμαρτυρία τους εκφράζουν δύο από τους μεγαλύτερους στιβικούς συλλόγους όχι μόνο της Κρήτης αλλά και της χώρας, ο ΑΟ Κύδων και ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, σχετικά με την συμπεριφορά και την χρήση του Εθνικού Σταδίου των Χανίων από τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού ομίλου της πόλης.
Σε επιστολή τους προς τον ΓΓ Αθλητισμού αναφέρουν
:
Ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος και ο ΑΟ Κύδων από κοινού εκφράζουν την έντονη και βαθειά τους ανησυχία για την προκλητική συμπεριφορά ανθρώπων του ποδοσφαιρικού ομίλου της πόλης μας (ΑΟ ΧΑΝΙΑ) είτε αυτοί είναι μέλη της διοίκησης, είτε περίγυρος αυτών (οργανωμένοι φίλαθλοι) όσον αφορά την χρησιμοποίηση του χλοοτάπητα του Εθνικού Σταδίου Χανίων.
Συγκεκριμένα θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό ότι την Κυριακή 7 Μαρτίου 2010 κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Ομίλου προπηλάκισαν δύο υπαλλήλους του σταδίου τόσο φραστικά ( με φράσεις όπως είστε ανάξιοι να προστατέψετε το χόρτο διότι αφήνετε τους αθλητές του στίβου να γυμνάζονται εκεί, θα σας απολύσουμε και άλλα) και σωματικά (με χειρονομίες και απωθώντας τους) . Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι έκαναν σχετικές αναφορές προς την διοίκηση του ΕΑΚ.
Στην συνέχεια την επόμενη ημέρα Δευτέρα 8 Μαρτίου μεσημέρι, άγνωστος (!) με απόκρυψη σε κλήση προς το κινητό του προέδρου του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, έκανε φραστική επίθεση με τις φράσεις «αυτά που ξέρατε μέχρι σήμερα για το χόρτο να τα ξεχάσετε» - «από σήμερα εμείς θα αναλάβουμε την φύλαξή του» - «τολμήστε να μπείτε το απόγευμα μέσα - θα γίνει χαμός». Επειδή οι συγκεκριμένοι άνθρωποι με την συμπεριφορά τους και τους τραμπουκισμούς τους νομίζουν ότι θα επιβληθούν στον χώρο θα θέλαμε να τους υπενθυμίσουμε:
Ο χώρος που προπονούνται και αγωνίζονται δεν τους ανήκει όπως δεν ανήκει σε κανέναν
Έχουν τα ίδια δικαιώματα άθλησης και υποχρεώσεις με τους συλλόγους ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος και ΑΟ Κύδων
Ο προγραμματισμός χρήσης και συντήρησης γίνεται από την εκάστοτε διοίκηση του ΕΑΚ
Οφείλουμε όλοι να τηρούμε τους κανόνες χρήσης για το καλό όλων των αθλουμένων
Υπενθυμίζουμε μάλιστα ότι καθημερινά στο χώρο του σταδίου (ταρτάν) γυμνάζονται πάνω από 250 παιδιά (ακαδημίες και αθλητές αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων) ενώ και πολίτες της πόλης μας κάνουν το ίδιο σε οργανωμένα ή όχι μαζικά τμήματα άθλησης.
Ο χλοοτάπητας χρησιμοποιείται από τους αθλητές στίβου ελάχιστα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πάντα βάσει του προγραμματισμού χρήσης που υπάρχει χωρίς να δημιουργείται το παραμικρό πρόβλημα φθοράς.
Όσον αφορά τις ρίψεις τόσο η σφυροβολία όσο και η σφαιροβολία που προκαλούν προβλήματα στον χλοοτάπητα γίνονται εκτός σταδίου.
Κύριε γενικέ, σας ζητάμε άμεσα την προσωπική σας παρέμβαση, δεδομένου ότι η παρούσα διοίκηση αδυνατεί ως φαίνεται να δώσει λύση στο θέμα αν και το γνωρίζει και είναι καθαρά δικής της αρμοδιότητας


Ο Πρόεδρος του ΑΟ Κύδων            Ο Πρόεδρος του ΓΣ Ελ.Βενιζέλος


ΣΑΚΗΣ ΚΟΥΒΑΤΣΟΣ                      ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΗΣ
 

Σύλλογοι

ΑΟ Κύδων Χανίων 
ΑΟ Λασηθίου 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος 
ΟΦ Ηρακλείου 

Φωτογραφίες...


Σύνδεσμοι

segas_logo_small.jpg Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου

Run Greece 2014run_greece_2013_mini.jpg

 

 

iaaf.jpg Διεθνής Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (I.A.A.F.)

International  Association ofAthletic Federations

 

layout_01.gif Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (E.A.A.) 

European Athleticc Association (E.A.A.) 


61a_venizelia.jpg61α Βενιζέλεια 2009

To επίσημο site του διεθνούς μήτιγκ των Χανίων